jakubgaluszka Odesláno Září 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 do kapsy je strkají vším...a konkurenci?GT není konkurence když je to na jiné konzoly... onefoot. no mě tam nárazníky zůstavají...a blatníky... no právě koukneš jak si to zrušil a vrátíš... Damage tam nikdy nebude to nedovolí licence,to se ví už od Forzy 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 No a? I tak je to neustale srovnavani a boj mezi Forzou a GT, tak by forzu nezabilo kdyby tam dala neco s cim uz GT davno pocita... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 No a?I tak je to neustale srovnavani a boj mezi Forzou a GT, tak by forzu nezabilo kdyby tam dala neco s cim uz GT davno pocita... Nemůžeš mi postnout nějakej článek o tý autovistě? jak by to mělo fungovat a tak...dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 Prvni co mi vyjelo v googlu :) Necetl jsem to, ale uz podle nadpisu by to melo stacit :) http://bonusweb.idnes.cz/jak-funguje-system-auto-vista-ve-forze-motorsport-4-fh3-/Zurnal.aspx?c=A110608_194250_bw-zurnal-konzole_osk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 LoL Jakub,proč by tam meli cpat rally? I tak ta hra bude mit uspěch a cpat tam dalsi kategorii ,ktera se tam nehodí to uz by bylo moc prehnane! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 Tak jsem si to tu pročítal, a docela mě mrzí, že promněnlivost počasí nebude (nejspíš, ale třeba nás překvapí a nechávají si to jako jako eso...). Dále debata o závodech v noci, závody v noci by mi ani tak nechyběli, pokud budu chtít závodit v noci tak si pustím SHIFT 2, které mi to nabízí. Editor tratí? MG, co to je za nápad tahat tohle do Forzy? Forzu jezdíš na reálných tratích a nechtěl bych vidět jak bys překopal například Nürburgring :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 Tak jsem si to tu pročítal, a docela mě mrzí, že promněnlivost počasí nebude (nejspíš, ale třeba nás překvapí a nechávají si to jako jako eso...). Dále debata o závodech v noci, závody v noci by mi ani tak nechyběli, pokud budu chtít závodit v noci tak si pustím SHIFT 2, které mi to nabízí. Editor tratí? MG, co to je za nápad tahat tohle do Forzy? Forzu jezdíš na reálných tratích a nechtěl bych vidět jak bys překopal například Nürburgring :lol: Nejsou to uplně reálné tratě....V Bernesse Alps videu to říkají.Že třeba ta v Alpách je z části reálná a z části vymyšlená a zbytek tratí je na tom podobně :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 Dobře, ale z části reálný jsou a dokážeš si představit, kdyby si je někdo upravoval v editoru ještě ?:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 njn,ale tak vem si ze treba ja dokazu stravit fakt hodiny u upravy vizualu auta...hrabu se na aukcích , kupuju motivy...kdyby se tohle dalo i s tratěma tak je to ještě monstróznější.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 Nemyslím si, ale je to jenom věc názorů ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 já třeba doufal že k forze vydají nějakej volant....nehodlam doma mávat rukama jako p.o.š.uk u kinectu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 Tak drž ovladač :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 Tak drž ovladač :-D :wohow::wohow::cheesygrin::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PauL cZ Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 Tak včera sme projížděl čechy na livku a našel sem jednoho který hrál plnou verzi hry forza motorsport 4 . napsal jsem mu a odepsal že to testuje pro MS a prý se je na co těšit :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 To neni teda moc aut.......Hlavne mi nerikejte, ze stahovatelna auta do autovisty se budou taky platit, uz tak to zdima microsfot dost.... Autovista je stejně naprd, jen se koukat na auto. Lepší je ho jezdit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 Autovista je stejně naprd, jen se koukat na auto. Lepší je ho jezdit :) tak jsou tam fajn zajímavosti a vtípky :) alá top gear :D...bohužel s tak málo autama je to o ničem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DARK SPIRIT Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 tak jestli si nechají noční závody jako eso, tak jsou Turn 10 u mě největší frajeří :)...ale náladu si zkazit nenechám...těšim se na trať z top gearu a na další věci :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 ''tak jestli si nechají noční závody jako eso¨' wut?cože? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DARK SPIRIT Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 jako že noční závody vytáhnou až když to vydaj...ale to se nestane, klid :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 jo takhle si to myslel...o jasný to by byla blbost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 Naděje umírá poslední ;) Přece nám nemůžou ukázat vše před vydáním hry :P :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 Tohle je blbost...chápejte že by to ukázali ,chtěli by ukázat že to má GT a oni už teď taky...tady žádná naděje není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endriko1468625508 Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 Myslim že Foza 4 překvapi. obzvlaště ovladanim, realnou simulaci chovani aut a pneu. Věřim že bude lepši než 3ka a když vezme se v potas bonusove auta tak jich je vice i vice trati co byly zverejněny oproti 3 dilu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 Jo to si mi připomněl...chtělo by to měnit gumy/tankovat samozřejmně ne při krátkých závodech ale při nějakých 15+ minut :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 Jo to si mi připomněl...chtělo by to měnit gumy/tankovat samozřejmně ne při krátkých závodech ale při nějakých 15+ minut :) To by nebylo vůbec špatné, myslím že tohle by hodně přispělo k pocitu hraní :) A k těm nočním závodům, proč by je tedy ukazovali v prvním traileru ?, kdyby to tam nakonec nedali... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.