Filc@ Odesláno Září 1, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2007 Tady maji v grafu vyjádřeny nahrávací časy různejch her a rozdíly jsou někdy velky ale většinou jde o pár sekund Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:OMAR:. Odesláno Září 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2007 na konci videa ukazuje verzi FW, je tam 3.50 nebo 3.60 ? kazdopadne vyvracuej verzi ze nebude upgrade fw .. a kdyz bude tak bude i HB :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Září 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2007 mely by to byt vsechno 3,60 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bouwmeester Odesláno Září 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2007 na konci videa ukazuje verzi FW, je tam 3.50 nebo 3.60 ? kazdopadne vyvracuej verzi ze nebude upgrade fw .. a kdyz bude tak bude i HB :) v tom videu je 3,50 :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2007 nemoh sem najít topic kde se řeší jakej je ve Slimu FW tak to dávám sem.... to by snad moh bejt konec diskuze jakej FW tam bude :? je to fotka z jednoho shopu takže už ho asi maj na skladě :wohow: (Jap shop ;) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Září 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2007 Heleďte já když to bílý (:love:) vidim... Nevíte kdy bude v prodeji u nás? Zatim je jenom black/silver... :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krystoff Odesláno Září 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2007 Ta posledni veta se mi moc nelibi, urcite to bude mit co docineni s pandorou :roll: No to nove PSP je Slim bo zmenšili baterku a to jim umožnilo ho ztenčit, ale nekde jsem četl že po zakoupení specialního krytu jde připojit i ta stará Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Září 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2007 No to nove PSP je Slim bo zmenšili baterku a to jim umožnilo ho ztenčit, ale nekde jsem četl že po zakoupení specialního krytu jde připojit i ta stará urcite nemusis mit ten kryt aby fungovala ale na to aby ti tam drzela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krystoff Odesláno Září 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2007 urcite nemusis mit ten kryt aby fungovala ale na to aby ti tam drzela jo jo to si tež myslim na te strance http://www.gamehouse.cz/playstation-psp/playstation-psp-slim-black-base-pack-4825.php psali to to PlayStation PSP SLIM je nástupcem původního PSP. Nová verze PlayStation PSP SLIM se od staré liší zejména novou baterií, u které se podařilo zmenšit rozměry a váhu a přitom zvýšit kapacitu. Výsledkem je že PSP Slim je o 33% lehčí a 19% tenčí. Původní baterie půjde použít také, ale po dokoupení speciálního krytu. Dále došlo ke zvýšení kapacity vnitřní paměti ze 32 na 64 MB, což má za následek zrychlení nahrávacích časů her a nově přibyl audiovizuální výstup pro TV a interakce s PS3. K dispozici bude v průběhu září 07, cena je prozatím stanovena orientačně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frytter Odesláno Září 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2007 Ja si ho urcite kupovat nebudu :) :arrow: http://www.console-forum.cz/showthread.php?t=11641 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Září 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2007 Tady http://www.gamesport.cz/-hardware-nove-sony-psp je recenze na PSP SLim, kterou (musim se pochlubit) jsem psal já :arrow: muzes mi rict jak jsi mohl recenzovat vec kterou jsi jeste ani nikdy nevidel ? asi ti unika vyznam slova recenze ... to jen tak na okraj edit : jsem takovy rejpal ja vim :D ale v te tvoji "recenzi" mas hromadu nesrovnalosti , protireceni a nekdy placnes docela nesmysl ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Září 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2007 muzes mi rict jak jsi mohl recenzovat vec kterou jsi jeste ani nikdy nevidel ? asi ti unika vyznam slova recenze ... to jen tak na okrajedit : jsem takovy rejpal ja vim :D ale v te tvoji "recenzi" mas hromadu nesrovnalosti , protireceni a nekdy placnes docela nesmysl ... přesně:D jej nebo-li řečeno...psaní pohle obrázků:ziped: EDIT: 1.)Interní paměť PSP se zdvojnásobila z 32MB na 64MB. Což bude mít za následek podle Sony až třikrát kratší nahrávací časy to si psal asi dost dávno 2.) není nic horšího, než při hraní GTA: Liberty City Stories půlku hry tupě sledovat nápis „loading“ no newim jak ty ale já to mám rychlý i z umd... 3.) UMD mechanika pozbyla pérka, což je rozhodně dobře, konečně vám UMD disky nebudou po otevření mechaniky vyskakovat jako čertík z krabičky Fuj to otevírání se mi hnusí...jak kdyby si chtěl vyměnit baterky:P 4.) Přibyly také dva otvory reprodukující zvuk a to na obou stranách nad ovládacími tlačítky to su repráky?? no moc bych neřek...u starýho psp to je dole a rozhodně mi to nehraje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:OMAR:. Odesláno Září 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2007 Lol tohle je nekonecnej thread. Je jasny ze si kazdej bude obhajovat