FeebeE Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 jj hraju to z dvd a už sem to raději vypnul. přitom nhl 12 a podobně mají obraz jako víno. to bude tím, že je to z dvd... určitě :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 No doufám v to... celkově platí že pokud to nemáš na hdd a hraješ pouze z mechaniky tak může mít xko problém s dokreslováním a vyhlazováním,ale ještě nikdy jsem to neviděl takhle brutálně...zejtra uvidíme,sosnu to z live a dam vedet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 určitě dej vědět... minimálně já budu čekat na výsledek :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 určitě dej vědět... minimálně já budu čekat na výsledek :) ok,jakmile to tam bude stahnu a napíšu...snad to bude lepší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 mno doufam v to ze plna bude jina... (resp. graficky lepsi)... ale obavam se ze uz ocekavate moc.. nekomu to staci, nekomu ne... proto jsem propagator novejch technologii :? :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 s těma hdmi kabelama je to těžké,já třeba kupoval hdmi v planeu elekto ten nejlevnější co mi doporučil kámoš 1,5 metrů za 200kč a vše je krásné.... byly tam hdmi i za 700 ale nevím v čem bych poznal rozdíl.. to kdysi kámoš objednal z netu hdmi a byl to nějaký starší model nebo co protože měl myslím černobílý obraz nebo co,vracel ho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 Lidi nevíte, zda tam bude to demo už po půlnoci? Chci už frčet kua :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 'S tim bych moc nepocital..... Kolikrat ses dal kdyz to je pre polednem, nevim jestli je to na XBL individualni, nebo je tam nejakej pravidelnej denni updated.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 bere se to podle casu co maji ve statech... :) takze bych pocital zhruba +6 hodin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheChoosenOne13 Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 FeebeE, onefootman: tak jsem to teď ještě hrál a ty zubatý hrany tam mám taky, ale tak snad nejde o to jak hra vypadá v menu nebo prostě když se někde podíváte na nějaký detail, ale o to jaký máte z té hry celkový dojem. Grafika je úžasná, to mi prostě nemůžete vymluvit, když jedu tak si těch zubatých hran nevšimnu a o to tu snad jde. Když se vám hra nelíbí, tak si jí nekupujte, myslím si, že finálová verze bude vypadat úplně stejně jako tohle demo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 FeebeE, onefootman: tak jsem to teď ještě hrál a ty zubatý hrany tam mám taky, ale tak snad nejde o to jak hra vypadá v menu nebo prostě když se někde podíváte na nějaký detail, ale o to jaký máte z té hry celkový dojem. Grafika je úžasná, to mi prostě nemůžete vymluvit, když jedu tak si těch zubatých hran nevšimnu a o to tu snad jde. Když se vám hra nelíbí, tak si jí nekupujte, myslím si, že finálová verze bude vypadat úplně stejně jako tohle demo... Děkuji Ti za velmi užitečnou radu na kterou bych zřejmě bez tebe nepřišel,ano pokud se mi hra nelíbí tak si ji nekoupim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 Děkuji Ti za velmi užitečnou radu na kterou bych zřejmě bez tebe nepřišel,ano pokud se mi hra nelíbí tak si ji nekoupim :) Edit : kritizoval jsem pouze grafiku,jízdní model je skvělej a tuning aut určitě taky..počkám na final a uvidím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 FeebeE, onefootman: tak jsem to teď ještě hrál a ty zubatý hrany tam mám taky, ale tak snad nejde o to jak hra vypadá v menu nebo prostě když se někde podíváte na nějaký detail, ale o to jaký máte z té hry celkový dojem. Grafika je úžasná, to mi prostě nemůžete vymluvit, když jedu tak si těch zubatých hran nevšimnu a o to tu snad jde. Když se vám hra nelíbí, tak si jí nekupujte, myslím si, že finálová verze bude vypadat úplně stejně jako tohle demo... z dema si o obsahu hry dojem neudělám. a sám ses mohl podívat na moje screeny a ta grafika je ošklivější, než ve trojce a to o dost, na to se nedá ani koukat, jak je to hnusný :D Pokud tohle je finální produkt, tak si trhnou ostudu... takže věřím tomu, že je to tím jak psal onefootman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 z dema si o obsahu hry dojem neudělám. a sám ses mohl podívat na moje screeny a ta grafika je ošklivější, než ve trojce a to o dost, na to se nedá ani koukat, jak je to hnusný Pokud tohle je finální produkt, tak si trhnou ostudu... takže věřím tomu, že je to tím jak psal onefootman Ale prosim tě... takový spekulace všem to de jinak než tobě kde je chyba? (řečnická otázka) Beztak si s tim neco udělal nebo sis stahnul neco jineho asi nejakou vyvojářskou verzi kde chcou skusit jen fyziku a o grafiku se nezajimaj. Je to pravděpodobný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 No az tohle prohlasite u oficialniho dema tak ok, vubec bych se nedivil, kdbyb za to mohla ta podezrela netova verze.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Přesně tak, taky jsem si to říkal... Jediné demo, kterému se dá skutečně 100% věřit, je to z XBL... EDIT: Na mém UK účtu zatím nic, má někdo lěpší zprávy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 už je to tady! tahám... Už to mám a už to zapínám! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Také tahám snad tu nebude ještě takový nával :/ EDIT: 16% takže cajk .:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Mno... Tak sem to zapnul a vybafo to na mě česky což je příjemný zjištění :) první závod sem si dal s ferrari jak jinak... dal sem to na 1. místo na střední uroveň s prstem v nose. Pak sem si dal závod s ferrari tak že sem vypnul stabilizaci atd.. ale to bylo jen abych si skusil zablbnout nic moc.. :( a skusil sem i to subaru ale to je pomalý jak hladový sr... grafika je mno oproti F3 je to pokrok a hratelnost? Podle me dost těžkopádná :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brucounito Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Grafika super. Ovladatelnsot s volanterm super,s ovladacem trosku lepsi nez F3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Co si ma jako clovek predstavit pod tezkopadnou hratelnosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brucounito Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Co si ma jako clovek predstavit pod tezkopadnou hratelnosti? Zajimavý postřeh :D podle mě se to ovládá super když dáš simulaci řízení tak se to řídí hodně dobře trošku to háže s prdelí jako v reálu když šlápneš na plný plyn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Co si ma jako clovek predstavit pod tezkopadnou hratelnosti? Že se o na dvě věci ovládá :D :( ořádné to nezatáčí a ani to mc dobře nereaguje na půl plyn F3 byla v tomhle ohledu vymakanější :/ jo a eště se mi zdá že to nahouby brzdí :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brucounito Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Že se o na dvě věci ovládá :D :( ořádné to nezatáčí a ani to mc dobře nereaguje na půl plyn F3 byla v tomhle ohledu vymakanější :/ jo a eště se mi zdá že to nahouby brzdí :( no lol a čím řídíš? jednou ruko ua druhou se škrábeš v nose ne? NA volantě lepší ovládání jak gran turismo 5. a perfektně sedí. a to mám volant z ps3 logitech GT a prechodku xcm f1. a na ovladaci citilvé tak akorád. asi moc nehraješ závodní hry nebo jen nějaké Brunouty ne? Nechci do tebe rýpat zkus si to projet ještě jednou . nastav si ovladaní simulace vypni optimalní stopu a nech zaplé ABS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Já mám ten menší volant od madcatz a na něm to jde krásně...a na ovladači též...grafika nádhera a subaru <3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.