DeSmond Odesláno Září 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2012 No ja mam Skyrim taky furt rozehrany prubezne ho opustim a vracim se k nemu a porad je co delat, takze zrovna ten Hertfire by mi zbytek hry zprijemnil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Září 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2012 Někdi by to mohl pochopit jako spiler, tak pozor: já jsem na tom tak, že jedinná frakce, za kterou nemám vše hotový (mimo stormcloaků a těch druhých lojzů) jsou Companions a tam mi chybí už jen pár Q. jinak jsem leader všeho, všech guild, všechny takový ty větší q hotový. lehký brnení, luk, lockpick, steal, alchymii, očarování, kovářství, jednoručky, blok, těžký brnení, přesvědčování, pár kouzel mám vše prostě na 100%. ale ještě jsem třeba nebyl v hlavním Q u Alduinovy Zdi :D. Zabil jsem císaře, na to jsem nejvíc hrdej, i když jsem ho chtěl strašně ušetřit a celkově mi role bratrstva vůbec neseděla, ale to bylo jednoduchý, horší bylo zabít tu jeho neteř na svatbě :D. odehráno 78h. jakmile se stanu vlkodlakem a budu jím moct být nepřetržitě, dojedu i kampaň a pak sbohem do propadlišť, už bude hrát jen přítelkyně. mam level 62. na nejtěžší úroveň je to pro mě rejpání v nose. rozhodl jsem se nosit jen skleněný všechno :D líbí se mi to i na tom khajiitovi :D. hlavně je to light :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Září 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2012 Tak mě Skyrim nadchl natolik, že sem vlez na půdu a po několika hodinách vyhrabal Morrowind kterej sem kdysi od někoho snad dostal a životě ho nedal do mechaniky. Dneska sem to pustil, až sem byl překvapenej jak sou herní mechanismy na deset let starou hru podobný, chvíli to teda potrvá než se v tom aklimatizuju ale už teď mě to baví. Mrzí že sem si to nezahrál už před lety, ale já nikdy na fantasy moc nebyl. Mimochodem ten soundtrack je nádhernej, kam se hrabe Fus Ro Dah :) http://www.youtube.com/watch?v=LdZyKLi55V0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Září 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2012 Ano, to je jeden z důvodů, proč někteří lidé tvrdí, že Skyrim není zase taková pecka, jak se říká. Podle nich je největší změna jen v grafice, zbytek je víceméně pořád to samé. Jestli to tak je, nebo ne, můžeš posoudit sám. Mimochodem, zkus ještě aspoň předchozí díl, Daggerfall, to je díl s jasně nejrosáhlejším světem. Ostatní díly se na něj ani nehrabou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2012 No na Morrowind jsem slysel mnohem vetsi chvalu nez na skyrim a casto jsem cetl ze je to vskutku to nejlepsi co serie nabidla. Me taky mrzi ze jsem to nehral v te dobe, ted uz bych na to asi chut nemel, uz ted mam rozehranu spoustu titulu. Kazdopadne me se mnoheme vic libi ta skyrim aranz toho theme nez morrowindovska, ikdyz ta je taky nadherna, celkove me ale zaujal skyrim prave svou inspiraci severskou mytlogii..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2012 Já morrowind hral u kámoše pár let zpět, no abych to řekl tak, většina starších her mi přijde o dost kvalitnější než to co se dělá ted kdybych to tak mohl říct, ale Skyrim mě bavil z celé série nejvíc, příběh, hratelnost to vše prostě perfektní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marakol Odesláno Říjen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2012 Shodou okolností nedávno vyšel 3. update pro grafickej a zvukovej update Morrowindu :) http://www.ornitocopter.net/v3-0-release/ Takže si to můžeš zahrát v lepšim grafickym kabátku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keko21 Odesláno Listopad 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2012 Ahojte mam troska problem v hre vsade kde sa objavim ked cestujem hned na mna vsetci utocia ,nemozem tak pokracovat v pribehu co je spatne?diky za kazdu dobru radu hra ma celkovo hodne chytila.Mam nahratych asi 48 h Level 22 :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Listopad 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2012 Nejseš upír? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2012 Koho myslíš tim "všichni", pokud myslíš vojáci, není to tím že si hledanej nebo tak něco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Listopad 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2012 Neseknul jsi jen tak z ničeho nic do někoho? Tím pádem po tobě jdou vojáci a někdy i vesničané :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keko21 Odesláno Listopad 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2012 Nie nesekol som upír a musim sa nejak vyliečit :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Listopad 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2012 Dřív byl problém s lagama, opravily to už aby to bylo jak na xboxu ?? A co grafika, co jsem viděl porovnani tak je na tom xbox lepe, nebo už neco změnily ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny1998CZ Odesláno Listopad 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2012 vyšel novej patch a teď to vypadá takhle!! http://games.cz.imag3box.com/uploads/i4nh88kqihfvm-game0-img226281.JPG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Listopad 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2012 Lidi je to pravda že to tak vypadá ? Protože se mi moc tomu ani nechce verit :D Jestli to neni na pc jeste s nakym modem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny1998CZ Odesláno Listopad 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2012 Je to pravý ;) http://games.tiscali.cz/uploads/ibrak8rkoeaiuh-game0-img226283_600x345.JPG http://games.tiscali.cz/uploads/icffbup03m8br-game0-img226284_600x345.JPG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keko21 Odesláno Listopad 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2012 vyšel novej patch a teď to vypadá takhle!! http://games.cz.imag3box.com/uploads/i4nh88kqihfvm-game0-img226281.JPG No vypada to teda luxusne ,je to fakt na PS3 ?:psp::wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Listopad 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2012 Je na tom asi stovka modů takže pro PS3 nebo pro slabší počítače asi těžko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
connor kennwey Odesláno Listopad 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2012 Tenhle mod bude záhul i pro lepší PC :) jinak konzole pochybuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coloradak Odesláno Listopad 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2012 To je mod pro PC, bylo to myslím na Zingu, to je jasné že na našich konzolích to tak nevypadá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Listopad 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2012 A co normalne je to pekny aspon na normal detaily na pc ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coloradak Odesláno Listopad 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2012 pitris, tak to nevím jak to na PC šlape, já osobně to na PC nemám, to jsem jen někde na webu našel že je to mód pro PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny1998CZ Odesláno Listopad 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2012 ale je to oficiální mod od Bethesdy, byl dostupný jenom omezeně a měl ukázat jak by hra vypadala, kdyby se úplně vykašlali na optimalizaci a zaměřili se na grafiku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Listopad 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2012 ale je to oficiální mod od Bethesdy, byl dostupný jenom omezeně a měl ukázat jak by hra vypadala, kdyby se úplně vykašlali na optimalizaci a zaměřili se na grafiku Ale houbeles, jsou to fanouškovské mody namixovné dohromady tímhle člověkem http://www.asot.es/2001/09/skyrim-mods.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny1998CZ Odesláno Listopad 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2012 no a co, sranda to byla :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.