TheChoosenOne13 Odesláno Říjen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2011 onefootman: jj, zkoušel jsem se tam k tobě připojit asi tisíckrát, ale pokaždý mě to vyhodilo, že se nelze připojit ke konzoli druhýho hráče (nebo tak nějak)... je to určitě tou IP adresou, já třeba v ostatních hrách taky nemůžu zakládat zápasy, jen se připojovat... tady ve forze se nejde ani připojit, trochu divný proč to nejde, ale je to určitě tou IPnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2011 onefootman: jj, zkoušel jsem se tam k tobě připojit asi tisíckrát, ale pokaždý mě to vyhodilo, že se nelze připojit ke konzoli druhýho hráče (nebo tak nějak)... je to určitě tou IP adresou, já třeba v ostatních hrách taky nemůžu zakládat zápasy, jen se připojovat... tady ve forze se nejde ani připojit, trochu divný proč to nejde, ale je to určitě tou IPnou ja jsem mel s kamosem ten samej problem dokud si verejnou ip neporidil... Ale treba hry jako shift 1 i 2 ,nebo fifa běželi v pohodě... Mě to poskytovatel zřídil gratis,ale jemu asi za dalších 100 / měsíc...tak to zkus vyřídit a pak se tam ukaž..dneska jsme hráli fotbálek a fakt jsme se nasmáli až jsem málem spolknul microfon od headsetu :D rádi tě tam uvidíme.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2011 Souhlas, ten Kinect je tragicky nepřesnej a to ovládání v té forze na kinectu asi dēlali zhulený japonci na záchodē, jinak si to nedokážu vysvētlit. :lol: To asi proto, ze ses pred to vyvalil a cekal ze to samo od sebe bude delat zazraky..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheChoosenOne13 Odesláno Říjen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2011 onefootman: nj, snad to s tim providerem nějak pořešim, pak si s váma rád zahraju a ostatní přidejte se do CF clubu, zatím nás tam moc není!! "console forum club", když to budete chtít vyhledat tak musíte pod zkratkou "cfmc" (console forum motor club) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2011 To asi proto, ze ses pred to vyvalil a cekal ze to samo od sebe bude delat zazraky..... :lol:. Ale néé, já nedělal ani to...;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2011 No a pak to tak resis :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2011 Ne, ale ted vážnē, z kámošem nám trvalo 4 minuty vůbec se přihlásit, jsme mávali jak ♥♥♥♥♥♥i. Co k tomu dodat, Kinect asi zmēnil hlavní funkci, promēnil se v cameru a bývalej ředitel MS Bill Gates se koukal jaký jsme ♥♥♥♥♥♥i. :D Asi začinám kecat nesmysli ale už nwm co si o tom myslet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2011 No asi delas neco spatne kdy na to neumis ani poradne zamavat ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2011 Já tam mávám přímo do senzoru 4 minuty jako šílenec a ono to nic nedělá. Tak po pár minutách se nám to povedlo, ale to vybírání aut, chci o jednou do prava a jede to hned o 15 dál a nakonec to řízení. Já to už nechci rozebírat, kinect je prostě úplnej fail, a pokud mi neposlouží alespon u combat evolved (http://www.xboxweb.cz/hry/halo-combat-evolved-anniversary/12971-halo-combat-evolved-anniversary-podpora-kinectu.html). Tak ho možná i prodám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Říjen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2011 Ja som to tvrdil uz od zaciatku ako som sa dozvedel, ze akym sposobom sa to bude ovladat. Hned som tvrdil, ze ovladanie narocnejsich hier iba Kinectom, nebude v ziadnom pripade mozne! Tvrdil som este pred zahajenim predaja, ze s Kinectom sa budu dat ovladat jedine jednoduche, detske hry! O strielackach v tretej osobe, FPS, dalej RPG, sportove ako FIFA, NHL, NBA atd., sa moze hracom tak nanajvys iba snivat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2011 Tak to bylo jasne snad vsem.....minimalne tem co videli letosni kinectacky ghost recon ci co to bylo.....ale urcite je fajn pridavat takovehle featury do her.....hlasove olvadani sice u forzy asi nepouzuji, ale headtracking i ovladani autovisty bude fajn, jen si s tim clovek asi musi trochu pohrat (a presunout kreslo aby se to dalo hrat :)), rizeni je fajn treba pro deti, me to takhle vyuzije a radsi to vyuziju na takovehle veci nez pred tim hopsat jak ♥♥♥♥♥..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Říjen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2011 Ani by som netvrdil, ze v tom case to bolo kazdemu jasne. Dost ich bolo, ze uz pri hrani hier nateseni odhodia gamepady :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2011 Tak to byli ♥♥♥♥♥i, ktery tomu prd rozumeli, tohle nikdy nemohlo nahradit gameplay, uz je proto jakym smerem to bylo zamerene, ale kombinaci gamepadu s kinectem fandim.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2011 Jediný k čemu Kinect využiju já sám bude asi Kinect Sports 2 (jen možná) a hlasové ovládání, ačkoliv to hlasové ovládání, za to těch 3000 asi nestálo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Říjen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2011 hmm ty 8.3 mpx fotky vypadají luxusně http://zavorka.deviantart.com/art/Lambo-Murcielago-Forza-4-263889137 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2011 hmm ty 8.3 mpx fotky vypadají luxusně http://zavorka.deviantart.com/art/Lambo-Murcielago-Forza-4-263889137 ...Nice ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Říjen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2011 Máte někdo k Forze 4 ten Racing Speed Wheel volant? Asi si Forzu 4 koupím, když jsou s tím vypalovaním pořád problémy a o tom volantu docela uvažuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2011 Ten volant do U mi přijde hrozně nesympatickej, ačkoliv může být i docela dobrej. Každopádně, já vždy preferuji gamepad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2011 Máte někdo k Forze 4 ten Racing Speed Wheel volant? Asi si Forzu 4 koupím, když jsou s tím vypalovaním pořád problémy a o tom volantu docela uvažuju. To si mozna kup radsi nejakej normalni levnejsi volant jako Mad Catz..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2011 Jj, když už tak nějakej kvalitní a opravdu dobrej, né jen officiální, obyčejnej od MS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freeze Odesláno Říjen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2011 Dá se nějak v kariéře snížit obtížnost protivníku? V nastavení obtížnosti mám jen asistenty ale nastavení AI tam neni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2011 Tak vzdycky je nejlepsi ten nejdrazsi, ale v tomhle pripade si myslim ze bude lepsi i ten nejlevnejsi, kterym netocis ve vzduchu... Jinak klasicky logitech g25 nebo novy oficialni volant pro F4 od Fanatecu ;) Ale tu uz je fakt investice... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony111468626620 Odesláno Říjen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2011 Ja som to tvrdil uz od zaciatku ako som sa dozvedel, ze akym sposobom sa to bude ovladat. Hned som tvrdil, ze ovladanie narocnejsich hier iba Kinectom, nebude v ziadnom pripade mozne! Tvrdil som este pred zahajenim predaja, ze s Kinectom sa budu dat ovladat jedine jednoduche, detske hry! O strielackach v tretej osobe, FPS, dalej RPG, sportove ako FIFA, NHL, NBA atd., sa moze hracom tak nanajvys iba snivat :D To clovek nemusi byt ani kdovijakej Einstein, aby mu bylo jasny ze pri hrani NHL nebude po pokoji bruslit... LOL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Říjen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2011 To clovek nemusi byt ani kdovijakej Einstein, aby mu bylo jasny ze pri hrani NHL nebude po pokoji bruslit... LOL To mne bolo jasne, ale niekomu sa to nedalo vyhovorit :D Poniektori snivaju este stale ten sen, ze raz... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Říjen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2011 Dá se nějak v kariéře snížit obtížnost protivníku? V nastavení obtížnosti mám jen asistenty ale nastavení AI tam neni. Nejde to, řekl bych, že jejich obtížnost se stupňuje s postupem na vyšší šampionáty. Jinak přímé nastavení je pouze v samoatatných závodech mimo kariéru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.