Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Nejočekávanější hry roku 2011

Susperian

Recommended Posts

• Odpovědi 133
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Nevím, kde jste to četli ale Driver je odložený na podzim 2011 :) jestli se řídíte podle Xzone nebo ostatních českých prodejců, tak je na čase to změnit :)

vcera jsem koukal na playcentrum a tam bylo 1.3.2011 a dneska je tam 1.3.2012 :( a kde se daj sledovat datumy ve kterych vyjdou hry?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Driver SF Release Date: TBA 2011 , těším se na něj nejvíce ale ne protože by to byla nějaká bomba ale konečně po 100 letech nějaká aktuální hra i pro Mac OS !!!

jinak na TDU 2 coz vychází v úterý a to je letos asi vše...ještě jsem někde koukal Forza 4 s kinectem , že by to mělo vyjít letos se mi ale nezdá :D

Odkaz ke komentáři

Tak já se hodně těším na Crysis 2 - v březnu

Taky by mě zajímalo nový call of duty, ikdyž od předchozích dílu mě Black Ops docela sklamalo, hlavně sniperky v MP.....

A ještě

- APB: Reloaded (PC)

- nevím jistě kdy to vyjde ale ten nástupce Counter Striku.... Tactical Intevention aspon myslim

- remake původního Halo 1 (nejspíše to bude arcadovka - jako myslim xlive arcade)

A to je prozatím asi vše

Odkaz ke komentáři

• 4 weeks later...
Forza Motosport 4 nějak na podzim...

Jo, jednu dobu jsem přemejšlel o Forza 3 ale nakonec jsem si jí nekoupil, ale Forzu 4 si už snad koupim opravdu mě láká ta trat Top Gearu jelikož jsem jeho velký fanda, taková Top Gear Video Game by nebyla špatná :D

Odkaz ke komentáři

• 1 month later...
Jo, jednu dobu jsem přemejšlel o Forza 3 ale nakonec jsem si jí nekoupil, ale Forzu 4 si už snad koupim opravdu mě láká ta trat Top Gearu jelikož jsem jeho velký fanda, taková Top Gear Video Game by nebyla špatná :D

Tak jestli tam bude trať Top Gearu tak to bude mazec :D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu