Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

onefootman: jj, zkoušel jsem se tam k tobě připojit asi tisíckrát, ale pokaždý mě to vyhodilo, že se nelze připojit ke konzoli druhýho hráče (nebo tak nějak)... je to určitě tou IP adresou, já třeba v ostatních hrách taky nemůžu zakládat zápasy, jen se připojovat... tady ve forze se nejde ani připojit, trochu divný proč to nejde, ale je to určitě tou IPnou

• Odpovědi 1.6k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

Odesláno
onefootman: jj, zkoušel jsem se tam k tobě připojit asi tisíckrát, ale pokaždý mě to vyhodilo, že se nelze připojit ke konzoli druhýho hráče (nebo tak nějak)... je to určitě tou IP adresou, já třeba v ostatních hrách taky nemůžu zakládat zápasy, jen se připojovat... tady ve forze se nejde ani připojit, trochu divný proč to nejde, ale je to určitě tou IPnou

ja jsem mel s kamosem ten samej problem dokud si verejnou ip neporidil... Ale treba hry jako shift 1 i 2 ,nebo fifa běželi v pohodě... Mě to poskytovatel zřídil gratis,ale jemu asi za dalších 100 / měsíc...tak to zkus vyřídit a pak se tam ukaž..dneska jsme hráli fotbálek a fakt jsme se nasmáli až jsem málem spolknul microfon od headsetu :D rádi tě tam uvidíme..

Odesláno

Já tam mávám přímo do senzoru 4 minuty jako šílenec a ono to nic nedělá. Tak po pár minutách se nám to povedlo, ale to vybírání aut, chci o jednou do prava a jede to hned o 15 dál a nakonec to řízení.

Já to už nechci rozebírat, kinect je prostě úplnej fail, a pokud mi neposlouží alespon u combat evolved (http://www.xboxweb.cz/hry/halo-combat-evolved-anniversary/12971-halo-combat-evolved-anniversary-podpora-kinectu.html). Tak ho možná i prodám...

Odesláno

Ja som to tvrdil uz od zaciatku ako som sa dozvedel, ze akym sposobom sa to bude ovladat. Hned som tvrdil, ze ovladanie narocnejsich hier iba Kinectom, nebude v ziadnom pripade mozne! Tvrdil som este pred zahajenim predaja, ze s Kinectom sa budu dat ovladat jedine jednoduche, detske hry! O strielackach v tretej osobe, FPS, dalej RPG, sportove ako FIFA, NHL, NBA atd., sa moze hracom tak nanajvys iba snivat :D

Odesláno

Tak to bylo jasne snad vsem.....minimalne tem co videli letosni kinectacky ghost recon ci co to bylo.....ale urcite je fajn pridavat takovehle featury do her.....hlasove olvadani sice u forzy asi nepouzuji, ale headtracking i ovladani autovisty bude fajn, jen si s tim clovek asi musi trochu pohrat (a presunout kreslo aby se to dalo hrat :)), rizeni je fajn treba pro deti, me to takhle vyuzije a radsi to vyuziju na takovehle veci nez pred tim hopsat jak ♥♥♥♥♥.....

Odesláno
Ja som to tvrdil uz od zaciatku ako som sa dozvedel, ze akym sposobom sa to bude ovladat. Hned som tvrdil, ze ovladanie narocnejsich hier iba Kinectom, nebude v ziadnom pripade mozne! Tvrdil som este pred zahajenim predaja, ze s Kinectom sa budu dat ovladat jedine jednoduche, detske hry! O strielackach v tretej osobe, FPS, dalej RPG, sportove ako FIFA, NHL, NBA atd., sa moze hracom tak nanajvys iba snivat :D

To clovek nemusi byt ani kdovijakej Einstein, aby mu bylo jasny ze pri hrani NHL nebude po pokoji bruslit... LOL

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu