Brucounito Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Tak nevím jaký v tom je problém já mám opravdu tu grafiku krásnou i na té CRT...to že jsou někde né tolik ostré textury na barácích je řekl bych logické bylo to tak i v trojce...ale zbytek je divný(u vás ty auta apod)...uvidíme co bude dál , ale já jsem v suchu :)....Brucounito klid porsimtě už se chováš jak deb... mají tam s tím asi nějaký problém a tvé posměšky a nadávky to nezmění.- Ehm oni nadávali mě za nazor :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Je to je skoda...predpokladam ze tam asi neni ani autovista, co :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Je to je skoda...predpokladam ze tam asi neni ani autovista, co :( Není... pouze si můžeš vybrat auto,barvu a je tam free kamera takže otočit,přiblížit,atd.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 onefootman hral jsi rivals?? soupeřovo nejlepší kolo 21 minut :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Vtipný vidˇ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Fakt musis jezdir bez podpor asistentu jinak te nepředjedou :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 já jel úplně bez asistentů,teda kromě trakce a automatu...je to reálnější,jinak ale chování aut se mi fakt líbí...Třeba to Subaru mi trochu připomíná mého Focuse... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Megalogan Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Ahojte chlapy tak sem stáhnul celý natěšený demo Forzy 4. Hrál jsem forzu 4 od jedničky a hrál sem i na ps forzy největšího konkurenta GT5 . A dojmy z dema pozitivní i negativní. Negativní že je krátké . Pozitivní je pokrok v grafice je vidět že to jede na enginu F3 to ostatně psali i na různých webech . Ale je tam vidět větší rozlišení aut a více efektů odlesků a kamera z pohledu ze vnitř je taky vylepšená. je to detailnější a pohled je daný dobře narozdíl od f3 kde jse to museli složitě upravovat. soupeři jsou tupci tak to jsou v každé závodní hře ale tak snad to kupujete kvůli online proti lidem a ne blb*m pc? A jak se tu hádate kdo má jakou verzi svého pohledu na hru tak musím souhlasit s těma lidma co říkají že vypadá lépe . :) je možné že jste asi náročnější a čekáte fotorealistiku :) ale určitě se vám to bude taky líbit vzpomeňte na GT5 dělalo se x let a vyšel jeden hnus. kde tuna aut z GT4 a pár nových... tady to dělali o hodně kratší dobu a překonalo to jak GT tak F3. Ale tak asi záleží co se komu líbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Právě že grafika se nezmenila.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 já jel úplně bez asistentů,teda kromě trakce a automatu...je to reálnější,jinak ale chování aut se mi fakt líbí...Třeba to Subaru mi trochu připomíná mého Focuse... :) uplně bez se zapnýtým tím a tím - zní to docela zajimavě... já se zondou se vším vypnutým, spojka a manuál na ovladači asi 200 z 1400 (byl jsem v 15% nejlepších) samozřejmě bez chyby kolo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Megalogan Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Právě že grafika se nezmenila.... Ahoj no nezměnila jak se to vezme. Je to engine F3 což psali všude a auta mají více polygonů tuším snad milion takže větší rozlišení. a přidali efekty takže grafika stoupla koukni třeba na protáčení kol na ten kouř. nebo pohled z venku auta vypadjí více realněji více efektů atd... a okolí ani nemluvě přál bych ti hrát GT5 by si blil z té grafiky okolí a z auta jen pár jich tam bylo vymodelováno dobře. jediné co mě mrzí je ten model poškození ale tak uvidí se třeba patche nebo plná verze bude jiná a taky by mě zajímalo jestli budou tentokrát se sjíždět pneumatiky a ne jak v 3 že nic a to samé palivo. Depo jestli tam budou pindici co ho obsluhují :) nejlepší by bylo pustit trojku vzít 458 ferrari a podvíat se na něj a pak to samé na trati ve Forze 4 tam uvidíš rozdíl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Uvítal bych počasí z Dirtu,mrzí me ze blbci z Electronic Arts neprodali licenci na Porsche :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Uvíta bych počasí např z Dirubtw. PGR4 je senza :) jj v PGR4 se mi dynamická změna počasí líbila hodně :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brucounito Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 jj v PGR4 se mi dynamická změna počasí líbila hodně :) To je pravda ale až moc arkadovka . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Arkadovy simulace jsou nahodou super ,nesmi to byt přehnany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Arkadovy simulace jsou nahodou super ,nesmi to byt přehnany souhlas dirt je toho příkladem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koller77 Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Jen magor sem napíše že to je hnus na to co má x-ko v sobě za vnitřnosti musím říct je to moc pěkné. Pozadí krajiny atd perfekto hodně slušný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 na PGR4 vzpomínám jako na nejlepší závodní hru kterou jsem kdy hrál, byla to arkáda pravda ale když jste si vzali ty starou formuli na zamrzlou trat, tak to bylo hodně těžké dojet. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DARK SPIRIT Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 já nevím, já si prostě nemůžu pomoct :)...jízdní model atd je perfektní...a grafiku mám stejnou jak na těch prezentacích, je tam vidět pokrok...pořád to porovnávám s různýma videama a mám to ok...třeba vám nesedne to nasvícení nebo tak...asi bude nejlepší, když prostě počkáme na full verzi a uvidíme. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 já nevím, já si prostě nemůžu pomoct :)...jízdní model atd je perfektní...a grafiku mám stejnou jak na těch prezentacích, je tam vidět pokrok...pořád to porovnávám s různýma videama a mám to ok...třeba vám nesedne to nasvícení nebo tak...asi bude nejlepší, když prostě počkáme na full verzi a uvidíme. :) asi jo, protože někteří to tu furt nechápou a tvrdí, že "máme zhýčkaný oko" ale tak to není.. pokud v tý hře mám horší grafiku, než ve Forze 3 nebo ve zmiňovaným PGR4, tak asi něco není v pořádku. Jak rád bych to měl jako vy :D kdy vaše grafika sedí videím na youtube... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Jo je to v pohode hra ,ale ty soupeři jsou ulítlí, kolo za 21 minut?? to bych zajel rychlejš na kole :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Skoda ze je ta trat imaginarni, hned bych te k tomu vyzval :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Hmmm tak jsem se konečně dostal k Xku a ono to chce GOLD :cry: Sice jsem to tak trošku čekal, ale přeci jen jsme doufal... Holt si počkám na plnou verzí za dva týdny no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Pro vsechny bude demo myslim v patek.... Jinak tady screeny z dema, to mi prijde fajne.... http://www.gamertag.ru/news/realnye-skrinshoty-forza-motorsport-4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 DeSmond jsi v pravěku? :lol: demo uz vyslo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.