Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 1.6k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

Odesláno
Tak nahrocena technologie jeste dobrou grafiku nedela.....i proto ze v epicu umej dopadl GoW 3 tak krasne jak dopadl.......a verim tomu, ze forza bude dalsim zarznym prikladem, ze xbox do stareho zeleza jeste rozhodne nepatri ;)

Možná si mě špatně pochopil.Jasné že nepatří do starého železa:-) Právě na to jak tu je xko už dlouho,dokazuje překrásnou grafiku.

Odesláno

To máš pravdu, současná PC nabízí mnohem vyšší výkon a pokud se jedná o port z nich, je tu problém... Vývojáři si těžují např. na to, že má Xko malou paměť na to, aby do ní nacpali textury, rozsáhlé algorytmy AI, kvalitní zvuk s hudbou atd. To mi také není zcela jasné, proč má XBOX 360 jen 512 MB RAM, když v roce 2004 jsem měl na PC i já 1024 MB a to jsem neměl na tu dobu žádné velké dělo...

Odesláno
Mam nový dash. hraju přes net a stejně prd..

Mas to presne ve slozkach, jak to my byt ? At uz na DVD nebo na flashce.

Content/0000000000000000/TITLEID/00080000/file

zkoušel jsem to dat na flasku,a xko mi ji nakofigurovalo (7,5) Gb zmizelo a nemám místo na demo...takže z flashky to nepujde...a vyp.dvd mi ukazuje mixed media disc a nic s tim neudělam...palil jsem pres nero jako datový disc

Kdyz si nakonfigurujes flashku v xku, tak obsah musis nakopirovat pres program USB Xtaf gui, jinak nepujde. Mixed media disc ukazuje spravne, demo mas v zalozce games.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu