onefootman Odesláno Září 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2011 super volná kamera v interieru....no a zničitelnost na tom bude taky líp....super nemůžu se dočkat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2011 Nejvic se tesim jak bude fungovat ten kinectacky headtracking :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2011 půjde zapnout headtracking a pritom ridit gamepadem?asi by mělo ne? ale z dojmů z dema na eurogameru mam pocit ze ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2011 Urcite to jde.......jinak si to ani neumim predstavit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2011 ja mam od kamaráda pujčenej kinect už 14 dní a zapl jsem to jednou.Přítelkyně si blbla s nějakym virtuálním tygříkem (jako by nestačilo že máme doma kočku ) , tak jsem zvědavej jestli tohle bude ten Launch titul pro mě.,abych kinect pořídil...ale premejslim kolikrát bych to asi tak zapnul...vetsinou jsem rozvalenej na gauči a takhle bych musel pořád sedět...a nebo do toho jít naplno - pořídit ten volant,sedačku , sestrojit to dohromady a pak by to byl mazec... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2011 Ja kinect nepouzivam bezne vubec, obcas to vytahnem na nejakych rodinych oslavach a tak, ale treba takovy dance central jsem zapl asi jen trikrat....a rad uvidim tyhle drobne implementace kinectu do normalnich her... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2011 zajímavě vypadá steel batalion.-tank -veškerý páky atd.ovládáš kinectem a zbytek -střílení (fps) gamepadem..a v tom si myslim že bude největší síla kinectu...jinak pro děcka je kinect určitě super...sry za ot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Září 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2011 zajímalo by mě, jestli je ta grafika fakt tak úžasná jako na screenech nebo bude ve skutečnosti horší? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Září 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2011 zajímalo by mě, jestli je ta grafika fakt tak úžasná jako na screenech nebo bude ve skutečnosti horší? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2011 Vypada to skvele, ted este jak to bude vypada u me na velke televizi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DARK SPIRIT Odesláno Září 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2011 Je to bomba...a ty první dojmy jsou veměs pozitivní. :):bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2011 v těch dojmech píše že každá trať má danou dobu že by traŤ v noci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Září 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2011 Vypada to skvele, ted este jak to bude vypada u me na velke televizi :) jj na to sem taky zvědavý, i když mám "jenom" 32" led tv :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Září 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2011 ja jen doufam, ze opravdu doladi kokpity (ve 3jce sice byly, ale bohuzel to byla opravdu bida s nouzi)... a tak svoje prvni dojmy necham az na vyzkouseni :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2011 Ta grafika bude neuvěřitelná, nemůžu se dočkat jak ji vyzkouším na své TV :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Září 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2011 ja jen doufam, ze opravdu doladi kokpity (ve 3jce sice byly, ale bohuzel to byla opravdu bida s nouzi)...a tak svoje prvni dojmy necham az na vyzkouseni :) tjn :D ve spoustě ani nefungovaly budíky. zatáčení volantem bylo stylem tři centimetry doleva, tři centimetry doprava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Září 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2011 doufam ze tam bude posun (tim myslim grafiky behem gameplay) a ne rendrovane sceny pred hranim :( protoze zatim co jsem koukal na YT mi to dost tvrde pripomina FM3 )behem hrani... tak snad se to zmeni, ono to z YT stejne nejde moc hodnotit :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brucounito Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 http://forzaclub.717.cz/ Přidejte se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ahi Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 ona ta grafika nejde popravde nejak extremne vylepsit kdyz chteji udrzet 60 fps (coz je chvalyhodne) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DARK SPIRIT Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 Myslím, že grafika vypadá více než dobře, podle mě je tam vidět pokrok oproti Forze 3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Září 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2011 auta vypadají dost dobře i ve trojce. ale na velkých televizích je znát, že hra je stará a ve vysokým rozlišený silně pokulhává. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Září 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2011 Ale zas až tak bych to neviděl :-) Věřím že čtverka bude o něco pěknější než trojka. Já mám 106tku plazmu od panasonicu a obraz se mi i ve trojce dost líbí,myslím že budeme všichni mooooooooc skopojeni.Fakt jsem hodně zvědavý co microsoft dokáže vyždímat ze sedm roků staré konzole,myslím že F4 bude asi maximům co se týká grafiky pro X360 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2011 A na sedm let si prisel kde, prosim te :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ahi Odesláno Září 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2011 A na sedm let si prisel kde, prosim te :) 2011->2004 je 7 let :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Září 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2011 A na sedm let si prisel kde, prosim te :) No dobre,za měsíc je to šest let co je na trhu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.