onefootman Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 3, 2011 FeebeE - takže ofic.demo mě nepřesvědčilo , jízdní model fajn ale grafika prostě děs běs (resp.to samí)... rušim předobjednávku a radši sosnu.... Citovat
FeebeE Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 3, 2011 FeebeE - takže ofic.demo mě nepřesvědčilo , jízdní model fajn ale grafika prostě děs běs (resp.to samí)... rušim předobjednávku a radši sosnu.... to je ale hodně divný!! :( no doufal sem, že to bude jiný... ale díky za info, předobjednávku ruším taky. To můžu dál hrát trojku :/ Citovat
DeSmond Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 3, 2011 Je v demu nejaka podpora kinectu? Jinak jsem na to zvedavy, jestli taky nebudu rusit :D Citovat
jakubgaluszka Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 3, 2011 onefootman...opravdu nevím co máš s televizí/očima ta grafika ej ještě lepší než ve forze 3. Něco je špatně u tebe nedokážu si vysvětlit že já a tisíce dalších lidí to mají krásné ale ty ne. Citovat
FeebeE Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 3, 2011 onefootman...opravdu nevím co máš s televizí/očima ta grafika ej ještě lepší než ve forze 3.Něco je špatně u tebe nedokážu si vysvětlit že já a tisíce dalších lidí to mají krásné ale ty ne. podívej se o pár stránek zpátky. jsou tam moje screeny ze hry. s očima opravdu nic nemáme a nejsme jediní, kdo to má tak hnusný.... a ostatní hry jsou jako víno, takže jde opravdu jenom o Forzu 4 Citovat
onefootman Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 3, 2011 JakubGaluszka : Psal jsem FeebeE ,tak si nech komenty na mou osobu.Nehodlám se tu s tebou opět a donekonečna hádat s tou tvojí zastydlou pubertou.Kdyby to vyšlo rok po F3 neřeknu nic.,ale tohle neni (alespoň po grafické stránce) dobře odvedená práce.např.spáry na domech - hl.střechách kde všude vidíš špatně zamaskovaný spoje,bílé čárky na jsou vidět už z jaky dalky a to sami platí o autech,svodidlech atd.Toť vše.Víc už se ke grafice vyjadřovat nebudu.. Citovat
jakubgaluszka Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 3, 2011 Ano jste vesměs jedinní takhle my ta forza nevypadá a na fórech jsem našel tento problém asi u 2 lidí. čili ne není to forzou. onefootman ale ale...zase trapné kecy o pubertě...tohle je fórum tady není danné na koho můžeš a nesmíš reagovat tak zase klid ty ''puberto'' , žádné ''čáry'',''spoje'' apod tam nemám. Citovat
onefootman Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 3, 2011 Ano jste vesměs jedinní takhle my ta forza nevypadá a na fórech jsem našel tento problém asi u 2 lidí. čili ne není to forzou. no dobře....a co nastavení v xku? kabelem to není a v současný době mam jednu z nej tv co je na trhu takže tv a ani očima to neni Citovat
jakubgaluszka Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 3, 2011 no dobře....a co nastavení v xku? kabelem to není a v současný době mam jednu z nej tv co je na trhu takže tv a ani očima to neni Nevím na xku mám danných 60hz to je snad jedinné nastavení co tam je...teď mám xbox na CRT(jedna z posledních čili to není žádná 1980 :D...) na HD nevím jaké tam bylo nastavení... Citovat
Brucounito Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 3, 2011 podívej se o pár stránek zpátky. jsou tam moje screeny ze hry. s očima opravdu nic nemáme a nejsme jediní, kdo to má tak hnusný.... a ostatní hry jsou jako víno, takže jde opravdu jenom o Forzu 4 a čím si to fotil ? a použil si digital zoom co? protože takhle to není zkoušel sem to udělat fotákem co mám doma a nic takoveho není vidět s optickym zoomem ale mobilem co ma digitalní zoom což znamena kostičky při přiblížení udělá přesně tuhle fotku . Tak si kup lepšího mobila nebo foták. a ty bla bla bla a podvrhy fotek si nech jinde takovou fotku pak může udělat každý i třeba s gers wars 3:) že bude kostičkatá . Servus Citovat
onefootman Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 3, 2011 Tak nejsme jediný....teď mi říkala ženská , že poslouchala podcast eurogameru kde byli také překvapeni ( nemile ) demem kde grafika pokulhávala a soupeři byli tupý... je to jedno,já už to řešit nebudu...hra to bude určitě skvělá i tak... už se k tomu nebudu a nechci vyjadřovat.dík Brucounito - ty seš ale kus v..a (víš čeho ) já to fotil Lumixem s Leicou ( kompakt) a pak Canonem 550d (zrcadlovka) a to sami....tak tu nedělej chytrýho buď tak hodnej !!! Citovat
