DeSmond Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Nevadil by mi....naopak bych ho ocenil, protoze bych mel motivaci prolizt hru vickrat ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Já ME2 dohrál 3x a ještě minimálně jednou se chystám :) Radši bych kdyby ten coop nebyl zasazenej do příběhovejch misí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Takpribehu by to stejne vadit nemelo kdyz mas particku tri lidi....... To ja se ted nutim dohrat znova ME 1 a ME2 abych si nahral ty savy :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 Taky bych si rád nahrál savy z ME1, bohužel mi budou ho*no platné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 ♥♥♥♥♥ platne ti nebudou, jen si je nahrat nemuzes :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 No já doufám že všechna důležitá rozhodnutí byla v tom komiksu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 Byla, ale zahrat si to je lepsi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 Tak v Biowaru se pri vytvareni univerza ME hodne inspirovali ve filmu Final Fantasy: Esence života :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 Važně? Ono spíš člověka napadnou Hvězdné Války, když už něco. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 To ano Bioware vytvořili Mass Effect protože nedostali licenci na Star Wars. Ale nemuseli se nutně inspirovat jen jedím filmem nebo jen jedním universem, je tam kus z obojího... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2011 Urcite ale zkuste se podivat na to FF a uvidite pomerne jasne odkud vitr vane... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Leden 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 Tak demo 14. února na XBL, PSN i origin, bude obsahovat jak SP tak MP. Doufal sem teda že vyjde o něco dřív, chtěl sem ho vyzkoušet před poslednim zahránim dvojky, nemůžu si zaboha vybrat class... Nejnovější Bioware Pulse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIRKOOOO Odesláno Leden 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 multiplayerove demo ? tak to urcite vyskusam aj ked hru si nemienim kupit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Leden 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 MP bude stát za hov.no, hlavně vyzkoušej singl :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 Nové video, mimo jiné první záběry z Marsu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Leden 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 Nové ultimátně epické MP video http://www.youtube.com/watch?v=h254YRtQoJU&feature=player_embedded Vim že bude mulťák stát za ho.vno, ale stejně se ku.rva těšim :D Quarian engineer nebo Turian sentinel to je moje ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 Napisu to co jsem psal uz na zingu, tady to sice vypada fajne, ale podle me to nebude v samotne hre nic moc, misto techhle veci bych radsi ocenil rozsireni SP zazitku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Leden 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 Napisu to co jsem psal uz na zingu, tady to sice vypada fajne, ale podle me to nebude v samotne hre nic moc, misto techhle veci bych radsi ocenil rozsireni SP zazitku... Tak to je jasné už od začátku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Leden 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 Mě to příjde jako akční hra s prvky RPG než čistokrevné rpg ... Asi bych měl zahrát dvojku kterou jsem ještě ani v mechanice neměl , a tudíž mě uniká o co v tomto universu jde :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 Jestli ti tak prisla jednicka tak co teprve dvojka :) Ano uz jednicka nebyla cistokrevne rpg, ale ve dvojce na tom jeste ubrali a zakcnili to :) Me to zas tak neva, stejne na tam je pro me nejlepsi pribeh, jeho podani a skvela interakce s partaky i npc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Leden 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 No asi budu výjimka ale ale já mam radši dvojku než jedničku. Jedničku jsem dohrál jednou a nějak mi to stačilo, dvojku třikrát nebo čtyřikrát a pořád mam chuť dát si to ještě jednou. Přijde mi jako by měla dvojka mnohem lepší atmosféru, třeba jen na Omeze jsem to "prožíval" mnohem více než na Ilosu v jedničce. A DLC Lair of the Shadowbroker je pro mě herní orgasmus, pokud ne nejlepší, rozhodně jeden z nejlepších DLC/datáčů/přídavků co jsem kdy hrál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
konykonrad Odesláno Leden 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 lidičky má takovej dotaz proč si vlastně pořád kupujete nové hry stojí 1300kč a máte ji za dva dny dohranou a multiplaer ten u všech her kromě cod gt5 fife a nhl stojí za prd proto jse mi zdá upně zbytečné něco kupovat když hry které jsem tu uvedl vydrží klidně na 5 10 let Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Leden 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 lidičky má takovej dotaz proč si vlastně pořád kupujete nové hry stojí 1300kč a máte ji za dva dny dohranou a multiplaer ten u všech her kromě cod gt5 fife a nhl stojí za prd proto jse mi zdá upně zbytečné něco kupovat když hry které jsem tu uvedl vydrží klidně na 5 10 let Nemá smysl komentovat :) jen si nejsem jistej jestli je to recese nebo to myslíš vážně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Leden 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 pokud najdes na svete cloveka co dohraje mass effect 3 za dva dny, tak ti pogratuluji:) Kupovat hry a hrat je vasen, a hlavne mass effect je neco jako gothic, proste must have v den vydani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
konykonrad Odesláno Leden 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 já jsem se jenom ptal tak místo nárážek k urážkám by prosil odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.