Dupenka Odesláno Únor 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2011 Dirt 3 TDU 2 Operation Flashpoint: Red River Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommomotto Odesláno Únor 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2011 Marwel vs. Capcon 3:souboj dvou světů ! Již 18.2.11 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Armstrogg Odesláno Únor 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2011 Určitě Dragon Age 2 a Witcher 2. Jenom mě zajímá ten systém přenášení savu z DA0 a z Witchera do Xboxu..... GoW 3 je povinost pro nás Xboxáře. (Doufám že Anya umře jako první.........) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ali99 Odesláno Únor 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2011 L.A. Noire by mohl být kulervoucí zážitek plus samozřejmě GOW 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EliteX360 Odesláno Únor 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2011 Nevím, kde jste to četli ale Driver je odložený na podzim 2011 :) jestli se řídíte podle Xzone nebo ostatních českých prodejců, tak je na čase to změnit :) vcera jsem koukal na playcentrum a tam bylo 1.3.2011 a dneska je tam 1.3.2012 :( a kde se daj sledovat datumy ve kterych vyjdou hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Únor 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2011 vcera jsem koukal na playcentrum a tam bylo 1.3.2011 a dneska je tam 1.3.2012 :( a kde se daj sledovat datumy ve kterych vyjdou hry? www.ign.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nerlic Odesláno Únor 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2011 1. Duke Nuken Forever 2. Gears of War 3 3. Deus Ex: Human Revolution 4. Dragon Age II 5. Dungeon Siege III Najde se toho určitě víc. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Únor 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2011 no jo jsem uplne zapomel na DUke Nuken a GoW 3 ale jeste se moc tesim na Cod MW3 a hlavne na L.A.Noire a XCOM:) to bude paradni rok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Únor 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2011 Driver SF Release Date: TBA 2011 , těším se na něj nejvíce ale ne protože by to byla nějaká bomba ale konečně po 100 letech nějaká aktuální hra i pro Mac OS !!! jinak na TDU 2 coz vychází v úterý a to je letos asi vše...ještě jsem někde koukal Forza 4 s kinectem , že by to mělo vyjít letos se mi ale nezdá :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wiqi Odesláno Únor 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2011 No... uvidvuje me že nikdo nezminil Mass Effect 3 jinak se dale těším na crysis 2 portal 2 gears of war 3 battlefield 3 cod:mw 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valentino Rossi Odesláno Únor 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 www.ign.com Hej pls a v které záložce to tam najdu.Já čekám na Top spin 4 a v tom hlavním vyhledávači mi to ukázalo februar 2011 ale někdo tu psal top spin 4 .. 18.března-kde to našel nevím.díkes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Únor 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 http://www.gamespot.com/newthisweek.html?date=20110313&type=new_this_week&platform=1029&mode=top&sort=rdate&dlx_type=all&sortdir=desc&official=all Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool.Majkl Odesláno Únor 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 Portal 2 A ohlašeni Mafie 3 !! :D :D :D Ohlášení Mafie 3 nečekej. Další díl je zatim naplánovanej zatim v horizontu 5-8 let ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Únor 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 Tak já se hodně těším na Crysis 2 - v březnu Taky by mě zajímalo nový call of duty, ikdyž od předchozích dílu mě Black Ops docela sklamalo, hlavně sniperky v MP..... A ještě - APB: Reloaded (PC) - nevím jistě kdy to vyjde ale ten nástupce Counter Striku.... Tactical Intevention aspon myslim - remake původního Halo 1 (nejspíše to bude arcadovka - jako myslim xlive arcade) A to je prozatím asi vše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SackX Odesláno Únor 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2011 O Vánocích 2011 se také očekává Hitman 5 (Xbox, PS3, PC) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Únor 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2011 SackX po hitman 4, která alespon mě opravdu sklamala, tak se ani nijak netěším ale druhej a třetí díl to byli fakt pecky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Ries Odesláno Únor 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2011 nejvíc bude fight night champion Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SackX Odesláno Únor 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2011 rockyzz - Ale i s né moc dobrým 4. dílem je to podle mě nejlepší stealth akce. Teď hraju SC:Conviction a zdá se mi to oproti Hitmanu jen jako popík, hlavně naprosto tunelový mapy a nemožnost dokončit úkol více způsoby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 Jednoznačně Gears of War 3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dacik Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 Já se hodně těším na crysis 2, L.A Noire, TES5: Skyrim a samozřejmě na pokračování COD. Jo a jestli teda vyjde ten Witcher 2 na Xko tak ještě to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajasXS Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 Forza Motosport 4 nějak na podzim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 crysis 2 :love::love::love::love::love::love::love::love::love::love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 Forza Motosport 4 nějak na podzim... Jo, jednu dobu jsem přemejšlel o Forza 3 ale nakonec jsem si jí nekoupil, ale Forzu 4 si už snad koupim opravdu mě láká ta trat Top Gearu jelikož jsem jeho velký fanda, taková Top Gear Video Game by nebyla špatná :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konviss Odesláno Květen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2011 Battlefield 3, Gears of war 3, Forza Motorsport 4 a možná Metal Gear Solid Rising :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba139 Odesláno Květen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2011 Jo, jednu dobu jsem přemejšlel o Forza 3 ale nakonec jsem si jí nekoupil, ale Forzu 4 si už snad koupim opravdu mě láká ta trat Top Gearu jelikož jsem jeho velký fanda, taková Top Gear Video Game by nebyla špatná :D Tak jestli tam bude trať Top Gearu tak to bude mazec :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.