mendlik18 Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 3, 2011 Tak jsem si stahl demo a musim říct že zas tak neohromila,grafika totozna, a kdyz jsem zajel par zavodu proti rivalovi tak neni možne jak jsou soupeři blbí :DD kolo za 21 minut?? to je fakt hruza ,letos si forzu nejspíše nekoupím Citovat
FeebeE Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 3, 2011 a čím si to fotil ? a použil si digital zoom co? protože takhle to není zkoušel sem to udělat fotákem co mám doma a nic takoveho není vidět s optickym zoomem ale mobilem co ma digitalní zoom což znamena kostičky při přiblížení udělá přesně tuhle fotku . Tak si kup lepšího mobila nebo foták. a ty bla bla bla a podvrhy fotek si nech jinde takovou fotku pak může udělat každý i třeba s gers wars 3:) že bude kostičkatá . Servus ty seš ale kus vo.la... více se vyjadřovat nebudu :D Citovat
Brucounito Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 3, 2011 Tak nejsme jediný....teď mi říkala ženská , že poslouchala podcast eurogameru kde byli také překvapeni ( nemile ) demem kde grafika pokulhávala a soupeři byli tupý... je to jedno,já už to řešit nebudu...hra to bude určitě skvělá i tak... už se k tomu nebudu a nechci vyjadřovat.díkBrucounito - ty seš ale kus v..a (víš čeho ) já to fotil Lumixem s Leicou ( kompakt) a pak Canonem 550d (zrcadlovka) a to sami....tak tu nedělej chytrýho buď tak hodnej !!! Jo ? o pár stránek zpět si psal že si to fotil s fotákem z mobilu . to mluví za vše o tvém slově nevíš co píšeš :D . konec debaty stebou :D PS: na eurogameru vyšly dojmy z dema a říkají pravý opak :D Citovat
FeebeE Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 3, 2011 onefootman takovýma hňu.pama se vůbec nezaobírej... my víme svý a jak si psal, i na eurogameru o tomhle problému píšou... takže ho nech ať si myslí svoje :) Citovat
mendlik18 Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 3, 2011 Hele Ze to neni Forzou a proč mi to taky dela :lol: Citovat
FeebeE Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 3, 2011 Hele Ze to neni Forzou a proč mi to taky dela :lol: zeptej se Brucounita , ten je chytrej jak rádio :) Citovat
mendlik18 Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 3, 2011 me spise serou ty soupeří ktery zaostavají :) Citovat
Brucounito Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 3, 2011 onefootman takovýma hňu.pama se vůbec nezaobírej... my víme svý a jak si psal, i na eurogameru o tomhle problému píšou... takže ho nech ať si myslí svoje :) Možná hnup ale než něco napíšete tak zjistěte co jste psali předtím . a na eurogameru to komentuje jedinej onefootman :D eurogamer ne :D . PS: Nechci se už o tom hádat . prostě já a hodně uživatelů vidí to zlepšení a 3 lidi ne. bud je chyba ve zraku nebo ..... . tak či tak. jde o to co se líbí každému extra někomu ne někomu jo. Takže Servus Citovat
FeebeE Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 3, 2011 hele jestli si z Brna, tak se přijď podívat ;) milerád ti ten humus, co se na mojí televizi zobrazuje ukážu :) snad to potom pochopíš. du se najíst... :) konec tečka Citovat
onefootman Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 3, 2011 Možná hnup ale než něco napíšete tak zjistěte co jste psali předtím . a na eurogameru to komentuje jedinej onefootman :D eurogamer ne :D . Ty seš fakt k smíchu,psal jsem že to říkali v podcastu,to neznamená že když dnes vyšel článek a pod něj napíšu svůj názor,že tam hned budou dávat redaktoři komenty . PRESTAN NAS TU VSECHNY PROSIM OBTEZOVAT SVOU STUPIDITOU !!!! Citovat
jakubgaluszka Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 3, 2011 Tak nevím jaký v tom je problém já mám opravdu tu grafiku krásnou i na té CRT...to že jsou někde né tolik ostré textury na barácích je řekl bych logické bylo to tak i v trojce...ale zbytek je divný(u vás ty auta apod)...uvidíme co bude dál , ale já jsem v suchu :).... Brucounito klid porsimtě už se chováš jak deb... mají tam s tím asi nějaký problém a tvé posměšky a nadávky to nezmění.- Citovat
DeSmond Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 3, 2011 Muze mi nekdo odpovedet na tu podporu kinectu? Nejak se tu v te hadce muj dotaz ztratil :) Citovat
Brucounito Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 3, 2011 Muze mi nekdo odpovedet na tu podporu kinectu? Nejak se tu v te hadce muj dotaz ztratil :) Ne bohužel demu není Citovat
mendlik18 Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 3, 2011 Desomnd myslim ze neni tak jsem to hledal,asi nas hoši z Turn Ten chteji překvapit na ofiko vydaní :) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.