myschoo Odesláno Srpen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2007 minimalne 2 ludom na pspzone to robilo.. tož tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Srpen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2007 OMFG, nejde mi Internet Browser! :evil: :angry: Máte někdo stejnou chybu? - - - - - - (pokud se to již vyskytlo na předchozích stránkách, omlouvám se, ale nemáš ani čas, ani chuť to hledat) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milux Odesláno Srpen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2007 OMFG, nejde mi Internet Browser! :evil: :angry:Máte někdo stejnou chybu? - - - - - - (pokud se to již vyskytlo na předchozích stránkách, omlouvám se, ale nemáš ani čas, ani chuť to hledat) jak ti nejede přesně co ti nejde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Srpen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2007 WItekS:vetsinou to byva pluginama tak je skus vypnout pokud naky mas jinak by mel fakcit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Srpen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2007 tak dej reset default settings a kdyz to nepude tak si zmen velikost toho obrazku v theme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Srpen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2007 Ok, všechno zkusim.. normálně zapnu Broswer a sekne se to ... a musim vypnout PSP.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
godlike Odesláno Srpen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2007 reinstall cf :X Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milux Odesláno Srpen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2007 tak se nezblazni.. tve nadavky ukazuji tvoji aroganci nechat si neco rici.. neni divne ze vsechny PSP jsou shodne - stejny HW apod.. a kdyz zformatnes flash, tak jsou doslova stejne - a tobe a pak lidem to nejde a zbytku ano? Nerikam ze delas neco spatne, jen ti rikam, zformatni flash0 a 1 (jednicku muzes normalne prece a 0 pres reinstall - radeji nizsi FW a pak zpet na vyssi..) jak je to s flash2 nvm.. ta se formatuje jen pri pandora's battery a flash3 se neformatuje, takze asi obsahuje neco spolecneho se service modem.. takze kdyz to vse obnovis, nevidim duvod proc by to nemelo jit.. mas snad jinou grafiku? nataktovanej (hardwarove) CPU.. ne.. tohle neni PC, ale konzole, mas to stejne jako ja, a preci ti to zlobi.. proto rikam, zkus to vse obnovit a pak nebude duvod aby to zlobilo.. takze asi tak.. ..priste nemusis zbytecne ztucnovat sve prispevky, vis na to je tucna? .. , nikdo ty tve sproste zvasty za kazdou cenu cist nemusi.. podivej se na mne, pisu jako prase? Nadavam? Musim censorovat? Ne.. takze se prober a komunikuj normalne.. :roll: ...jestlize to neni PSP, tak cim?, FW mame snad take vsichni stejny ne? (myslim jeden konretni o kterem se tu bavime) Ty mas snad jiny 3.52 m33 -4, ja myslel ze byl jen jeden release ;) ...a jestlize mame vsichni stejne PSP, tak by ten bug mel byt u vsech ne? Tezko si to vybralo jen miluxovo PSP + nekolik dalsich s nim, nahodne, protoze se mu nelibilo jeho vyjadrovani.. jej ty si mě uklidnil :roll: no musel sem si to přečíst konec OT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bilabong Odesláno Srpen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2007 please help mam 3.52 m33-4 ale kdyz chci spustit internet tak mi tam skočí ta celá modrá obrazovka at stisknu kolečko a pak se to vždycky sekne co stim????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda66 Odesláno Srpen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2007 tak se nezblazni.. tve nadavky ukazuji tvoji aroganci nechat si neco rici.. neni divne ze vsechny PSP jsou shodne - stejny HW apod.. a kdyz zformatnes flash, tak jsou doslova stejne - a tobe a pak lidem to nejde a zbytku ano? Nerikam ze delas neco spatne, jen ti rikam, zformatni flash0 a 1 (jednicku muzes normalne prece a 0 pres reinstall - radeji nizsi FW a pak zpet na vyssi..) jak je to s flash2 nvm.. ta se formatuje jen pri pandora's battery a flash3 se neformatuje, takze asi obsahuje neco spolecneho se service modem.. takze kdyz to vse obnovis, nevidim duvod proc by to nemelo jit.. mas snad jinou grafiku? nataktovanej (hardwarove) CPU.. ne.. tohle neni PC, ale konzole, mas to stejne jako ja, a preci ti to zlobi.. proto rikam, zkus to vse obnovit a pak nebude duvod aby to zlobilo.. takze asi tak.. ..priste nemusis zbytecne ztucnovat sve prispevky, vis na to je tucna? .. , nikdo ty tve sproste zvasty za kazdou cenu cist nemusi.. podivej se na mne, pisu jako prase? Nadavam? Musim censorovat? Ne.. takze se prober a komunikuj normalne.. :roll: ...jestlize to neni PSP, tak cim?, FW mame snad take vsichni stejny ne? (myslim jeden konretni o kterem se tu bavime) Ty mas snad jiny 3.52 m33 -4, ja myslel ze byl jen jeden release ;) ...a jestlize mame vsichni stejne PSP, tak by ten bug mel byt u vsech ne? Tezko si to vybralo jen miluxovo PSP + nekolik dalsich s nim, nahodne, protoze se mu nelibilo jeho vyjadrovani.. No tak já mám stejný problém jako Milux, mám 3.52M33-4, 2x jsem jej přeinstalovával, formátoval jsem i flash1 a stále stejný problém že se nevypíná. Tak co poradíš teď? