Zoombik Odesláno Září 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2011 Doufám, že se pak někdy ve více lidech domluvíme a dáme nějakou pořádnou "forza řežbu", to bude konečně důvod koupit GOLD, ještě s Battlefieldem 3... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2011 Na Forzu 4 se snad musí těšit každý fanoušek a nadšenec do závodních her, protože tohle bude pecka , už i Forza 3 byla super a stále mě osobně dokáže zabavit na dlouhou dobu. To co očekávám od Forzy 4, tak je především propracovanější copkit a trošku zlepšená grafika a to, že porazí Grand turismo ! což je ovšem více než jasné už teď :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2011 Video z právě probíhajícího expo , a kontrolovanej drift v pěkný rychlosti (1:07) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2011 Pani, ta trat vypada fakt nadherne, ale ten capek moc jezdit neumi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2011 Pani, ta trat vypada fakt nadherne, ale ten capek moc jezdit neumi :) je to nějakej klučina...spíš si říkám , že tohle se mi ve F3 nepodařilo,takže asi přepracovali i jízdní model Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheChoosenOne13 Odesláno Září 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2011 a ta grafika okolí je opravdu parádní, taky mám předobjednáno u Xzone, už se nemůžu dočkat :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2011 Já jsem právě předobjednal,ale líbila by se mi edice kde je třeba model auta .... Nevíte jestli třeba v zahraničí něco takovýho je? dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheChoosenOne13 Odesláno Září 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2011 pěkný video preview od gamespotu: http://www.gamespot.com/xbox360/driving/forza-motorsport-4/video/6335929 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ahi Odesláno Září 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2011 super, ten pohled z kabiny konecne vypada normalne asi taky predobjednam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2011 Tak pokud nebude demo otresne (v coz pochybuju) tak kupuju, to preview me presvedcilo, libi se mi novy system ziskavani aut, ale i treba to ze si hezky po topgearovsku budu moc zahrat kuzelky :) Jinak ty auta vypadaj vazne neuveritelne, jako skutecne, heozne se tesim na rezim autovisty, obvzlaste pak jeho spojeni s kinectem, celkove se dost tesim na vyuziti kinectu ve hre.....a clarkson je tam proste paradni......uz aby to bylo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2011 Přestříhaný trailer- Pár nových záběrů, stejná hudba. http://www.eurogamer.cz/videos/forza-motorsport-4-trailer-6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2011 Libovej trailer, jdu ho hodit do tematu nejlepsich traileru :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2011 Tak to video vypadá opravdu nádherně, už se nemužu dočkat :) předobjednávat nebudu protože tomu nevěřím, ale origo kupuju na 100% (taky mi nic jinýho nezbyde, když nemám flash) :D, ale i tak bych koupil. K tomu jak řídí, třeba to dělá schválně :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2011 Vývojáři ze studia Turn 10 prozradili Eurogameru, co všechno najdete v demu Forza Motorsport 4, které vyjde na Xbox Live 3. října. Stěžovat na nedostatek obsahu by si nikdo neměl. Vyzkoušíte si to samé, co se ukazovalo na E3 - tzn. Quick Race závod v Alpách s následujícími vozy: Kia cee'd, 1970 Mercury Cougar Eliminator, 2011 Subaru WRX STI a 2011 Ferrari 599 GTO. Bonusem bude zabudování módu Rivals, který je odpovědí na Autolog z NFS. Umožní zápolení s přáteli, aniž by zrovna museli být online. "Jak jsme si všimli, tento herní režim je velmi chytlavý. Měl by hráče zabavit do doby, než se v půlce října objeví plná hra," řekl Eurogameru šéf tvůrců Dan Greenawalt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2011 Tak na demo je to více než dostačující :), na těch pár dnů určitě zabaví, navíc když se na forech budou objevovat i různé turnaje o nejlepší čas dema atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Září 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2011 Tak ten trailer vypada opravdu paradne,demo bude obsahovat i auto Kia cee'd ktere zname s Top gearu....opravdu se moc tesim a nemuzu se dockat hernich orgasmu z teto hry:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Září 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2011 To je mazec!!! Už aby to vyšlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Září 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2011 Já jsem právě předobjednal,ale líbila by se mi edice kde je třeba model auta .... Nevíte jestli třeba v zahraničí něco takovýho je? dík O ničem nevím, také jsem pátral... Jinak se už nemůžu dočkat, až mi přidje email, že si mám dojít vyzvednout svojí forzu 4 z předobjednávky... Sakra ať už je to tady, mezitím opráším Logitech drive FX :-) Myslím, že GT se může jít zahrabat, tohle bude prostě BOMBA! Trailer je super, hlavně konečně trošku variabilnější prostředí včetně města a zasněžených Alp... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2011 Hlavně tam měli dát nějaký rally tratě a počasí...v tom stále vede GT5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Září 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 Toho počasí je škoda, to mě fakt mrzí... Rally tratě nemusely být, ale měníci se jasno, zataženo, déšť, sněžení apod. by se mi fakt líbilo... Zapnuté stěrače dodají na autentičnosti, ale podle mě se nechtěli už piplat s fyzikou jízdy za mokra/sněhu, přeci jen si asi řekli, že to není rallye hra a dalsí propracovaná fyzika, na které si v rámci silniční jízdy zakládají, by je stála hodně času a peněz... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 Nějaká nová videa : classic corvette gameplay : http://www.youtube.com/watch?v=K9TxI15e2ss open cinematic : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 To intro je libovy....obvzlast ten clarksonuv komentar :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 To intro je libovy....obvzlast ten clarksonuv komentar :) jj ted jsem si to tu pročítal,a jak to teda bude s počasím? jestli tam nebude proměnlivý počasí tak to je teda vopruz - alespon pro me. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 No to je jedina vec, kterou jsem tam vicemene chtel, protoze v tomhle forza oproti GT zaostava, ale jak se ted ukazalo, tak na tohle se v Turn 10 vyprdli, no tak si preci jen asi budem muset pockat na Forzu 5 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 No tak to je v pr.... me se gt5 absolutně nelíbilo,ale když sněžilo a sněhový vločky padali na čelní sklo a ty jsi pustil stěrače tak to nemělo chybu...Když tak strašně moc chtěj porazit gt tak proč na tohle kašlou to nechapu,škoda , ale stejně se na to moc těšim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.