original Odesláno Prosinec 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2010 Ahoju mam MOH 2010 na PS3 a asi sem si už vyrobil Online Pass ale kdyý chci hrát online tak mi to tam ukaže takovou tabbulku s mim mailem a dole je heslo a když ho zadam tak mi to něco napíše. Nevim co to píše a hlaavně ani nevim co mam udělat. Dík za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 silver Odesláno Prosinec 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2010 coze ? :D :D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rocko Odesláno Prosinec 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2010 Když ani nevíš co to píše tak to ses na tom špatně ale zkus to písmenko po písmenku opsat a snad někdo pomůže :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 original Odesláno Prosinec 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2010 Já číst umim ale ne polsky. A ještě ke všemu to je napsane milimetrovim pismem takže si to nemužu ani opsat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 canava Odesláno Prosinec 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2010 tak když si to nemůžeš opsat tak to snad nemůžeš přečíst... takže mě zajímá jak víš že je to polsky ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LegionCZE Odesláno Prosinec 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2010 Hej, tak ty máš dost chlape :D Horší popis problému sem v životě neviděl, di s tím za maminkou :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 original Odesláno Prosinec 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2010 Omg tak sem ten popis trošku po sral no ale můžete mi někdo poradit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 canava Odesláno Prosinec 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2010 napiš to znova a srozumitelně a není problém ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vlco Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 LegionCZE: mas muj obdiv to jsi napsal pekne:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vlco Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 jinak ver ze by ti tady hodne lidi pomohlo.....stacilo by jen srozumitelne vyjadrit tvuj problem:-) ........jen takova otazka: proc si davas consoli v polstine kdyz polsky nerozumis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sibereus Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 LegionCZE: mas muj obdiv to jsi napsal pekne:D Jaký pak obdiv, tutani jste oba dva, nějaký začátečník si pořídí PS3 protože tam nenajde češtinu, tak zvolí polštinu ( s tím, že se bude asi nejvíce podobat češtině ). Popíše problém, sice mohl být lepší, a vy ho pošlete do háje, moc pěkný. Edit Nejspíš máš problém s novým učtem na Playstation Network, poslal jsem ti Soukromou zprávu, můžeš mi napsat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 canava Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 když jsi tak chytrej tak mu poraď !! jenomže já třeba vůbec nevím o jakej problém jde !! takže až to srozumitelně napíše tak prosím... ať klidně tu tabulku opíše v polštině však existuje slovníček ne ?... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bad.Mr.Frosty Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 Ahoju mam MOH 2010 na PS3 a asi sem si už vyrobil Online Pass ale kdyý chci hrát online tak mi to tam ukaže takovou tabbulku s mim mailem a dole je heslo a když ho zadam tak mi to něco napíše. Nevim co to píše a hlaavně ani nevim co mam udělat. Dík za odpovědi Možná ti to píše že ten online pass už někdo použil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vlco Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 no tak promin....taky bych ti rad pomohl ale podle toho jak jsi ten tvuj problem popsal to fakt nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LegionCZE Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 Jaký pak obdiv, tutani jste oba dva, nějaký začátečník si pořídí PS3 protože tam nenajde češtinu, tak zvolí polštinu ( s tím, že se bude asi nejvíce podobat češtině ). Popíše problém, sice mohl být lepší, a vy ho pošlete do háje, moc pěkný.Edit Nejspíš máš problém s novým učtem na Playstation Network, poslal jsem ti Soukromou zprávu, můžeš mi napsat. Nevim jak ty, ale já absolutně nepochopil, o co mu jde, co udělal a co je tam špatně, a mám mu poradit? ¨ Rád radím lidem, nejsem svině, ale potřebuju pochopit jeho problém, a to s tímto problém opravdu nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
original
Ahoju mam MOH 2010 na PS3 a asi sem si už vyrobil Online Pass ale kdyý chci hrát online tak mi to tam ukaže takovou tabbulku s mim mailem a dole je heslo a když ho zadam tak mi to něco napíše. Nevim co to píše a hlaavně ani nevim co mam udělat.
Dík za odpovědi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
14 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.