kendykejnova Odesláno Květen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2012 Ahoj.chci se zeptat vas co to na ps3 parite.este furt to ma tahle hra problemi na ps3??myslim to sekani lagovani ats.dekuji:) Odesláno z mého GT-I9100 pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Květen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2012 Tak co nikdo mi neodpovi??? Dekuji Odesláno z mého GT-I9100 pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Květen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2012 ^ asi už to moc lidí nehraje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Květen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2012 Já sem si po zkušenostech z Falloutem počkal na patche než sem si Skyrim koupil a udělal sem dobře. Mam teda nahráno jen asi 35h ale zatím sebemenší lag nebo zamrznutí konzole. Uvidim jak to bude vypadat s rostoucim savem, nicméně zatim to vypadá slibně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Květen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2012 A už je na konzole patch 1.6 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silhavyD Odesláno Květen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2012 chci se zeptat jestli je skyrim čeština na ps3 děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Květen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2012 Jo je, podívej na console-power.com. Je to jen pro ps3 s cfw. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 6, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2012 Dawnguard pro Skyrim vyjde už tento měsíc + gameplay záběry Bethesda nedávno oznámila první datadisk pro svoji mega úspěšnou RPG hru The Elder Scrolls V: Skyrim, který se bude jmenovat Dawnguard. Termín vydání byl stanoven na léto, ale jak se nyní ukázalo během E3, od vydání nás dělí jen necelé tři týdny. Dawnguard by totiž měl vyjít už 26. června na Xbox Live Marketplace. Xbox 360 hráči se dočkají menší časové exkluzivity, protože až o 30 dní později doputuje datadisk i k hráčům na Playstation 3 a PC. V novince se můžete podívat i na první gameplay záběry, které pocházejí z E3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Červen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2012 Zdravim zajímalo by mě jestli lze nainstalovat poslední patch i na konzoli? jestli se dá někde stáhnout a nainstalovat? Mám xbox 360 a na LIVE se vůbec nepřipojuju. Předem dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2012 Zacal jsem zase po delsi dobe hrat Skyrim a na netu jsem si nasel, ze wxistuje zpusob jak duplikovat sipy (chtel jsem si namnozit daedric arrows) a to tak, ze pujdete na strelnici do Solitude a podstrcite tam trenujucim vojakum sve sipy a vezmete jim ty jejich, ovsem kdyz prijdu do solitude ke strelcum, tak nevidim v jejich inventary ani sipy ani luk, tak si tak rikam jestli to neni tim novym 1.6kovym patchem, nebo delam eco spatne, nevite nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cvak01 Odesláno Červenec 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2012 Podle me patch 1.6 na PS3 jeste neni(rozhodne nejde bojovat z kone), ale u tech strelcu skutecne to funguje, staci jim dat 1 deadric arrow a strili je porad, ale podle me je to moc zdlouhave anudne (: . Ja sipy mnozim obdobne, staci dat jeden sip followerovy a pak je taky strili porad. Pouzivam na to Aelu z companionu.(clovek pak nikde nemuzi cekat az zacnou strilet, staci je postupne sbirat z mrtvol. Nevite nekdo jestli jde Paarthurnax zabit i pokud ho clovek necha nazivu do konce main questu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
connor kennwey Odesláno Srpen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2012 No jak to tu čtu má to hodně bugů,má cenu to kupovat na PS 3 ? :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cvak01 Odesláno Srpen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2012 Ja mam nahrano okolo 70hodin a hra mi zatim 2x spadla, podle me to je ok. Btw ohledne toho patche, nekde jsem cetl ze na PS3 patch 1.6 nebude, bude rovnou 1.7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Srpen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2012 ten dawnguard je podle mě blbost... vůbec mě to nebaví, tedam možná je to tim že sem se dal na stranu upírů, ale stejně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Srpen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2012 Je na ten Dawnguard čeština? Měl jsem češtinu v normalu hře a teď jsem si doinstalnul toto a čeština zkombinovaná s angličtinou= něco anglicky, něco česky a to česky je vždy bez diakritiky(místo písmen s háčky je třeba divný znak.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2012 Co rikate na nove "smikovske" DLC? CElkem me to zarazilo, ale zase si myslim ze je to celkem zajimave rozsireni hry za tech400 MSP premyslim o koupi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Září 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2012 vypadá skvěle, mladá miluje simíky a i skyrim, takže přemýšlím, že taky koupím :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Září 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2012 To má být nějaká provokace? Mluvit o DLC v PS3 sekci můžer dost lidí docela naštvat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Září 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2012 Jake DLC ? :o Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2012 To má být nějaká provokace? Mluvit o DLC v PS3 sekci můžer dost lidí docela naštvat. Rozhodne to tak nebylo zamysleno, jen jsem nenasel tema v xbpx sekci, navic tahle je aktivnejsi. Koho jsem tim urazil a nasral, tomu se omlouvam, a doufam ze i na ps3 to casem dorazi ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Září 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2012 navíc v xbox sekci se řeklo, že se to přesouvá sem. btw já asi koupím holt na xko, mám to sice na kompa... ale tam to prostě není ono, i když já jsem lukař, takže nevim no :D... možná is ot nechám na kompu a stáhnu ze steamu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cvak01 Odesláno Září 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2012 Bylo by dobry akorat psat treba note: xbox, taky jsem moc netusil o cem mluvite :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2012 Vsem PS3karum se jeste jednou omlouvam, kazdopadne co rikate na takovehle "mensi" dlc, ktere rozsiri hru timhle zpusobem? Me se to celkem zamlouva a priznam se ze tohle asi ocenim vic nez takove Dawnguard... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2012 Jinak nove zpravy o praci na tomhle problem, tak snad se na PS3 brzo dockate... http://www.zing.cz/novinky/13563/sony-spolupracuje-s-bethesdou-na-vyreseni-problemu-s-dlc-pro-skyrim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Září 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2012 Je to fajn, ale nemá to moc smysl pro ty co hru už dohráli, narozdíl od Dawnguardu. Ale aspoň motivaci dát si další hru za jinou postavu. Taky doufám že se DLC dočkáme, alespoň třeba v podobě GOTY edice. Mě je to zatim celkem jedno, odehrán mam jenom zlomek hry a dodatečnej obsah zatim nepotřebuju, nicméně jako lučištníkovi by mi třeba kuše docela bodly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.