DeSmond Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 Tak jsem koukal a Hammerfall byl v daggerfall.... Ovsem takovy poust a okoli jako bylo v uncharted, to bych si nechal libit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 Provincie Skyrim byla dobrá volba. Mrknu z okna a vypadá to tam skoro stejně jako v TV, jen draci chybějí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 Osobně ani Tamriel neznám, The Elder Scrolls mi něco začaly říkat až u Skyrim Traileru... Vůbec nevim co je a není v Tamrielu, jen že Redguardi jsou z Hammerfellu, Khajiitové z jungle, argoniani z bažin nordi skyrim a to je tak vše jo a temný elfi z Morrowindu. nic víc o hře nevím. Myslim, že někdo mluvil zrovna o tý jungli Khajiitů k dalšímu dílu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 Ta "dzungle" se jmenuje Elsweyr a vubec bych nebyl proti, Khajiity jsem si naramne oblibil.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CainCZ Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 No ono to bylo tak, že první díl se odehrával po celém Tamrielu. Daggerfall je město v High Rocku, sídlu Bretonů, a hra se odehrávala tam a v Hammerfellu. Třetí díl se odehrával ve Vvanderfelu, části Morrowindu, prakticky velikém ostrovu. Oblivion je Cyrodiil a Skyrim je jasný :D Nicméně zajímavá by mohla být například Black Marsh, nebo klidně tajemné Summerset Isle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CainCZ Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 Omlouvám se, po doublechecku se ten ostrov jmenuje Vvardenfell...to jen pro hnidopichy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 Tam by bylo preelfino :) A ja ty elfy moc nemusim, obvzlaete v TES jsou strasne osklivy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 No já bych hlavně asi neměl rád to pokud by tma většina populace byla jiný rasy než redguard nebo nord, v tomhle sem trochu rasista, radši mam rád tyhle lidštější "potvory" :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 Jj v tom soouhlasim jeste mi nevadej khajiiti, za kteryho i hraju, ale orcove a obvzlast elfove jsou divny..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CainCZ Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 No jak říkám, ta Black Marsh nebo Elsweyr by nebyly špatné, takové Elder Scrolls Far Cry :P A vůbec, ono by nebylo špatné se chronologicky přesunout zpět a zažít nějaké zásadní historické události...třeba období Tibera Septima a sjednocení impéria... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 Sorry, nemohl jsem si vzpomenout na Elsweyr :D. elfi a obvzlast vysoky jsou pekne hnusny, ale temny a lesni se mi libi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 Temni jeste jdou, dokonce i vysoci se daj prekousnout ale ty lesni mi prijdou strasny s tim vykulenyma ocima :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CKulich Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 Já hrál jedině za Elfy Baví mě kouzlit a do toho řezat někoho mečem s těžkou zbrojí, Nebo bych prozkoumal Thalmor na ty jsem narazil až ve Skyrimu a přišli mi docela záhadní ale nemám je rád :D PS: Hrál tu někdo Datadisk k Oblivionu Shivering Isles? Já říkam pecka akorát jsem měl chybu u strážných jinak se jim opravdu povedl ale nedohrál jsem ho vyhořel mi pc a už jsem to nechtěl celé znovu instalovat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CainCZ Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 Já jsem ho hrál, jak říkáš, je to pecka, skvělý dodatek k oblivionu. Tak jsem si pak hned koupil GOTY edici na PS3, kde je původní hra, datadisk Knights of the Nine a zmiňované Shivering Isles. Mají úplně jinou atmosféru než původní Oblivion a přidávají horu obsahu navíc. Takhle se dělají datadisky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 No to jsem zvedavy, na jake datadisky se dockame ve skyrimu..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CainCZ Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 Já bych si moc přál, aby Bethesda upustila od stylu, který nastavila Falloutem 3 a pokračovala v něm s New Vegas, tedy aby nám podstrčila tříhodinový datadisk za tři stovky a více. To jim radši dám šest kil, ale očávám něco, jako byla Sheogorathova říše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 Tak u Falloutu se provadeji jine praktiky nez u TESu (me osobne to nevadi pac si u Falloutu pak poridim GOTY/ULtimate edici ;)), myslim ze se Bethesda i vyjadrila v tom smyslu, ze bude praktikovat strategii jako u Oblivionu, tedy min plnohodnotnejsich datadisku.....snad neprijdou s dalsim brnenim pro kone :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CainCZ Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 Mně by se líbilo, kdyby třeba pomocí Elder Scrollu jsme se zas mohli podívat do minulosti a třeba do událostí kolem Ysgramora a jeho 500 válečníků...nebo prostě do tý doby, kdy Skyrimu vládli draci. Jinak nevim, jak by ten datadisk chtěli pojmout, protože ono přeci jen vedlejších dějovej je tam už tak kotel a nevim, zda by tam jakákoli další prostě nezapadla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 Pravda, melo by to byt necim unikatni a lehce to vybocovat z toho konceptu, ktery je nastaveny ve Skyrimu.....vsak oni si nejak poradi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 Jo, bude to v pohodě :). Btw právě jsem se dozvěděl, že ve Skyrimu je 81 lvlů... tzn, že už jsme promarnil 46 bodů na perky z 80... zbylých 34 bude legendárních! :D (plánuju očarování krytí a jednoručky :), meče samozDřejmě) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 Ovsem nekde jsem cetl ze po padesatce to jde neuveritelne pomalu......a lvl 81 dosahnes jen tehdy, kdyz mas vsechny skilly na 100!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CainCZ Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 No vono po takový 40 to taky nejde nějak kdovíjak :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 No, já jsem teď právě četl, že se toho dá dosáhnout i bez skillů na 100 teď na wikině. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 Jo? Tak to nevim ja cetl bud na wikii nebo na uesp ze 81 lvl dosahnes jen kdyz mas vsechny skilly na 100 a pak se ukazatel lvl zastavi nekde v polovine a dal to nejde :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forWhat? Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 Perku je ale jen 50 od 51 uz nedostavas dalsi perky . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.