DeSmond Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 I když zase se přiznám, že jsem na tohle hroznej fucker, protože v podstatě ani nesleduju, jakýma šípama to zrovna solim, takže i když se mi tam připletou nějaký trapný forsworn nebo falmer, jedu to jako s ebony nebo elven :D No ja se priznam ze otazku jak menit sipy jsem zacal resit asi az po 30 odehranych hodinach :D Ja a ted me tak napada, pri jakem speechy prodate zbozi za jeho skutenou hodnotu? Je to pri stovce? Nebo Pristovce to prodavate i draz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CainCZ Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 Je to trapas, ale já ty shouty skoro nepoužil zatim :D než si vpomenu, že něco takovýho mam, už je mrtvolno :D Ale vim že jsem použil třeba ten Ice form a ten je dobrej, i firebreath je cool...jenom prostě holt dycky vykydlim palcátem nebo lukem a pak už neni na co řvát :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 Jinak co jsem jeste chtel rict k tem mecum, nic se nevyrovna first person poprave kdy s dvema meci nekomu seknete hlavu poanakinsku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 já ty shouty taky nepoužíval, ale mam předvolenej unrelenting force protože to použiju na nějakýho trolla nebo tak radši než se s nim fightit, prostě ho seřvu že letí ze skály a nemusim se o to starat, nebo když nemam čas (malokdy :D) se s nima ♥♥♥♥, tak je timhle odhodim... nebo zrovna na dragon priesty a Dragonlordy je to fajn, 2-3 dragonlordi na čelní střet nejsou fajn, dragon priest se nedá dobře sekat když mi ulítává a pere do mě shocky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 Hm, shouty teda taky nepoužívám.. vůbec... jen když se mi chce si odhodit nějaký zvíře jako holuba a pak ho odsnipit :D. Pak vlastně ještě ten první, co vás naučí Greybeards... Takovej ten "flash" tak tím skáču přes překážky etc... vim, že mě něco lákalo, ale pak mě zklamalo :). na stealth akci se to prostě nehodí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CKulich Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 Nejlepší Řev je přivolání Odahviinga používal jsem ho při dobývání Větrného Žlebu, MY HERO: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 Jinak co jsem jeste chtel rict k tem mecum, nic se nevyrovna first person poprave kdy s dvema meci nekomu seknete hlavu poanakinsku :) No nevím, úder pažbou obouruční sekyry do břicha a následné stětí hlavy je také pěkný zážitek ;) EDIT: CKulich, máme stejnou helmu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 to je obyč wooden mask ne? já sem svýho hera dávat ani nebudu :D to by byl trapas, vypadám jak myšmaš, bohůžel kvůli bonusům to tak musí být dokud nebude enschant na 100 :) potom si ty věci očaruju sám :) A bude to komplet glass, protože to vpyadá úchvatně a je to light armor :love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 Kdybych mel cas, tak ho sem s radosti soupnu, do budoucna to urcite rad udelam, vypadam jak frajer ;) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 to je obyč wooden mask ne? já sem svýho hera dávat ani nebudu :D to by byl trapas, vypadám jak myšmaš, bohůžel kvůli bonusům to tak musí být dokud nebude enschant na 100 :) potom si ty věci očaruju sám :) NN, je to nějaká potvora odolná vůči poškození ohněm, shocky a mrazem. Večer se mrknu na její jméno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CKulich Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 Nene je to Nahkriin vylepšená na legendární, přidává +50 many a kouzla ubírají o 20% méně many. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CKulich Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 NN, je to nějaká potvora odolná vůči poškození ohněm, shocky a mrazem. Večer se mrknu na její jméno. Ty myslíš Krosis? Ta je světlá to je ta odolná ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 Jo tak takovouhle masku ve zlatym provedení mam v ligt armor verzi, 107 amor bodů , dýchaní pod vodou a nějaký bonusy ještě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 to je ta, když jí vyměníš za 9 božskách masek ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CainCZ Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 Mě trošku mrzí, že prostě Daedric armor je lepší než Dragon Armor...sakra tak celá hra je o tom, že hrdina je Dovahkiin a pak stejně jako v oblivionu lítám v daedric (ale fakt je, že vypadá fakt badass, zvlášť v kombinaci se Shadowmere) a ani nemam chuť si tu dračí zbroj kovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 nene, je to Volsung jak sem našel http://elderscrolls.wikia.com/wiki/Volsung , neni teda zlatá moc no, to sem si nadběh :D ... jinak celkem mě štve že je tak nějak málo lidí všude, skyrim sice neni buhvi jak bezpecny a skvělý místo k bydlení, ale víc lidí ikdyz třeba jen takovejch co sou k ničemu by neuškodilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 Jo ono by i těch zbojí mohlo dokonce bejt víc bych řekl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CKulich Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 Mývají to nemrtví teď jsem zapoměl jak se jmenují, hlídají draky a nebo sem ho potkal jak jsem šel po Alduinovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 To jsou Dragon Priestové, každej má svojí masku, jak si řekl tak jsou vždycky u těch dračích oltářu/památníků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 jako počet zbrojí bych řekl ucházející... ale na takhle velký rpg málo, lidí mi přijde dost... ale sere mě, že celej skyrim namlluvili 2 ženský a 2 chlapi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 no to uplně ne, ale moc hlasů tam neni to máš pravdu, zajímal by mě příští díl hrál tu někdo předchozí díly ? neví na co by mohl bejt orientovanej další ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 No lidi na dabovani nebylo uplne malo ale pri takovem rozsahu jech nikdy nebude dost :) Respektive bethesda soustredi usili jinym smerem :) Spis repetitbvni hlasky me stvou, s tim holt taky nic neudelaj, kdyz ale kazdej druhej vojak ve skyrimu prijde s "then i took an arrow in the knee" zni to fakt blbe..... Spis by me zajimalo, kam v tamrielu se presuneme :) Ja bych se rad podival asi do Hammerfellu, takovy pouste a skalisty udoli, to by bylo fajne..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 Jo o tom sem přemejšlel, ale nebylo to v nějakym z prvních dílů ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CKulich Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 Já bych se rád Podíval zpět do Morrowindu protože Oblivion sem hrál 2x za Temného Elfa (SKYRIM ZA HIGH, mám rád magii) a rád bych remake :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 sem snad jedinej kdo hraje za RedGuarda ? .... " they've got curved swords. Curved. Swords. " :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.