Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 508
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

• 6 months later...
Odesláno

No asi budu výjimka ale ale já mam radši dvojku než jedničku. Jedničku jsem dohrál jednou a nějak mi to stačilo, dvojku třikrát nebo čtyřikrát a pořád mam chuť dát si to ještě jednou. Přijde mi jako by měla dvojka mnohem lepší atmosféru, třeba jen na Omeze jsem to "prožíval" mnohem více než na Ilosu v jedničce. A DLC Lair of the Shadowbroker je pro mě herní orgasmus, pokud ne nejlepší, rozhodně jeden z nejlepších DLC/datáčů/přídavků co jsem kdy hrál.

Odesláno
lidičky má takovej dotaz proč si vlastně pořád kupujete nové hry stojí 1300kč a máte ji za dva dny dohranou a multiplaer ten u všech her kromě cod gt5 fife a nhl stojí za prd proto jse mi zdá upně zbytečné něco kupovat když hry které jsem tu uvedl vydrží klidně na 5 10 let

Nemá smysl komentovat :) jen si nejsem jistej jestli je to recese nebo to myslíš vážně

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu