headhot Odesláno Únor 22, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 22, 2012 Tak jsem se včera rozhodl že si kvůli kámošovi, tedy aby jsme spolu hráli coop, koupím, rovnou jsem zamířil na xzone pro sběratelku (na web) a co vidím, 2199,-? Ono jim snad úplně šiblo, jediný co tam je navíc je pár ingame bonusů, steelbook + artbook, to mě dost naštvalo aby řekl pravdu... sberatelka uz je vyprodana od pondeli, viz tweeter od xzone, takze proc nedat velkou cenu,kdyz to lidi koupi:) Citovat
seth123 Odesláno Únor 22, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 22, 2012 no vidis originalky maji CE za 1799 akorat nedostanes ty sběratelské kartičky Citovat
headhot Odesláno Únor 22, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 22, 2012 no vidis originalky maji CE za 1799 akorat nedostanes ty sběratelské kartičky tak ty karticky ma asi jen xzone,ale co si budem rikat, jsou stejne k nicemu, buhvi jestli nekdy budou mit nejakou hodnotu Citovat
S4m0s Odesláno Únor 22, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 22, 2012 No tak ten trailer celkem epic .. Hlavne ta pasáž k začátku jak tam je ten sniper a ničí se svět .. Konec už je sužší .. Citovat
DeSmond Odesláno Únor 22, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 22, 2012 Tak jsem se včera rozhodl že si kvůli kámošovi, tedy aby jsme spolu hráli coop, koupím, rovnou jsem zamířil na xzone pro sběratelku (na web) a co vidím, 2199,-? Ono jim snad úplně šiblo, jediný co tam je navíc je pár ingame bonusů, steelbook + artbook, to mě dost naštvalo aby řekl pravdu... Hello, its EA :D Ja uz jsem se nejak smiril, ze je to predrazeny a naprd, ale jsem velky fanda ME a ten treti dil v te sberatelce rozhodne chci.... Jinak na zingu opet o tom ze, Take Earth Back je launch trailer.... Extende Cut je narez.... A tady dalsi duvod proc koupit N7 edici "20. února se na Xbox Live omylem oběvil DLC pro dosud nevydaný Mass Effect 3. Toto DLC vám umožní "odhalit stará tajemství z minulosti" a naverbovat Protheána. Stáhnout ovšem nešlo. K tomuto úniku se vyjádřil na fórech Bioware Michael Gamble. Potvrdil, že DLC vyjde v den vydání hry a bude zdarma pro majitele N7 Collector's Edition. Více informaci bychom se měli dozvědět ke konci týdne." prevzato z xboxweb.cz To i potvrzuje, ze budem moc do party pribrat protheana (a ze to neni collector :)) Citovat
deepthroat1468623923 Odesláno Únor 22, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 22, 2012 "20. února se na Xbox Live omylem oběvil DLC pro dosud nevydaný Mass Effect 3. Toto DLC vám umožní "odhalit stará tajemství z minulosti" a naverbovat Protheána. Stáhnout ovšem nešlo. K tomuto úniku se vyjádřil na fórech Bioware Michael Gamble. Potvrdil, že DLC vyjde v den vydání hry a bude zdarma pro majitele N7 Collector's Edition. Více informaci bychom se měli dozvědět ke konci týdne." prevzato z xboxweb.cz To i potvrzuje, ze budem moc do party pribrat protheana (a ze to neni collector :)) No ono už to bylo potvrzený dřív z artbooku http://img109.imageshack.us/img109/1719/pleaselearntoread.jpg, ale nechtěl sem tu moc spoilerovat. Kolektorka je drahá vzhledem k obsahu ale já sem takovej fanoušek ME že bych dal i víc :) Citovat
headhot Odesláno Únor 22, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 22, 2012 no kdyz vidim to nadseni,tak si asi objednanou CE verzi na ps3 prevezmu 9.3., i kdyz jsem ji chtel zrusit,protoze se mi nechtelo hrat druhy dil na ps3:) Citovat
DeSmond Odesláno Únor 22, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 22, 2012 No ono už to bylo potvrzený dřív z artbooku http://img109.imageshack.us/img109/1719/pleaselearntoread.jpg, ale nechtěl sem tu moc spoilerovat.Kolektorka je drahá vzhledem k obsahu ale já sem takovej fanoušek ME že bych dal i víc :) Ja videl jen artworks s potenciálním clenem týmu z kterého nebylo uplne jiste jestli půjde o colectora nebo protheana.... Jinak mas v kapse nejaky další takovýhle zajimavy spoilery? Citovat
deepthroat1468623923 Odesláno Únor 22, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 22, 2012 Nemam, spoilerům se snažim vyhýbat Co se týče toho Protheana jsem dost sklamanej, vypadá jako něco mezi Salarianem a Turianem, takže jen další tuctová rasa. Původně měli vypadat takhle http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20100202095561/masseffect/images/5/5d/ME2CodexProthean.png, ale upravili je aby se podobali Collectorům... Citovat
DeSmond Odesláno Únor 22, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 22, 2012 Nemam, spoilerům se snažim vyhýbatCo se týče toho Protheana jsem dost sklamanej, vypadá jako něco mezi Salarianem a Turianem, takže jen další tuctová rasa. Původně měli vypadat takhle http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20100202095561/masseffect/images/5/5d/ME2CodexProthean.png, ale upravili je aby se podobali Collectorům... Tak to jsou huskove ne? Jinak je logicke ze se podoba collectorovi, ikdyz to asi nebylo vylozene nutne.... Citovat
spoock Odesláno Únor 23, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 23, 2012 mám dojem, že kolektoři vycházeli z Protheanů, viz. vojáci kolektorů Citovat
DeSmond Odesláno Únor 23, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 23, 2012 mám dojem, že kolektoři vycházeli z Protheanů, viz. vojáci kolektorů [ATTACH=CONFIG]16205[/ATTACH] Je to tak, proto jsem i psal, ze je to logicke :) Citovat
S4m0s Odesláno Únor 25, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 25, 2012 Tak sem se taky dostal konecne k demu na PSku a musim teda říct že hra jako taková mě bavila poskytla mi celkem silnej zážitek ale ohledně optimalizace bych tady mohl nadávat hodiny .... U Ea by měli dát něco rozhodně do pořádku a zvednout boje v přeeftovanejch sekvencích aspon o 5 FPS jinak jim to někdo omlátí o hlavu .. Jinak ocenuju snahu zvednout o něco grafiku i když z PS už moc vyždímat nejde .. :) ale je to asi dost na úrok výkonu .. Rozhodně v tuto chvíli .. Citovat
spoock Odesláno Únor 25, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 25, 2012 stačilo by snížit grafiku na úroveň, kterou by PS3 zvládla, co mám z toho, že se na to hezky dívá, když se to nedá hrát, je to celkem velké mínus u konzolí, že si nelze vybrat z grafického nastavení Citovat
deepthroat1468623923 Odesláno Únor 25, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 25, 2012 Věřim že plná verze bude mít framerate v pořádku. ME2 na ME3 enginu běžel výborně, byť pravda že na optimalizaci měli spoustu času Citovat
Prott Odesláno Únor 25, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 25, 2012 Jinak ocenuju snahu zvednout o něco grafiku i když z PS už moc vyždímat nejde .. :) ale je to asi dost na úrok výkonu .. Rozhodně v tuto chvíli .. PS3 zvládne plynule i lepší grafiku, než má ME3 - akorát, že na to, aby ten výkon vývojáři využili, by museli překopat ten multiplatformovej engine. :) Citovat
S4m0s Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 26, 2012 No jo to ja neříkám že sem lepší grafiku neviděl .. :) jen sem ocenil jejich snahu .. Sám sem si mohl zahrát jak KZ3 tak U2-U3 takže vím a viděl sem co se dá maximálně z PS vytáhnout a rozhodně to je víc než u ME3 .. Ale hold to je špatně zoptimalizovaný .. :) Citovat
spoock Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 26, 2012 no, s tím frameratem do plné verze se nedá moc počítat, obvykle se to už moc nemění Citovat
headhot Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 26, 2012 tak jsem se dival na usa store a uz se tam da zakoupit preorder MS3 a v jednu hodinu po pulnoci uz hru hrat. Ale stejne vsichni maji objednane CE:) Citovat
deepthroat1468623923 Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 26, 2012 no, s tím frameratem do plné verze se nedá moc počítat, obvykle se to už moc nemění Obvykle to je věc která se řeší jako poslední, nezřídka až po vyrobení dema Citovat
S4m0s Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 26, 2012 Vždyť je to předsi základní věc pro chod hry .. Plynulost a nastavení framerate k obrazu svému ... Pokud by s tim nic neudělali mohli by si zadělat na slušnej provar .. Citovat
seth123 Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 27, 2012 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=0DSCFQcR08E tv reklamaprvní recenze taka kratší http://gamingeverything.com/15799/mass-effect-3-gets-first-review/ Citovat
deepthroat1468623923 Odesláno Únor 29, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 29, 2012 Soutěž na Xzone, mimo jiné o repliku M-8 Citovat
th0ca Odesláno Únor 29, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 29, 2012 tak jestli ta replika zbrane nebude udelana jako ksunt, tak to bude luxusni vec do sbirky, myslim ze timhle trumfnou vsechny dosavad udelany sberatelsky kousky... Citovat
deepthroat1468623923 Odesláno Únor 29, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 29, 2012 To jo, ale já sem pomalý zákazník takže s artbookem, lodičkou natož s pistolkou se můžu rozloučit :) O repliku Normandy ani tolik nestojim, ale artbook je hodně dobrý Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.