Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 1.6k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

Odesláno

Tak jsem si konečně zahrál F4 a musím říct, že jsem zatím spokojen s tím, co jsem viděl a zkusil...

Grafia kde mého názoru zazamenala určitý pokrok, okolní prostředí je detailnější (pokud posuzuji dle švýcarské tratě v Alpách) a působí na mě pestřeji a reálněji, modely aut, tam asi není moc co komentovat, ty jsou boží a co se týče kostrbatosti, tak samozřejmě, že nemůžete čekat od stařičkého X360 4x nebo 8x FSAA, ale jedná se o hrany v dálce, takže neřeším...

Zkoušel jsem ovladač i svůj Logitech Drive FX a s jízdním modelem jsem spokojen v obou případech. Hrál jsem převážně s volantem, zkoušel jsem Ferari, Subaru a samozřejmě BMW :). Zapnuté ABS, řízení na simulaci a zatáčení i brzdění je OK, chce to řídít jemně a precizně, ve vyšších rychlostech a prudkých manévrech má auto tendence jít do smyku, člověk se musí snažit :)

Nastavení soupeřů jsem si dal na těžkou a přijde mi, že se stejně nechají předjet jak nic, zkusím ještě přitvrdit...

Co mě teda vadí je zobrazovaný model pšokození... Narazím zezadu do auta a jebu zbělá komplet celý zadek? Jako že mu nárazem sleze barva? To asi v reálu ne no, myslím, že lepší to ale nebude, i když by to bylo příjemné překvapení.

Odesláno

Pro mě NFS skončily "poršákama" v roce 2000, to už jsem psal... Od té doby strašná arkáda a to není nic pro mě... Zkoušel jsem pak akorát SHIFT, tam byl vidět markantní rozdíl a návrat k pořádným závodům a řekněme pokus o realitu, také to vyvíjelo jiné studio než většinu arkádových dílů z poslední doby, ale stejně to nebylo ono. Nejvíc mi tam vadilo to jezdění mezi pneumatikama a úzké tratě, já mám radši styl tratí ala forza, jinak to rozhodně zase nebyla špatná hra...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu