DeSmond Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 Perku je ale jen 50 od 51 uz nedostavas dalsi perky . A na to si prisel jak? Ve hre je celkem 251 perku a za kazdy level az 81 dostvas moznst si jeden otevrit, takze dohromady muzes odemknout 81 perku z 251! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 Ovsem nekde jsem cetl ze po padesatce to jde neuveritelne pomalu nesmysl, jde mi to uplne stejne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 No tak zakonite to ani nemuze jit stejne :) Ikdyz verim ze se to najednou magicky nezastavi a vlece se to rychlosti spiciho hlemyzde ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forWhat? Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 A na to si prisel jak? Ve hre je celkem 251 perku a za kazdy level az 81 dostvas moznst si jeden otevrit, takze dohromady muzes odemknout 81 perku z 251! Jo mas pravdu nekde se pise 50 a nekde 80, ja se pres 50 nedostal ale co sem cetl na netu tak psali ze 50 ale to byl asi nakej fake. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 proc to zakonite nemuze jit stejne? vzdyt to neni zadny velky peak ve hre...proste dostanes trofej a jedes dal, to by byla docela blbost, kdyby tim takhle hru podelali...co by na to rekli hraci na PC, kteri za level 50 nedostanou nic? :) nemuzete to vsechno tak hrotit btw co to je za perk, ktery ingonruje nepratelovo brneni? nejak ho nemuzu najit O_o Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 proc to zakonite nemuze jit stejne? vzdyt to neni zadny velky peak ve hre...proste dostanes trofej a jedes dal, to by byla docela blbost, kdyby tim takhle hru podelali...co by na to rekli hraci na PC, kteri za level 50 nedostanou nic? :) nemuzete to vsechno tak hrotitbtw co to je za perk, ktery ingonruje nepratelovo brneni? nejak ho nemuzu najit O_o Tak zakonite na cim vyssim levlu ses, tim dele ti trva dalsi level dosahnout....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 no to ano, ale nemuze to byt prehnane...neveril bych vsemu, co se na netu pise... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 Jo vsak to jsem priznal ze nemusi byt pravda, kazdopadne clovek nekdy muze dojit k hranici ktera uz skoro nejde prekrocit a co ja vim kde ve skyrimu je, ocvidne je to az do te hranice 81 normalne realne, ne ze pak postupujes o jeden lvl po 20 hodinach :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny1998CZ Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 čau lidi, zaznamenali ste někdo při postupu ve hře nějaký větší lagy, jak se všude píše ? hru jsem hrál jenom na PC tak trochu warez :oops: (jenom na zkoušku) no a teď si ji chci koupit na PSko tak mě zajímá jak moc to de poznat, dík ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 Myslis lagy nebo bugy? :) Bugy tam jsou urcite ne ze bych jich moc potkal lagy asi ne celkove tam jinak nejsou moc technicky problemy, problem se sekani ps3 verze se snad uz vyresil (nebo v blizke budoucnosti vyresi) a problem xboxu s texturami je taky fuc ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny1998CZ Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 píšu lagy = myslím lagy ;) jinak teda díky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 Mám odehráno cca 30 hodin hracího času, hraji původní (nepatchovanou) verzi na PSku a zatím jsem neměl jediný bug. Lagy jsem zažil jen párkrát, a to hned při přechodu ze skyrimu do města. Ale nebylo to nic hrozného a po dvou třech vteřinách to skončilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny1998CZ Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 dík moc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Leden 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 lagy ? ono to má MP ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 Od kdy se lagy tykaji jen MP? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Leden 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 no, tak u čeho jinýho chceš pozorovat odezvu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 U hry samotne, lagovat to muze i bez pripojeni k netu jen v konzoli, myslim ze to zamrzani na ps3 lze nazyvat lagem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Leden 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 aham tak to nevim bohužel, vim že píšu do threadu u PS3 ale valim to na PC, jako lagy beru čistě odezvu, záseky a nízký FPS je něco jinýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny1998CZ Odesláno Leden 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 všude se píše, že "lag issues", ale přiznávám, mohl sem napsat nízký FPS pro lepší pochopení.. ;) BTW: není odezva spíš ping? (sry za OT) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 Tak hlavne ze to vsichni pochopili a dostal si svou odpoved ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 tak ano, odezva je ping/latency , ale jako lagy prostě beru to co je způsobený připojenim - 10x proběhnu stejnym místem kvůli lagům atp., proto mi bylo divný že se to může stát v SP hře odpověd už máš jak řekl desmond Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny1998CZ Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 dobrý, tak už pšt. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 pridam svou trosku do mlyna...nahrano mam cca 100 hodin a laguje uz to fakt dost...kdyz vlezu do mesta, tak mi ani par vterin pockat nepomuze, seka se to uz fakt hodne, tak natvrdo vypnu ps3 a zase zapnu...to docela pomaha...doufam ze to v tom slibenem lednovem patchi opravi btw co byste chteli za DLC? vsude na netu ctu, ze by to melo mohlo byt masivni...treba cely novy svet? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny1998CZ Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 tak vzhledem k tomu že už je skoro konec ledna tak by to pomahlu mohlo už být.. jinak o DLC nemám vůbec žádnou představu ale jak už tu někdo psal bylo by fajn se podívat ještě před běh událostí ve skyrimu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 Takze to jeste porad nevydali a plati ta druha moznost ze to ma teprve prijit? Me tohle prijde fakt jako ostuda, pochopim hroimadu bugu, ale takovy zasadni problem, pri kterem se stava hra temer "nehratelna" to uz je fakt moc..... A to navic tvrdili, ze to mozna asi ani opravit nepujde kvuli technickym parametrum PS3 tak jsem zvedavej jak si s tim poradej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.