Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Forza Motorsport 4

tekken90

Recommended Posts

Tak nevím jaký v tom je problém já mám opravdu tu grafiku krásnou i na té CRT...to že jsou někde né tolik ostré textury na barácích je řekl bych logické bylo to tak i v trojce...ale zbytek je divný(u vás ty auta apod)...uvidíme co bude dál , ale já jsem v suchu :)....

Brucounito klid porsimtě už se chováš jak deb... mají tam s tím asi nějaký problém a tvé posměšky a nadávky to nezmění.-

Ehm oni nadávali mě za nazor :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 1,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

Ahojte chlapy tak sem stáhnul celý natěšený demo Forzy 4. Hrál jsem forzu 4 od jedničky a hrál sem i na ps forzy největšího konkurenta GT5 . A dojmy z dema pozitivní i negativní. Negativní že je krátké . Pozitivní je pokrok v grafice je vidět že to jede na enginu F3 to ostatně psali i na různých webech . Ale je tam vidět větší rozlišení aut a více efektů odlesků a kamera z pohledu ze vnitř je taky vylepšená. je to detailnější a pohled je daný dobře narozdíl od f3 kde jse to museli složitě upravovat. soupeři jsou tupci tak to jsou v každé závodní hře ale tak snad to kupujete kvůli online proti lidem a ne blb*m pc? A jak se tu hádate kdo má jakou verzi svého pohledu na hru tak musím souhlasit s těma lidma co říkají že vypadá lépe . :) je možné že jste asi náročnější a čekáte fotorealistiku :) ale určitě se vám to bude taky líbit vzpomeňte na GT5 dělalo se x let a vyšel jeden hnus. kde tuna aut z GT4 a pár nových... tady to dělali o hodně kratší dobu a překonalo to jak GT tak F3. Ale tak asi záleží co se komu líbí.

Odkaz ke komentáři

já jel úplně bez asistentů,teda kromě trakce a automatu...je to reálnější,jinak ale chování aut se mi fakt líbí...Třeba to Subaru mi trochu připomíná mého Focuse... :)

uplně bez se zapnýtým tím a tím - zní to docela zajimavě...

já se zondou se vším vypnutým, spojka a manuál na ovladači asi 200 z 1400 (byl jsem v 15% nejlepších) samozřejmě bez chyby kolo :)

Odkaz ke komentáři

Právě že grafika se nezmenila....
Ahoj no nezměnila jak se to vezme. Je to engine F3 což psali všude a auta mají více polygonů tuším snad milion takže větší rozlišení. a přidali efekty takže grafika stoupla koukni třeba na protáčení kol na ten kouř. nebo pohled z venku auta vypadjí více realněji více efektů atd... a okolí ani nemluvě přál bych ti hrát GT5 by si blil z té grafiky okolí a z auta jen pár jich tam bylo vymodelováno dobře. jediné co mě mrzí je ten model poškození ale tak uvidí se třeba patche nebo plná verze bude jiná a taky by mě zajímalo jestli budou tentokrát se sjíždět pneumatiky a ne jak v 3 že nic a to samé palivo. Depo jestli tam budou pindici co ho obsluhují :) nejlepší by bylo pustit trojku vzít 458 ferrari a podvíat se na něj a pak to samé na trati ve Forze 4 tam uvidíš rozdíl.
Odkaz ke komentáři

já nevím, já si prostě nemůžu pomoct :)...jízdní model atd je perfektní...a grafiku mám stejnou jak na těch prezentacích, je tam vidět pokrok...pořád to porovnávám s různýma videama a mám to ok...třeba vám nesedne to nasvícení nebo tak...asi bude nejlepší, když prostě počkáme na full verzi a uvidíme. :)

Odkaz ke komentáři

já nevím, já si prostě nemůžu pomoct :)...jízdní model atd je perfektní...a grafiku mám stejnou jak na těch prezentacích, je tam vidět pokrok...pořád to porovnávám s různýma videama a mám to ok...třeba vám nesedne to nasvícení nebo tak...asi bude nejlepší, když prostě počkáme na full verzi a uvidíme. :)

asi jo, protože někteří to tu furt nechápou a tvrdí, že "máme zhýčkaný oko" ale tak to není.. pokud v tý hře mám horší grafiku, než ve Forze 3 nebo ve zmiňovaným PGR4, tak asi něco není v pořádku. Jak rád bych to měl jako vy :D kdy vaše grafika sedí videím na youtube...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu