SyKySoft Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 Ahoj, Sháním (Přední) průhledný Kryt Pro PSP FAT 1000. Nevíte kde bych ho sehnal? [Na Playcentrum.cz už nejsou žádně průhledné Kryty :-(] Potřeboval bych odkaz na něaký Český Obchod. Díky za Odpovědi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domvala Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 Ani zaboha mi nejdou oddělat UMD dvířka, žádné z videí nepomohlo (mám Slim) prosím poraďte mi někdo jak to vydělat... u starého krytu sem to zlomil u noveho uz si to nemuzu dovolit! diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crixus Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 domvala: Ahoj, mě to šlo dvěma způsoby. Buď jsem na tý straně kde jsou "pantíky" zarazil nehet a prostředek dvířek prohnul až jedna strana povolila (bál jsem se, ale šlo to)... nebo sundáš přední kryt a zevnitř ten pant vypáčíš malým šroubováčkem. btw zevnitř je k tim dvířkům dána pružinka, která tam je, aby dvířka "neplandala", tak by jí možná chtělo nejdřív vyndat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domvala Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 ...už mám všechno složené... ale ta pružinka mi tam nejde vrátit! ale díky ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crixus Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 jj ta pružinka je hnusně malá a nedá se pořádně držet :D ale při troše trpělivosti to jde... nejdřív kratší konec, pak delší a zajistit tou "krychličkou". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domvala Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2010 No teda... nejde mi zadelat kryt od baterky, vždycky vyskočí s toho pantu... nejdou zavřít UMD dvířka... prostě nezaklapnou. A už vůbec mi nejde přiklopit přední kryt... mezi předním a zadním je příšerná mezera (takové ty boky tam samorřejmě mám) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crixus Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2010 u těch dvířek se mi to dělo taky... ale stačilo dotáhnout ty čtyři větší šroubky co drží mechaniku. a ohledně baterky a předního krytu... zřejmě je kryt zkroucenej... já měl třeba kryt bez závitů a ty jsem si pak musel sám zařezávat šroubkama... zkus všechny šroubky opatrně pořádně dotočit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domvala Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2010 nejde nejde nejde nejde nejde!!!!! vyvrtal sem si dírky a jedinej výsledek sou ohoblovaný šrouby! kryt k soubě není přišroubovanej i když mám v dírách šrouby! šrouby sou ohoblovaný a nejdou ven!!! UMD pořád plandá a kryt baterky se nechce nechat zacvaknout... EDIT: Nikdo se nepokoušejte měnit si kryt u PSP akorát si ho poserete a nebudete mít nic! buďte rádi dejmetomu za černé PSP s otiskama, než za žádné PSP... Tak sem si 2 měsíce pohrál a 6000 Kč (3000 za PSP a 3000 za novej display + kryt + dalsi vychytavky) v hajzlu! Radim vám radši si to nechte vymenit od nekoho kdo to umi než abyste si to sprasili a pak tu červenou bo modrou cihlu vyhodili...! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack009 Odesláno Duben 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2010 Je to uplně v pohodě klidně si to vyměňte. Já to dělal tedka podruhý a v poho. Chce to kvalitní šroubovák bez toho to ani neskoušejte. Zezačátku mi pomohlo hodně to video. Podruhý už sem ho ani nepotřeoboval a až na utažené šroubky to šlo jak po másle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davee Odesláno Duben 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2010 Zdravím, jak v záruce :D poznaj, že nálepka byla už někdy odlepená? Pls mám to odlepené a jen tak mě to zajímý ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HoUsE1468624125 Odesláno Duben 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2010 No na tý samolepce se po sloupnutí objeví nápis takže to poznají v pohodě.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot Odesláno Červenec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2010 tak mam obednany komplet zlaty kryt no asto vymenim (snad) tak si tam este nalepim spešl nalepky s monstrem huntrem :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michat Odesláno Září 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2010 dal by ste sen nekdo prosím návod na psp 3000 ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2010 dobrej návot ale chtělo by to aktualizaci a tut na psp-3xxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yoseph Odesláno Leden 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2011 Rozložit to šlo v pohodě, ale složit to bylo peklo. Zbylo mi asi 5 šroubků a nejde mi display. Doufám že sem ho jenom špatně zapojil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
max.koci Odesláno Červenec 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2014 Prosím o reupload videa a obrázků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondřej Trčka Odesláno Leden 13, 2021 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2021 V 15. 8. 2007 at 12:11, Shaftik napsal: Nechapu proc to neni jak na mobilech (lehky) jinak na tom playcentrum.cz maji i sony kryty,coz uz nechapu vubec :roll: btw. laka to,treba takovy pruhledny psp . . . . To chápu ale já si od nich objednal kryt ten přední a nepřišel mi ten správný nevím jestli byla chyba na mojí straně ale myslím že jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Leden 13, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2021 Reaguješ na téměř 14 let (!) starý příspěvek - téma zavírám (a jsi nový rekordman :D). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts