onefootman Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 FeebeE - takže ofic.demo mě nepřesvědčilo , jízdní model fajn ale grafika prostě děs běs (resp.to samí)... rušim předobjednávku a radši sosnu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 FeebeE - takže ofic.demo mě nepřesvědčilo , jízdní model fajn ale grafika prostě děs běs (resp.to samí)... rušim předobjednávku a radši sosnu.... to je ale hodně divný!! :( no doufal sem, že to bude jiný... ale díky za info, předobjednávku ruším taky. To můžu dál hrát trojku :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Je v demu nejaka podpora kinectu? Jinak jsem na to zvedavy, jestli taky nebudu rusit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 onefootman...opravdu nevím co máš s televizí/očima ta grafika ej ještě lepší než ve forze 3. Něco je špatně u tebe nedokážu si vysvětlit že já a tisíce dalších lidí to mají krásné ale ty ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 onefootman...opravdu nevím co máš s televizí/očima ta grafika ej ještě lepší než ve forze 3.Něco je špatně u tebe nedokážu si vysvětlit že já a tisíce dalších lidí to mají krásné ale ty ne. podívej se o pár stránek zpátky. jsou tam moje screeny ze hry. s očima opravdu nic nemáme a nejsme jediní, kdo to má tak hnusný.... a ostatní hry jsou jako víno, takže jde opravdu jenom o Forzu 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 JakubGaluszka : Psal jsem FeebeE ,tak si nech komenty na mou osobu.Nehodlám se tu s tebou opět a donekonečna hádat s tou tvojí zastydlou pubertou.Kdyby to vyšlo rok po F3 neřeknu nic.,ale tohle neni (alespoň po grafické stránce) dobře odvedená práce.např.spáry na domech - hl.střechách kde všude vidíš špatně zamaskovaný spoje,bílé čárky na jsou vidět už z jaky dalky a to sami platí o autech,svodidlech atd.Toť vše.Víc už se ke grafice vyjadřovat nebudu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Ano jste vesměs jedinní takhle my ta forza nevypadá a na fórech jsem našel tento problém asi u 2 lidí. čili ne není to forzou. onefootman ale ale...zase trapné kecy o pubertě...tohle je fórum tady není danné na koho můžeš a nesmíš reagovat tak zase klid ty ''puberto'' , žádné ''čáry'',''spoje'' apod tam nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Ano jste vesměs jedinní takhle my ta forza nevypadá a na fórech jsem našel tento problém asi u 2 lidí. čili ne není to forzou. no dobře....a co nastavení v xku? kabelem to není a v současný době mam jednu z nej tv co je na trhu takže tv a ani očima to neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 no dobře....a co nastavení v xku? kabelem to není a v současný době mam jednu z nej tv co je na trhu takže tv a ani očima to neni Nevím na xku mám danných 60hz to je snad jedinné nastavení co tam je...teď mám xbox na CRT(jedna z posledních čili to není žádná 1980 :D...) na HD nevím jaké tam bylo nastavení... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brucounito Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 podívej se o pár stránek zpátky. jsou tam moje screeny ze hry. s očima opravdu nic nemáme a nejsme jediní, kdo to má tak hnusný.... a ostatní hry jsou jako víno, takže jde opravdu jenom o Forzu 4 a čím si to fotil ? a použil si digital zoom co? protože takhle to není zkoušel sem to udělat fotákem co mám doma a nic takoveho není vidět s optickym zoomem ale mobilem co ma digitalní zoom což znamena kostičky při přiblížení udělá přesně tuhle fotku . Tak si kup lepšího mobila nebo foták. a ty bla bla bla a podvrhy fotek si nech jinde takovou fotku pak může udělat každý i třeba s gers wars 3:) že bude kostičkatá . Servus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Tak nejsme jediný....teď mi říkala ženská , že poslouchala podcast eurogameru kde byli také překvapeni ( nemile ) demem kde grafika pokulhávala a soupeři byli tupý... je to jedno,já už to řešit nebudu...hra to bude určitě skvělá i tak... už se k tomu nebudu a nechci vyjadřovat.dík Brucounito - ty seš ale kus v..a (víš čeho ) já to fotil Lumixem s Leicou ( kompakt) a pak Canonem 550d (zrcadlovka) a to sami....tak tu nedělej chytrýho buď tak hodnej !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Tak jsem si stahl demo a musim říct že zas tak neohromila,grafika totozna, a kdyz jsem zajel par zavodu proti rivalovi tak neni možne jak jsou soupeři blbí :DD kolo za 21 minut?? to je fakt hruza ,letos si forzu nejspíše nekoupím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 a čím si to fotil ? a použil si digital zoom co? protože takhle to není zkoušel sem to udělat fotákem co mám doma a nic takoveho není vidět s optickym zoomem ale mobilem co ma digitalní zoom což znamena kostičky při přiblížení udělá přesně tuhle fotku . Tak si kup lepšího mobila nebo foták. a ty bla bla bla a podvrhy fotek si nech jinde takovou fotku pak může udělat každý i třeba s gers wars 3:) že bude kostičkatá . Servus ty seš ale kus vo.la... více se vyjadřovat nebudu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brucounito Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Tak nejsme jediný....teď mi říkala ženská , že poslouchala podcast eurogameru kde byli také překvapeni ( nemile ) demem kde grafika pokulhávala a soupeři byli tupý... je to jedno,já už to řešit nebudu...hra to bude určitě skvělá i tak... už se k tomu nebudu a nechci vyjadřovat.díkBrucounito - ty seš ale kus v..a (víš čeho ) já to fotil Lumixem s Leicou ( kompakt) a pak Canonem 550d (zrcadlovka) a to sami....tak tu nedělej chytrýho buď tak hodnej !!! Jo ? o pár stránek zpět si psal že si to fotil s fotákem z mobilu . to mluví za vše o tvém slově nevíš co píšeš :D . konec debaty stebou :D PS: na eurogameru vyšly dojmy z dema a říkají pravý opak :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 onefootman takovýma hňu.pama se vůbec nezaobírej... my víme svý a jak si psal, i na eurogameru o tomhle problému píšou... takže ho nech ať si myslí svoje :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Hele Ze to neni Forzou a proč mi to taky dela :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Hele Ze to neni Forzou a proč mi to taky dela :lol: zeptej se Brucounita , ten je chytrej jak rádio :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 me spise serou ty soupeří ktery zaostavají :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brucounito Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 onefootman takovýma hňu.pama se vůbec nezaobírej... my víme svý a jak si psal, i na eurogameru o tomhle problému píšou... takže ho nech ať si myslí svoje :) Možná hnup ale než něco napíšete tak zjistěte co jste psali předtím . a na eurogameru to komentuje jedinej onefootman :D eurogamer ne :D . PS: Nechci se už o tom hádat . prostě já a hodně uživatelů vidí to zlepšení a 3 lidi ne. bud je chyba ve zraku nebo ..... . tak či tak. jde o to co se líbí každému extra někomu ne někomu jo. Takže Servus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 hele jestli si z Brna, tak se přijď podívat ;) milerád ti ten humus, co se na mojí televizi zobrazuje ukážu :) snad to potom pochopíš. du se najíst... :) konec tečka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Možná hnup ale než něco napíšete tak zjistěte co jste psali předtím . a na eurogameru to komentuje jedinej onefootman :D eurogamer ne :D . Ty seš fakt k smíchu,psal jsem že to říkali v podcastu,to neznamená že když dnes vyšel článek a pod něj napíšu svůj názor,že tam hned budou dávat redaktoři komenty . PRESTAN NAS TU VSECHNY PROSIM OBTEZOVAT SVOU STUPIDITOU !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Tak nevím jaký v tom je problém já mám opravdu tu grafiku krásnou i na té CRT...to že jsou někde né tolik ostré textury na barácích je řekl bych logické bylo to tak i v trojce...ale zbytek je divný(u vás ty auta apod)...uvidíme co bude dál , ale já jsem v suchu :).... Brucounito klid porsimtě už se chováš jak deb... mají tam s tím asi nějaký problém a tvé posměšky a nadávky to nezmění.- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Muze mi nekdo odpovedet na tu podporu kinectu? Nejak se tu v te hadce muj dotaz ztratil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brucounito Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Muze mi nekdo odpovedet na tu podporu kinectu? Nejak se tu v te hadce muj dotaz ztratil :) Ne bohužel demu není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Desomnd myslim ze neni tak jsem to hledal,asi nas hoši z Turn Ten chteji překvapit na ofiko vydaní :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.