to svy starý dobry fat PSP. Ale pokrok nezastavite :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Září 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2007 Lol tohle je nekonecnej thread. Je jasny ze si kazdej bude obhajovat to svy starý dobry fat PSP. Ale pokrok nezastavite :) njn...sony si prostě potřebuje prachy...a ze starýho psp je nevytáhne:P EDIT: Originál je prostě nejlepší...vždycky to tak bylo a vždycky bude:P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2007 njn...sony si prostě potřebuje prachy...a ze starýho psp je nevytáhne:PEDIT: Originál je prostě nejlepší...vždycky to tak bylo a vždycky bude:P presne tak, navic zde je jasne videt ze to SONY udelala HLAVNE kvuli neudrzitelne smrsti DOWNU a celkove ztrate kontrole.. SLIMakem chce zacit "novej zivot" PSP.. a samozrejme nemuze vydat jen PSP2 ktere by bylo uplne stejne jako FAT, akorat by melo dokonalejsi ochranu, tak musi dat nejakou tu tresnicku na dortu, aby byl duvod prejit k Slimakovi .. tim padem prejit i na ofiko.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Září 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2007 hm ...vy se vazne divite ze vysla odlehcena forma psp ? copak nevidite do historie ? ps1 ---> psOne ps2 ---> ps2 slim psp ---> psp slim ps3 ---> brzy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Září 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2007 Diétne PSP v detailoch Zhrňme si ešte raz fakty o novej, odľahčenej (v zmysle váhy, nie v zmysle funkcií) verzii PSP. Nižšia hmotnosť, menšia hrúbka, TV výstup, zmenená UMD mechanika, o 32 MB systémovej pamäte navyše, menšia batéria, vyššia výdrž a možnosť nabíjania cez USB. Na GameSpote už mali možnosť PSP Slim vlastnoručne vyskúšať a dokým sa handheld dostane aj do našej redakcie, zhrňme si aspoň to najdôležitejšie z ich prvých dojmov. Po zapnutí PSP redaktorov v menu prekvapilo 28 voliteľných farieb pozadia (súčasné PSP majú 13, ale je možné, že sa počet upraví v najnovšom firmware). Oveľa lepší pocit z ovládania majú na svedomí upravené tlačidlá na D-pade (obr. 1) a ich zvýšenie je pri hraní naozaj cítiť. V „System Settings“ pribudla položka „USB Cache“, po ktorej aktivovaní sa skrátia nahrávacie časy pri čítaní z UMD disku. Napríklad nahranie Pro Evo Soccer 2007 z XMB priamo do hry bolo rýchlejšie o 33 sekúnd, z menu sa do zápasu dostanete o 19 sekúnd skôr (ďalšie testy z Test Drive Unlimited a WWE! SmackDown vs. RAW 2007 v článku). Výstup na TV sa dá nastaviť v niekoľkých smeroch, od formátu obrazovky (4:3, 16:9) cez typ zobrazovania (PSP alebo TV), prekladaný/neprekladaný režim, až po screensaver – to všetko v novom menu "Connected Display Settings". Na pripojenom 37" HDTV televízore bol obraz z PSP v rozlíšení 480i, resp. 480p slušný, pri pripojení k PC dokonca výborný. PSP Slim sa bude dodávať v troch oficiálnych prevedeniach - Piano Black, Ice Silver a Ceramic White a s distribúciou do obchodov by sa malo začať už tento mesiac za zrejme rovnakú cenu ako existujúce modely. http://www.sector.sk/title.asp?filter=35597 ----------------------------------------------------------------- :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emkay.wOw~ Odesláno Září 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2007 o moc tenci zas neni co? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Září 5, 2007 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2007 Zde se mi to a nebo ty tlacitka X O atd sou vic jakoby zarazena dovnitr _? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Září 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2007 Zde se mi to a nebo ty tlacitka X O atd sou vic jakoby zarazena dovnitr _? taky se mi to zda ale pisou ze sou vic venku nez u orig PSP :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Září 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2007 tak ten slim je FAKT SUPER, tlacitka jsou vice vyndana a to se mi libi. CELE PSP je VELICE pevne, leskle. umdromka je take bytelna a snadno se otvira a lehce zavira ale nemusite se bat ze se nejak ulomi....PROSTE JE TO FAKT SUPER!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stitch Odesláno Listopad 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2007 zdarec, Potřebuji poradit. Chci si pořídit PSP je to super věcička,ale nevim jestli si koupit fat nebo slim cena v nich neni moc rozdíná a už jsem vyděl inzeráty psp slim fungujouv iso hry. Tak nevim poradte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Listopad 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2007 o moc tenci zas neni co? :) 13% ... sice to není moc a jde to dost poznat... DOST! aji ta váhá (33%) drží se to líp...je to o dost lepší!:) zdarec,Potřebuji poradit. Chci si pořídit PSP je to super věcička,ale nevim jestli si koupit fat nebo slim cena v nich neni moc rozdíná a už jsem vyděl inzeráty psp slim fungujouv iso hry. Tak nevim poradte. jestli chceš hrát jenom iso hry tak slim ake estli chceš fůru programů na psp tak fat.... vyber si...já to nedokázal a mám obě:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.