Nanaki Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 A někdo by řekl, že všechny závodní hry stojí za starou @$#$, trololol. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Todle je F4 ne NFS btw nefungoval vsem XBL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Tak jsem si konečně zahrál F4 a musím říct, že jsem zatím spokojen s tím, co jsem viděl a zkusil... Grafia kde mého názoru zazamenala určitý pokrok, okolní prostředí je detailnější (pokud posuzuji dle švýcarské tratě v Alpách) a působí na mě pestřeji a reálněji, modely aut, tam asi není moc co komentovat, ty jsou boží a co se týče kostrbatosti, tak samozřejmě, že nemůžete čekat od stařičkého X360 4x nebo 8x FSAA, ale jedná se o hrany v dálce, takže neřeším... Zkoušel jsem ovladač i svůj Logitech Drive FX a s jízdním modelem jsem spokojen v obou případech. Hrál jsem převážně s volantem, zkoušel jsem Ferari, Subaru a samozřejmě BMW :). Zapnuté ABS, řízení na simulaci a zatáčení i brzdění je OK, chce to řídít jemně a precizně, ve vyšších rychlostech a prudkých manévrech má auto tendence jít do smyku, člověk se musí snažit :) Nastavení soupeřů jsem si dal na těžkou a přijde mi, že se stejně nechají předjet jak nic, zkusím ještě přitvrdit... Co mě teda vadí je zobrazovaný model pšokození... Narazím zezadu do auta a jebu zbělá komplet celý zadek? Jako že mu nárazem sleze barva? To asi v reálu ne no, myslím, že lepší to ale nebude, i když by to bylo příjemné překvapení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 To jsem blazen ja tam tu kiu a bmw nemuzu najit, to je v rivals nebo kde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Mno kiu jsem nenašel, ale BMW je v rivals... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 jj hlavne ze tu kiu slibovali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 no a co? :D každý je holt na něco jinýho :) někdo rád jezdí čistou lajnu a někdo chce divočinu :) NFS-divočina?Dejme tomu ale jak může napsat že raději zůstane u NFS to nepochopím,asi je kluk holt ještě malej a Forzu nikdy neviděl tak čtverku nechce proto zkusit když tu někdo píše že se mu něco nezdá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Jak Forzu tak NFS jezdim od jedničky,NFS jsem milovl,ale co to nejsou pouliční zavody,tak to neni ono a je to znat ,takze jenom Forza (a F1 8)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Pro mě NFS skončily "poršákama" v roce 2000, to už jsem psal... Od té doby strašná arkáda a to není nic pro mě... Zkoušel jsem pak akorát SHIFT, tam byl vidět markantní rozdíl a návrat k pořádným závodům a řekněme pokus o realitu, také to vyvíjelo jiné studio než většinu arkádových dílů z poslední doby, ale stejně to nebylo ono. Nejvíc mi tam vadilo to jezdění mezi pneumatikama a úzké tratě, já mám radši styl tratí ala forza, jinak to rozhodně zase nebyla špatná hra... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 ja skončil u Undegroundu to byly vyborne zavody!_spousta lidi skončila v r.2004 jak jsem psal,co to nejsou pouliční zavody,je to bezcene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Celdon Shooper Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Co to melete, NFS:HP bylo skvělý. Nemluvě o tom, že při závodu se Zondou ve FM4 jsem si na tuhle hru dost silně vzpomněl - měl jsem zaplou jenom ABS a kontrolu trakce a přesto až na pár vyjímek jsem držel plnej plyn :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 NFS HP ani to první na PC, ani remake na Xko nebyly špatné závody, ale arkáda, ne závodní simulace... Jsou lidi, kteří to rozlišují (a já patřím mezi ně)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Presne tak,taky jsem driv jezdil Nfs ale od té doby co mám xko a poznal jsem forzu tak jsem trochu zmenil nazor na auta.Taky jsem po forze 3 zkousel hrat ty nové hot pursuite nebo co to bylo a pak shift 2 ale to už není ono...Ano Zoombik,,,,poršáky byly snad posledni nfs co se daly hrát.Zkončíme radeji debatu o nfs :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 ja skončil u Undegroundu to byly vyborne zavody!_spousta lidi skončila v r.2004 jak jsem psal,co to nejsou pouliční zavody,je to bezcene sorry na ty jsem zapomel :-) ty byly dobry,ty sem smazival cele dny na novem PC co nam koupili nasi :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 No kazdymu sedne neco jinyho, ale urcite bych netvrdil ze simulatory jsou pro velky kluky a arkady pro decka, to je blbost...ja driv taky simulace nemusel, ovsem forza to zmenila, kazdopadne arkady bych nezavrhl, na NFS uz od undergroundu nejsem, ale nekdy jen tak pro zabavu, proc ne.... Jinak mod rivals je vazne fajn napad..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Já také netvrdím, že simulace jsou pro "větší kluky," než akrády... Pouze jsem napsal, co vyhledávám, ať si každý hraje, co chce a co ho baví. Spíše nejde srovnávat jakékoli NFS na X360 s Forzou, snad jen kromě SHIFTů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 HP je horzna arkada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 HP je horzna arkada Přesně tak.HP se mi líbil celkem graficky při zapnutí ale když jsem zjistil že se jezdí zatáčkama dvoustovkou v driftu tak mě to přestalo bavit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Celdon Shooper Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Díky mendliku, teď jsi to osvětlil všem, kteří si mysleli, že HP je simulátor. Jsi borec! :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Díky mendliku, teď jsi to osvětlil všem, kteří si mysleli, že HP je simulátor. Jsi borec! :thumbup: Kdo si to myslel ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Já také netvrdím, že simulace jsou pro "větší kluky," než akrády... Pouze jsem napsal, co vyhledávám, ať si každý hraje, co chce a co ho baví. Spíše nejde srovnávat jakékoli NFS na X360 s Forzou, snad jen kromě SHIFTů... To byla reakce hlavne na krabbia..... Kdo si to myslel ?? Sarkasmus ti asi nic nerika... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Jo v klidu :-) beru to :-) sakra at uz je 14.rijna !!!! :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Podstatný není datum, ale email od xzone, ale už se těším, až přijde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Presne, treba to zas v xzone vypustej driv :) Tim myslim pro osobaky, postou to od xzone vetsinou chodi driv....ikdyz prej zalezi na distributorovi.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 me z Xzone prijsou hry vzdy 2 dny p-red vydanim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.