Zoombik Odesláno Září 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2011 No když jsem viděl grafiku GoW3, tak jsem byl velmi mile překvapen, co dokáže tahle konzole ze sebe ještě vytáhnout. Je vidět, že když se vývojáři snaží, jde to. Samozřejmě, že u exkluzivek je to jednodušší, protože je engine zcela šitý na míru Xku a myslím, že Forza 4 toho bude dalším příkladem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2011 Tak nahrocena technologie jeste dobrou grafiku nedela.....i proto ze v epicu umej dopadl GoW 3 tak krasne jak dopadl.......a verim tomu, ze forza bude dalsim zarznym prikladem, ze xbox do stareho zeleza jeste rozhodne nepatri ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Září 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2011 Tak nahrocena technologie jeste dobrou grafiku nedela.....i proto ze v epicu umej dopadl GoW 3 tak krasne jak dopadl.......a verim tomu, ze forza bude dalsim zarznym prikladem, ze xbox do stareho zeleza jeste rozhodne nepatri ;) Možná si mě špatně pochopil.Jasné že nepatří do starého železa:-) Právě na to jak tu je xko už dlouho,dokazuje překrásnou grafiku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Září 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2011 když je to hra pouze pro danou konzoli, tak vypadá skvěle. Horší potom je, když se jedná o port, potom jasně propadá jak xbox, tak ps3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Září 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2011 To máš pravdu, současná PC nabízí mnohem vyšší výkon a pokud se jedná o port z nich, je tu problém... Vývojáři si těžují např. na to, že má Xko malou paměť na to, aby do ní nacpali textury, rozsáhlé algorytmy AI, kvalitní zvuk s hudbou atd. To mi také není zcela jasné, proč má XBOX 360 jen 512 MB RAM, když v roce 2004 jsem měl na PC i já 1024 MB a to jsem neměl na tu dobu žádné velké dělo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Září 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2011 takze v pondeli bude (ma byt demo na XBL) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Říjen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 Tak demo uz je na netu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Říjen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 Tak demo uz je na netu :-) demo stačí stáhnout a vypálit i na obyčejné dvd a pustit? nemám xbox s jtag. dík :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kosik Odesláno Říjen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 Mohu se zeptat kde je demo ke stažení? Jinak ano, demo jde normálně vypálit na obyč. dvd a spustit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Říjen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 Tak to je parada. Model aut je paradni a ta trat a okoli taky. Je k mani pouze jedna trat a to Lauterbrunnen ve Svicarsku a 3 auta Mercury Cougar Eliminator, Subaru WRX STI a Ferrari 458 Italia. Prepinani pohledu a Kinect zatim nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Říjen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 Kosik: treba tady http://www.megaupload.com/?d=QABN63CI http://www.megaupload.com/?d=DWVRFQTL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kosik Odesláno Říjen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 Anubis1: Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 Můžu to demo vypálit normálně jako datový disk třeba přes nero? a na flashku to nejde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Říjen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 koukal sem na zahraničním fóru a tam uploader psal, že to sám z flashky hraje, takže to fungovat bude. Ale mě xbox flashku vzít nechce, takže musím pálit Můžete sem někdo napsat, jak to vypálit? Zrušil sem dvě dvd-r Verbatim. pálil sem to jako datový disk přes imgburn. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brucounito Odesláno Říjen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 Jo je to divný to demo nemá žádnou složku content? nevíte co stím ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Říjen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 alespoň, že nejsem jediný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 zkoušel jsem to dat na flasku,a xko mi ji nakofigurovalo (7,5) Gb zmizelo a nemám místo na demo...takže z flashky to nepujde...a vyp.dvd mi ukazuje mixed media disc a nic s tim neudělam...palil jsem pres nero jako datový disc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brucounito Odesláno Říjen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 bude to asi fake.. protože podle návodu tady na foru to má být ve složce content a nějaká čísla . Jediné co tem je tak je prd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Říjen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 dema je plný internet. ale žádný návod jak to rozchodit... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vychos Odesláno Říjen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 Fake to neni, ale musi byt v xku nejnovejsi dashboard, s tim starym si to nejak nerozumi...(pokud ovsem mate LT 1.92). Aspon takhle to bylo u dema Fify 12 a ted ctu to same o Forze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Říjen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 tak to je problém. nový dashboard chci nahodit až budu mít originálku v ruce... škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brucounito Odesláno Říjen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 Mam nový dash. hraju přes net a stejně prd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronaldo Odesláno Říjen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 zkoušel jsem to dat na flasku,a xko mi ji nakofigurovalo (7,5) Gb zmizelo a nemám místo na demo...takže z flashky to nepujde...a vyp.dvd mi ukazuje mixed media disc a nic s tim neudělam...palil jsem pres nero jako datový disc mixed media disc? vsak tak to ma byt,demo si pak najdes v zalozce games v dashboardu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vychos Odesláno Říjen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 Mam nový dash. hraju přes net a stejně prd.. Mas to presne ve slozkach, jak to my byt ? At uz na DVD nebo na flashce. Content/0000000000000000/TITLEID/00080000/file zkoušel jsem to dat na flasku,a xko mi ji nakofigurovalo (7,5) Gb zmizelo a nemám místo na demo...takže z flashky to nepujde...a vyp.dvd mi ukazuje mixed media disc a nic s tim neudělam...palil jsem pres nero jako datový disc Kdyz si nakonfigurujes flashku v xku, tak obsah musis nakopirovat pres program USB Xtaf gui, jinak nepujde. Mixed media disc ukazuje spravne, demo mas v zalozce games. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brucounito Odesláno Říjen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 No to mám ale co stím TITLEID ? protože ty složky sem musel vytvořit. TITLEID mám zadat nebo tam napsat něco jiníého? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.