mysak222 Odesláno Srpen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2007 chci se jenom zeptat mam firmware 3.52 M33 bez zadnyho updatu, muzu tam nahrat rovnou update 4? Aniz bych instaloval predchozi updaty? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Srpen 21, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2007 jo můžeš................ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda66 Odesláno Srpen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2007 To jsou fakt cvoci, každý den nový update. Ach jo . . . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoniC Odesláno Srpen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2007 radsi tak nez aby se to sralo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ssx4 Odesláno Srpen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2007 A odkud stahujete ty UMD v ISO, ja nasel jen 2 filmy na torrentu???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pego Odesláno Srpen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2007 Zajímalo by mě co znamená todle: POPSloader nyní podporuje také POPS 3.10/3.11 (pozor na nekompatibilitu "savedata" z 3.10/3.11 s verzemi 3.40+) To jako že když mám save ze hry kterou sem kdysi hrál na fw 2.něco tak už si to jako neloudnu nebo co... A co vlastně je to to POPS??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2007 POPS je PS1 emu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pego Odesláno Srpen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2007 To znamená že když jsem hrál PS1 hry až na 3.52 M33 tak neni problém??? Ale kdybych hrál na těch 3.10 že bych potřeboval ten Loader a ten přehazuje ty verze??? Já to teda jako vůbec nechápu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2007 no ja sa v tom tiez extra nevyznam ale co som pochopil tak tie pops pluginy sa lisia v kompatibilite.. napr. na 3.10 pops by ti islo FF7 ale na 3.11 pops nie...tak som to pochopil.. a pomocou popsloader si ich mozes striedat podla potreby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcuss Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 Už někdo zkusil update 4? :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Srpen 23, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 jasně že jo :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 jo a řekl bych, že nás je dost :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lakilulu Odesláno Srpen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2007 nechysta sa nic nove? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2007 co by si si prosil ? :) vsak uz ani nie je co dorabat.. jedine bugy a vodotrysk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Black Odesláno Srpen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2007 takze jestli to chapu tak tu utilitu vlozim do GAME150 a jenom v XMB spustim ??? mam 3.52 M33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2007 mysli ti to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Black Odesláno Srpen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2007 mam to updatovane na 3.52-4 a byla to rychlost :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
godlike Odesláno Srpen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2007 Super navod, vse funguje jak ma. Diky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bolo Odesláno Srpen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2007 Musim instalovat všechny updaty ,nebo vždy v tom posledním updatu jsou ty udaty předešlé?Jako že update 4 ma v sobě update 2,3,4 .Abych se o něco neošidil :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Srpen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2007 Tak ani mě se nevyhnout upgrade - update :) Už jsem spokojeným uživatelm ;) - - - - - - godlike: omg, dělám jako že jsem ten podpis neviděl :roll: Jako graficky je to práce dobrá, ale ten námět :evil: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Srpen 26, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2007 Musim instalovat všechny updaty ,nebo vždy v tom posledním updatu jsou ty udaty předešlé?Jako že update 4 ma v sobě update 2,3,4 .Abych se o něco neošidil :D stačí jen Update 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milux Odesláno Srpen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2007 nejsem moc spokojenej uživatel mám 3.52 m33-4 a s*re mě že se po hraní nevypíná... ať udělaj 5 update maj tam bug Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2007 nejsem moc spokojenej uživatel mám 3.52 m33-4 a s*re mě že se po hraní nevypíná... ať udělaj 5 update maj tam bugnemaj, to je jen vada tveho PSP.. nikdomu jinemu nic takoveho nedela, me, ani nikomu jinemu, proste nikomu ;) mas holt smulu, zkousel jsi format flash1 a reinstall FW - tudiz format flash0 ? .. Pokud ne, tak se nediv.. :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milux Odesláno Srpen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2007 nemaj, to je jen vada tveho PSP.. nikdomu jinemu nic takoveho nedela, me, ani nikomu jinemu, proste nikomu ;) mas holt smulu, zkousel jsi format flash1 a reinstall FW - tudiz format flash0 ? .. Pokud ne, tak se nediv.. :roll: Ale mají tam bug, tvůj p*ijebaný přispěvek typu ("dělá to jenom tobě", "nikomu jiné", "máš smůlu") mě s**e o ničem nevíš tak si prosím tě přečti toto http://console-forum.net/showpost.php?p=197231&postcount=3 a PSP to není a nedělej ze sebe chytráka s reinstal fw, sem tu na fóru dýl jak ty tak vím taky co to znamená :roll: (sry že sem tak vyhrkl,ale měl sem důvod :roll:) Edit: pokud bys chtěl vědět kde to je tak tady http://console-forum.net/showthread.php?t=11253 Edit2:myschoov příspěvěk cituji "uz som pocul ze toto par ludom robilo" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Srpen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2007 jj dela to par lidem staci si procitat diskuzi z pspx.ru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.