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milux Odesláno Srpen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2007 No tak já mám stejný problém jako Milux, mám 3.52M33-4, 2x jsem jej přeinstalovával, formátoval jsem i flash1 a stále stejný problém že se nevypíná. Tak co poradíš teď? přesně tady máš důkaz, jo hold se předvádí že umí poradit.8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lakilulu Odesláno Srpen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2007 nejdu na tom cso-cka ( niektore )... velmi divny firmware.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milux Odesláno Srpen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2007 nejdu na tom cso-cka ( niektore )... velmi divny firmware.... no prostě mají tam hodně chyb:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Srpen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2007 no prostě mají tam hodně chyb:roll: zajímavý, že jsem žádnou nezaznamenal :blink: vše mi chodí tak, jak má - cso/iso(Sony NP9660),browser a dokonce se mi to i umí vypnout.... bejt tebou, tak bych začal hledat vady na tvym stroji a ne na M33 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milux Odesláno Srpen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2007 zajímavý, že jsem žádnou nezaznamenal :blink: vše mi chodí tak, jak má - cso/iso(Sony NP9660),browser a dokonce se mi to i umí vypnout....bejt tebou, tak bych začal hledat vady na tvym stroji a ne na M33 ;) vad anení na mém stroji ale v m33 nekterým psp se nemůže psp vypnout a to je 3.52 m33-4 tímto fw nikde jinde to nedělá vrátím se z5 k 3.30 oe-a´:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Srpen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2007 vad anení na mém stroji ale v m33 nekterým psp se nemůže psp vypnout a to je 3.52 m33-4 tímto fw nikde jinde to nedělá vrátím se z5 k 3.30 oe-a´:bash: as you wish, ale ve tvym zajmu bych aspoň M33 nějak kontaktoval a popsal jim tuhlectu vadu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Srpen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2007 zdar mam 3.52 M33 a chci si z toho udelat M33-4 ale kdyz to hodim do slozky GAME tak corrupted data i kdyz vytvorim slozku GAME 150 nebo GAME 352......PS delam to pres ctecku karet........... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Srpen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2007 to GAME150 musí být v celku! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Srpen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2007 no to sem taky zkousel(sry za ty mezeri) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mardy Odesláno Srpen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2007 Zdar, bude se vam asi zdat ze sem nakej nechapavej, ale kdyz mam 1.50 tak mam dat ten Update na X:/PSP/Game nebo do X:/PSP/Game/Game150? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exist Odesláno Srpen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2007 nejdriv pouzij ten xploit patcher a potom to hod do (X/PSP/GAME pro fw 1.50) ...mas to v navodu.. post 2.1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mardy Odesláno Srpen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2007 nejdriv pouzij ten xploit patcher a potom to hod do (X/PSP/GAME pro fw 1.50) ...mas to v navodu.. post 2.1 jj, ten xploit sem si uz dal, akorat sem si nebyl jistej kam presne to mam dat, trosku popletene napsane pro me :D Tak du nato, drzte mackadla :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exist Odesláno Srpen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2007 v poho.... az to budes mit napis sem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mardy Odesláno Srpen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2007 Ty vole, dnes sem vazne happy, nejdriv zdarilej DG z 2.71 a ted UP na CF 3.52 M33, jeste si dam Update 4 a bude to cool :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mardy Odesláno Srpen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2007 Tak a mam to za sebou, CF3.52M33-4 vitej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.