filous Odesláno Říjen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2007 takze ten navod je i na 3.40 oa a ??? EDIT a nemusim mit slim doufam?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Říjen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2007 ^^ muzes udelat upgrade rovnou z 3.40OE-A jen nepouzijes ten prvni bod ale az ten druhej neboli EASY INSTALLER.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filous Odesláno Říjen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2007 a kdyz mam teda 3.40 oe a tak to mam stejne dat do game150 a musim to mit na nabijecce (pro jistotu se ptam :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saddako Odesláno Listopad 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2007 easy instaler http://www.edisk.cz/stahni/11665/M33UPDATE_352.exe_17.24MB.html Obsahuje tento balicek kompletni blbuvzdorny update z 3.40O-E > 3.52 M33-4 nebo je potreba jeste neco kompilovat, pripadne prehravat (V jednom z updatu jsem nasel jakysi .prx soubor ktery je potreba nekam prehravat)? Pokud mam fat s fw. 3.40O-E v jakem adresari ma extrahovany eboot.pbp byt? Ma vyznam prechazet na 3.52 M33-4 a nebo jsou uz vyssi verze dostatecne stabilni aby se dalo prejit i na ne? Diky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Listopad 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2007 první bod návodu 1) Spusťte archív a zadejte cestu do X/PSP/GAME150 (X/PSP/GAME pro fw 1.50) a ano je blbuvzdorný :) a update stačí jen update (taky v návodu napsáno kam nakopírovat ;)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saddako Odesláno Listopad 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2007 Diky moc. Update se podaril. Jeste jednou se omlouvam za otazky, ale prece jen se o to PSP trosku bojim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sladak Odesláno Listopad 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2007 Omlouvám se předem za možná hloupou otázku. Na desce TA-082 jsem udělal downgrade na 1.5 a potom podle tohoto návodu jsem přešel na CFW 3.52 M33. Cca po hodině bezproblémového provozu se mi teď už pokaždé stane, že když chci spustit ISO hru, tak mi zčerná obrazovka a PSP se kousne. Udělal jsem upgrade na 3.52 M33-4 a stala se změna - PSP se při spuštění nekousne, ale spustí se hra z UMD disku. Nevím si rady, jsem úplný začátečník. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kachnak Odesláno Listopad 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2007 Omlouvám se předem za možná hloupou otázku. Na desce TA-082 jsem udělal downgrade na 1.5 a potom podle tohoto návodu jsem přešel na CFW 3.52 M33. Cca po hodině bezproblémového provozu se mi teď už pokaždé stane, že když chci spustit ISO hru, tak mi zčerná obrazovka a PSP se kousne. Udělal jsem upgrade na 3.52 M33-4 a stala se změna - PSP se při spuštění nekousne, ale spustí se hra z UMD disku. Nevím si rady, jsem úplný začátečník. zkus vypnout autostart umd v settings teda myslim ze to tam je..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sladak Odesláno Listopad 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2007 nepomohlo, furt to stejný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kachnak Odesláno Listopad 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2007 nepomohlo, furt to stejný... tak jeste mozna zkus v recovery nastavit isa bez umd pokud ani tohle nepomuze tak zkus bud jiny cf nebo nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sladak Odesláno Listopad 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2007 OK, díky. Zkusím to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sladak Odesláno Listopad 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2007 tak jeste mozna zkus v recovery nastavit isa bez umd pokud ani tohle nepomuze tak zkus bud jiny cf nebo nevim :-) prosim tě, kde to v tom Recovery menu najdu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hotdog Odesláno Listopad 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2007 Dotaz, mám 3.40 OE a chci na 3.52 m33 takže si mám stáhnout m33 easyinstaller nebo ještě ten pro 1.50??A když chci updatovat 3.52 tak to dám do game150 a normalne updatnu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ricko Odesláno Listopad 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2007 Sorry za blbou otazku, ale trosku me to mate....mam firmware 3.03 OE...a chci tam hodit tenhle firmware...moc se v tom nevyznam....mate tam odkazy na stazeni z Rapidsharu a stahuj....ale na rapidu je soubor, kterej ma cca pul mega a na stahuj sem stahl ten easy installer s EBOOT.PBP....znamena to ze potrebuji oba tyto soubory? nebo staci jeden, druhy....fakt se v tom nevyznam, co tam mam nakopcit a nechci neco pokazit... Moc diky za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hotdog Odesláno Listopad 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2007 Stačí ti ten easy installer ten co je na edisku..já měl 3.40 a vpoho to jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pener Odesláno Listopad 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2007 update musím dát postupně nebo rovnou 4 ..... asi 4 když se jen přepisuje ale radši se ptám.... dík SORRY..... už to vidím ale možná tam připsat "a spustit v PSP" - UPDATE4..... SKVĚLÝ NÁVOD..... DÍKY..... přešel jsem z devhooku kvůli SILENT HILL..... famooozní gamesa!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hotdog Odesláno Listopad 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2007 Ne postupně prvně 2,3,4 a máš to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lada1965 Odesláno Listopad 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2007 mam CF 2.71 SE-B" můžu rovnou na 3.52 M33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Listopad 17, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2007 ano můžeš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lada1965 Odesláno Listopad 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2007 ano můžeš... tak jsem to skusil a nejde to The game could not be started (80020148) za odpověd dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Listopad 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2007 Ne postupně prvně 2,3,4 a máš to ale vůbec co to meleš...stačí jenom Update 4...protože co je v 2,3 je i ve 4:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Listopad 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2007 tak jsem to skusil a nejde to The game could not be started (80020148) za odpověd dík nevim jak to v tomto CFW je, ale zkus downgrade na 1.5, bud pomoci mootoo easy installer a pak pouzij KXploitpatcher, nebo se podivej zda mas v recovery spravne nastaveny kernel (uprimne nevim jak to zde s recovery je..) anebo ten KXploitpatcher muzes zkusit uz na tvem CFW, ale doporucuji pres ten 1.50, ten KXPloit patcher je tu napsany v prvnim postu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Listopad 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2007 nevim jak to v tomto CFW je, ale zkus downgrade na 1.5, bud pomoci mootoo easy installer a pak pouzij KXploitpatcher, nebo se podivej zda mas v recovery spravne nastaveny kernel (uprimne nevim jak to zde s recovery je..) anebo ten KXploitpatcher muzes zkusit uz na tvem CFW, ale doporucuji pres ten 1.50, ten KXPloit patcher je tu napsany v prvnim postu ;) myslím že v 3.71CFW není recovery...nebo jo?(ps: v životě jsem to neměl...začínal jsem na 3.40oe-a) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davo Odesláno Listopad 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2007 Absolutně netuším proč, ale po najrání CF 3.52 M33-4 nemůžu spustit Wifi. Ta dioda jen problikne a pak se vypne. Nemáte někdo nějakou radu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Listopad 23, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2007 v Recovery menu zkus Hard reset on homebrew myslím že v 3.71CFW není recovery...nebo jo?(ps: v životě jsem to neměl...začínal jsem na 3.40oe-a) všechny CFW maj recovery.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.