Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Ps3 v�noce

silver

Recommended Posts

Tenhle topik je k čemu? Aby jsme věděli jakou PS3 a s jakým HDD vám koupí rodiče? Strašně zajímavý, doufám že to tu vypíše každej ať můžu v klidu spát.

Osobně se na Vánoce těším, ale to hlavně z důvodů že mám klid od školy, narvu do sebe řízky se salátem, nejspíš se pojede na hory a snad bude i pohodová rodinná nálada.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Naštěstí Vánočnímu boomu posledních let nepodléhám. Rodičům nic nekupuji a naopak, jen si ,,vyměníme" něco malého s přítelkyní se kterou žiju. Vánoce nás nutí nakupovat to co nepotřebujem (sobě i ostatním) a taky nás nutí přetvářet se (jééé to hezký.....) - povánoční inzeráty typu "nevhodný dárek" jsou mi důkazem. To co chci, není problém si kdykoli během roku koupit, co nechci, to nepotřebuji - tečka. Stejně tak povánoční slevy, nové modelové řady spotřební elekroniky na nový rok (tv, pc komponenty...) tlačící ceny dožívajících řad a skladových zásob dolů ,,velí": Před Vánoci kupuj jen to, co potřebuješ. :-) Howk.

Odkaz ke komentáři

Naštěstí Vánočnímu boomu posledních let nepodléhám. Rodičům nic nekupuji a naopak, jen si ,,vyměníme" něco malého s přítelkyní se kterou žiju. Vánoce nás nutí nakupovat to co nepotřebujem (sobě i ostatním) a taky nás nutí přetvářet se (jééé to hezký.....) - povánoční inzeráty typu "nevhodný dárek" jsou mi důkazem. To co chci, není problém si kdykoli během roku koupit, co nechci, to nepotřebuji - tečka. Stejně tak povánoční slevy, nové modelové řady spotřební elekroniky na nový rok (tv, pc komponenty...) tlačící ceny dožívajících řad a skladových zásob dolů ,,velí": Před Vánoci kupuj jen to, co potřebuješ. :-) Howk.

Tady jde o to že tobe je 18++...Ostatnim (mě) je treba oklo 14 ... a furt je z toho radost....a penize si envidelame furt...Berte to ajkoUPPPPPPPPPPPPP

Odkaz ke komentáři

na 90% nedostanu nic,a ani nechci protože tendle rok Tv,PS3, a ted novej monitor myslym že mam vybráno :),spíš dostanu peníze za který si koupim něco na sebe :-),já sem si koupil za svoje peníze pod stromeček 16 Gb flash disk :),máma dostane kartu do fotáku táta gel na holení :D,pro sebe hodlam koupit ještě nějakou hru abych měl "gaučing" :D celí prázniny :)

Odkaz ke komentáři

Army of two: the 40th day sem si koupil sam a UFC2010 je jako od manzelky sestry :-)

P.S. Vsem "chytrejm" co se snazej pochopit k cemu tohle tema je snad jediny vzkaz, zkuste pouzit klavesu ZPET a nechte si svy zazivny komentare, kdyz vas to vlastne vubec nezajima....

Hezke svatky a Novy rok 2011

Odkaz ke komentáři

Nevím co dostanu ale vím co dám :-)

Na vánoce to přímo není, ale asi největší dárek je, že po dlouhý době se uvidím s tátou. Další super věc je, že se konečně s přítelkou stěhujeme do vlastního bytu.

edit: aha, teď koukám, že tady se píše jen v souvislosti s PS3, ale to jsem před nějakou dobou prodal :lol:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu