WItekS Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 Yeah, viděli ste tu recenzi, ne? Jak to pouštěl na TV.... vypadalo to dobře :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korny Odesláno Srpen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2007 To jo, rozlišení je hodně slušný, je to takový přenosný dvdčko, akorát ještě zprovoznit ISA a bude to nej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Srpen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2007 Přesně ;) - - - - - Jestli půjde pandora tak je to v suchu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Srpen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2007 no tak abych řek pravdu tak tahle fotka mě dost překvapila :blink2: ta kvalita obrazu je dobrá ...to sem fakt nečekal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominick Odesláno Srpen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2007 teraz som 2 dni dozadu rychlo kupil psp fat, kym este boli, takze na slim ani nepomyslim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas. Odesláno Srpen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2007 no tak abych řek pravdu tak tahle fotka mě dost překvapila :blink2:ta kvalita obrazu je dobrá ...to sem fakt nečekal :D WOW, to snad renderuje v HDTV :wohow: :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas. Odesláno Srpen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2007 Treba to bude pro TV renderovat ve vetsim rozliseni, nektere screeny SF jsou taky vetsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Srpen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2007 Ted mě napadá jak je to s TV výstupem u starého dobrého PSP? Na invexu to měli taky nějak napojený....... Přes USB to asi nepojede...... Nebo ano? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bouwmeester Odesláno Srpen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2007 ono to pujde i old psp, možná je to jen FW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Srpen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2007 kounete uz sem nasel ten kabel http://www.play-asia.com/paOS-13-71-io-49-en-70-25l6.html :D cena - 750sk :lol: jinak ja budu mit PSP 10.9 a pak hodim naky screeny jak to vypada na tv :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Srpen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2007 ono to pujde i old psp, možná je to jen FW není to FWarem ale tím výstupem...je jinem než u "Fat" bulk: škoda ža play asia neposílá do Evropy :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Srpen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2007 To by mohlo jít i přes USB ne? Kdyby to někdo vytvořil........ Stejně nějak to na TV dostat museli na tom invexu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shane Odesláno Srpen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2007 nekdo se tu ptal na playcentrum... obednaval sem z tama uz docela dosti vecicek pro psp a vsecko v pohode rychla dodavka se zbozim vse ok taky tam mam predobednanyho slima Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janah11 Odesláno Srpen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2007 nekdo se tu ptal na playcentrum... obednaval sem z tama uz docela dosti vecicek pro psp a vsecko v pohode rychla dodavka se zbozim vse ok taky tam mam predobednanyho slima to jsem se ptala já, díky moc za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rajce Odesláno Srpen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2007 FAT 4EVA KONEC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas. Odesláno Srpen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2007 Zde uz je recenze PSP Slim v anglictine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:OMAR:. Odesláno Srpen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2007 Já sem zastánce Slimíka. Je prostě novější, menší a lehčí ... což u mě rozhodlo v koupi FAT X SLIM. Zabte mě :-P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Srpen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2007 Já sem zastánce Slimíka. Je prostě novější, menší a lehčí ... což u mě rozhodlo v koupi FAT X SLIM.Zabte mě :-P jo a ja s tebou souhlasim a uz mi nevadi ze mi nepujdou ISA kdyz uz mam killzone, socom UMD a ty mi vystacej uz jen proto ze maji hrani po netu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas. Odesláno Srpen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2007 Pisou tam, ze uz nepujde aktualizovat firmware:cry: , snad pujde pandora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safariJ Odesláno Srpen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2007 Dnes ráno jsem měl ceník ze Sony Czech v mailu PSP lite v černé a stříbrné verzi doporučená cena 4 990,- PlayStation Portable BASE Pack Slim&Lite - PIANO BLACK PlayStation Portable BASE Pack Slim&Lite - ICE SILVER o jiných barvách ani slovo asi přijdou později ( přiští měsíc ) první dodávka PSP je na příští týden ( sonycentra a pak ten zbytek pro ostatní :) ) Uvedené nekompatibilní příslušenství z PSP1000 Battery pack (1800mA) Battery Charger Battery Pack (2200mA) Headset + Remote for PSP1000 Příslušenství for PSP2000 AV cable - nejdou skrze to hry do TV Component AV cable - jde vše Headset + Remote for PSP2000 Kolébka (TBC) Sony asi plánuje nové baterie :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smarter Odesláno Srpen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2007 Pisou tam, ze uz nepujde aktualizovat firmware:cry: , snad pujde pandora. Sry, ale nic takoveho tam nevidim. Muzes citovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas. Odesláno Srpen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2007 Sry, ale nic takoveho tam nevidim. Muzes citovat? Sry, chtel jsem rict, ze tady nekdo psal, ze uz nepujdou aktualizace (nejakej odpurce slimaka asi vymysl) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas. Odesláno Srpen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2007 Dnes ráno jsem měl ceník ze Sony Czech v mailu PSP lite v černé a stříbrné verzi doporučená cena 4 990,- PlayStation Portable BASE Pack Slim&Lite - PIANO BLACK PlayStation Portable BASE Pack Slim&Lite - ICE SILVER o jiných barvách ani slovo asi přijdou později ( přiští měsíc ) první dodávka PSP je na příští týden ( sonycentra a pak ten zbytek pro ostatní :) ) Uvedené nekompatibilní příslušenství z PSP1000 Battery pack (1800mA) Battery Charger Battery Pack (2200mA) Headset + Remote for PSP1000 Příslušenství for PSP2000 AV cable - nejdou skrze to hry do TV Component AV cable - jde vše Headset + Remote for PSP2000 Kolébka (TBC) Sony asi plánuje nové baterie :-) Ta posledni veta se mi moc nelibi, urcite to bude mit co docineni s pandorou :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safariJ Odesláno Srpen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2007 Tak když se podívaš na zprávy okolo že by stará baterie měla fungovat i novým psp a najednou dostaneme ze sony tabulku s tím co jde a co ne a najednou jsou tam stare baterky a nabiječky nevhodné :cheesygrin: tak se někde něco mění. Nové baterky a nabíječky ale zatím nejsou v oficiálním ceníku:arrow: Starou baterku s novým psp zkusím příští týden během středy čtvrtka by jsme měli mít první kusy. Pokud si někdo nahodou neobjedná poslední kus starého psp base pack black. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Září 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2007 takze tady mamae dalsi porovnavaci video...v nem je mimojine videt ze ten humbuk kolem rychlejsiho nahravani neni zas az tak uplne na miste...podle grafu a videi je o treba jenom o 2 vteriny,ale dost casto se stava ze lite nahrava pomaleji nez fat...vice na: http://www.pspfanboy.com/2007/08/31/joystiq-and-pspfb-hands-on-with-psp-2000-part-2/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.