original Odesláno Prosinec 11, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 11, 2010 Ahoju mam MOH 2010 na PS3 a asi sem si už vyrobil Online Pass ale kdyý chci hrát online tak mi to tam ukaže takovou tabbulku s mim mailem a dole je heslo a když ho zadam tak mi to něco napíše. Nevim co to píše a hlaavně ani nevim co mam udělat. Dík za odpovědi Citovat
0 Rocko Odesláno Prosinec 11, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 11, 2010 Když ani nevíš co to píše tak to ses na tom špatně ale zkus to písmenko po písmenku opsat a snad někdo pomůže :D Citovat
0 original Odesláno Prosinec 11, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 11, 2010 Já číst umim ale ne polsky. A ještě ke všemu to je napsane milimetrovim pismem takže si to nemužu ani opsat. Citovat
0 canava Odesláno Prosinec 11, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 11, 2010 tak když si to nemůžeš opsat tak to snad nemůžeš přečíst... takže mě zajímá jak víš že je to polsky ? :D Citovat
0 LegionCZE Odesláno Prosinec 11, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 11, 2010 Hej, tak ty máš dost chlape :D Horší popis problému sem v životě neviděl, di s tím za maminkou :D Citovat
0 original Odesláno Prosinec 11, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 11, 2010 Omg tak sem ten popis trošku po sral no ale můžete mi někdo poradit ? Citovat
0 canava Odesláno Prosinec 11, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 11, 2010 napiš to znova a srozumitelně a není problém ;) Citovat
0 Vlco Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 12, 2010 LegionCZE: mas muj obdiv to jsi napsal pekne:D Citovat
0 Vlco Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 12, 2010 jinak ver ze by ti tady hodne lidi pomohlo.....stacilo by jen srozumitelne vyjadrit tvuj problem:-) ........jen takova otazka: proc si davas consoli v polstine kdyz polsky nerozumis? Citovat
0 sibereus Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 12, 2010 LegionCZE: mas muj obdiv to jsi napsal pekne:D Jaký pak obdiv, tutani jste oba dva, nějaký začátečník si pořídí PS3 protože tam nenajde češtinu, tak zvolí polštinu ( s tím, že se bude asi nejvíce podobat češtině ). Popíše problém, sice mohl být lepší, a vy ho pošlete do háje, moc pěkný. Edit Nejspíš máš problém s novým učtem na Playstation Network, poslal jsem ti Soukromou zprávu, můžeš mi napsat. Citovat
0 canava Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 12, 2010 když jsi tak chytrej tak mu poraď !! jenomže já třeba vůbec nevím o jakej problém jde !! takže až to srozumitelně napíše tak prosím... ať klidně tu tabulku opíše v polštině však existuje slovníček ne ?... Citovat
0 Bad.Mr.Frosty Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 12, 2010 Ahoju mam MOH 2010 na PS3 a asi sem si už vyrobil Online Pass ale kdyý chci hrát online tak mi to tam ukaže takovou tabbulku s mim mailem a dole je heslo a když ho zadam tak mi to něco napíše. Nevim co to píše a hlaavně ani nevim co mam udělat. Dík za odpovědi Možná ti to píše že ten online pass už někdo použil. Citovat
0 Vlco Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 12, 2010 no tak promin....taky bych ti rad pomohl ale podle toho jak jsi ten tvuj problem popsal to fakt nejde Citovat
0 LegionCZE Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 12, 2010 Jaký pak obdiv, tutani jste oba dva, nějaký začátečník si pořídí PS3 protože tam nenajde češtinu, tak zvolí polštinu ( s tím, že se bude asi nejvíce podobat češtině ). Popíše problém, sice mohl být lepší, a vy ho pošlete do háje, moc pěkný.Edit Nejspíš máš problém s novým učtem na Playstation Network, poslal jsem ti Soukromou zprávu, můžeš mi napsat. Nevim jak ty, ale já absolutně nepochopil, o co mu jde, co udělal a co je tam špatně, a mám mu poradit? ¨ Rád radím lidem, nejsem svině, ale potřebuju pochopit jeho problém, a to s tímto problém opravdu nejde. Citovat
Otázka
original
Ahoju mam MOH 2010 na PS3 a asi sem si už vyrobil Online Pass ale kdyý chci hrát online tak mi to tam ukaže takovou tabbulku s mim mailem a dole je heslo a když ho zadam tak mi to něco napíše. Nevim co to píše a hlaavně ani nevim co mam udělat.
Dík za odpovědi
14 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.