onefootman Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 To by nebylo vůbec špatné, myslím že tohle by hodně přispělo k pocitu hraní :)A k těm nočním závodům, proč by je tedy ukazovali v prvním traileru ?, kdyby to tam nakonec nedali... Máš na mysli ten oznamovací,kde byla většina ukázek z reálu? ... jestli jo tak si myslim , že jen pro efekt toho samotnýho traileru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronaldo Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 jaká je sance ze tohle pojede na lt+ nizsim nez tom novym ? myslim tim,jestli do bude dalsi hra xgd3,to by me celkem nastvalo protoze tohle je krasa jenom co sem videl to prvni video,tesim se na to snad vic nez na fifu :D a jeste jedna otazka co sem nepatri,ale f1 2011 co sem cetl mela jet na lt 1.9 ale po me to chce update tak by me zajimalo jaka je pravda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 A ty si myslíš že Microsoft , kterej stojí za celou problematiou XGD3 to nedá do svýho největšího trumfu? chtělo by to trochu přemýšlet...F1 je wave 13 takže 1,91 a poslední dash... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronaldo Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 premyslet premyslet,ale nikde o tom nic takovyho napsanyho neni ze by to tak fakt melo byt :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DARK SPIRIT Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 Napsané to zatím není, ale tohle je exkluzivní titul podobně jako Gears of War, které je v xgd3...když už nikam jinam, tak do exkluzivit to dají na 99%. :) Ale uvítal bych, kdyby to bylo jinak, ne že ne. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 A ty si myslíš že Microsoft , kterej stojí za celou problematiou XGD3 to nedá do svýho největšího trumfu? chtělo by to trochu přemýšlet...F1 je wave 13 takže 1,91 a poslední dash... potřeba je LT+ 1,9 a výš...a nejnovější dash :) A forza bude na 100% XGD3 na druhou stranu v tu dobu už bude 2.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 nějaký xgd3 neřeším (ani nevím co to je :D ). flash stojí v Brně 600-800,- a limitku za 1299,- mám předobjednanou měsíc. 14. by měla být :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Září 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2011 nějaký xgd3 neřeším (ani nevím co to je :D ). flash stojí v Brně 600-800,- a limitku za 1299,- mám předobjednanou měsíc. 14. by měla být :) Flash neřešíš? Tak to máš asi špatný obrázek v popisu, když tam máš že máš flash LT 1.1 :-D :-D :-D Flash v brně stojí 400 jako všude jinde :-) Jo a ta Forza jestli bude XGD3, tak stejně i tak bude na 2 DVD? Někto tady psal v prvních stránkách že bude na 2 DVD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2011 Na 2 DVD bude tak jako tak, ochrana na tom nic nemeni :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Září 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2011 Jasne, stejně my s flashem musime počkat na nový flash pokud chceme hrát kopii. Já právě čekal že pokud bude ve formátu xgd3 tak bude jen na jeden disk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Září 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2011 Flash neřešíš? Tak to máš asi špatný obrázek v popisu, když tam máš že máš flash LT 1.1 :-D :-D :-D Flash v brně stojí 400 jako všude jinde :-)Jo a ta Forza jestli bude XGD3, tak stejně i tak bude na 2 DVD? Někto tady psal v prvních stránkách že bude na 2 DVD. na LT 1.1 si v dnešní době stejně nic nezahraju. Nefungujou na něm už hry s AP25 a novější vůbec. A neřeším to proto, protože Forzu mám předobjednanou... chápeš? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Září 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2011 na LT 1.1 si v dnešní době stejně nic nezahraju. Nefungujou na něm už hry s AP25 a novější vůbec. A neřeším to proto, protože Forzu mám předobjednanou... chápeš? :) Jo v klidu chlape :-) Mám taky LT 1.1 Kdybych měl love navíc, tak si objednám taky tu limitovanou edici z xzone. Musím počkat na LT 2.0 :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Září 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2011 na LT 1.1 si v dnešní době stejně nic nezahraju. Nefungujou na něm už hry s AP25 a novější vůbec. A neřeším to proto, protože Forzu mám předobjednanou... chápeš? :) Pak jen připomenu, že po spuštění Forzy přijdeš o flash zcela úplně (upgrade DB vede na změnu FW na stock)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Září 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2011 Pak jen připomenu, že po spuštění Forzy přijdeš o flash zcela úplně (upgrade DB vede na změnu FW na stock)... Jen dodám že hry s AP 25 na LT 1.1 jedou.Samozřejmě mimo XBL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Září 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2011 Pak jen připomenu, že po spuštění Forzy přijdeš o flash zcela úplně (upgrade DB vede na změnu FW na stock)... já vím, tohle pro mě není zas tak úplně španělská vesnice :) Jen dodám že hry s AP 25 na LT 1.1 jedou.Samozřejmě mimo XBL na LT 1.1+ hry s AP 25 jedou, na LT 1.1 ne, což je můj příklad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2011 Pro ty, kteri si stezovali, ze s forzou nevyjde zadny pekny volant.... http://www.xboxweb.cz/hry/forza-motorsport-4/12821-forza-motorsport-csr-wheel-a-pedaly-csr.html#comment Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2011 Pro ty, kteri si stezovali, ze s forzou nevyjde zadny pekny volant....http://www.xboxweb.cz/hry/forza-motorsport-4/12821-forza-motorsport-csr-wheel-a-pedaly-csr.html#comment Hmmm...taky pěkně mastnej...velký bratr na nás kašle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2011 A cos cekal? Ze budes mit takovejhle volant z litr v alze? Dobry volanty jsou drahy.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2011 za litr ne....tak za 1500 :cheesygrin: a na Alze fakt nekupuju... kdyby byli ceny srovnatelny treba s Logitechem tak bych o tom premejslel...ale je peknej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2011 To byl jen prikald kramu...za 1500 koupis max nejakou "shitku" od mad catz a ne takhle kvalitni volant.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Září 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2011 vypadá luxusně! jen ta cena... ale co už. za nějaký čas cena klesne a pak to nějaký dobrák prodá komplet za 3000,- :D třeba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2011 To byl jen prikald kramu...za 1500 koupis max nejakou "shitku" od mad catz a ne takhle kvalitni volant.... Já vim.... proto jsem tam dal ten smile... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Září 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2011 prvni dojmy s hrani dema http://www.eurogamer.cz/articles/forza-motorsport-4-dojmy-z-dema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Září 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2011 Pro ty, kteri si stezovali, ze s forzou nevyjde zadny pekny volant....http://www.xboxweb.cz/hry/forza-motorsport-4/12821-forza-motorsport-csr-wheel-a-pedaly-csr.html#comment Toto je ovšem brutální... brutálně krásné, luxusní i drahé zároveň :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2011 Njn, za krásu a kvalitu se platí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.