FeebeE Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 DeSmond jsi v pravěku? :lol: demo uz vyslo :D on myslí freečkaře. teďka je demo dostupné pro gold Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 tak pro silver učty vychazi o tyden pozdeji od vydani pro gold Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Pricte poradne cti nez budes mit takove hloupe reci ;) Nekde jsem cetl ze silveri se dockaj v patek, ale nemuzu si vzpomenout kde :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Já mám nápad... jdu vytvořit nový account s měsíčním goldem... juchůůů :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 DeSmond asi si četl spatne kazda hra vychazi presne za tyden od vydani ,myslím ze zadne vyjimky nebudo :bash:u Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Ctel jsem spravne, spis to nekdo napsal, zeko si spletu pondeli s patkem..... Jinak jsem si to konecne zahral a asi chapu co vsichni maj s tim jak je to kostrbaty, videt to je, ale nejak hrozny to neni, prostredi je nadherne a ridi se to naprosto skvele, jdu jeste zkusit volant.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Na volantu je ovladani skvele ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diesel1468626744 Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 ma to demo i v sobe kinect ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Bohuzel ne, uz jsem se tu ptal :( Jinak jsem si vzpomnel kde jsem to cetl ;) http://www.eurogamer.cz/articles/uz-muzete-hrat-forza-4-demo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 DesMond ale to neni vyjadření ,ale pouze komentář od hrače ktery asi neví :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Jo, uvedomuju si to, denne ctu nekolik hernich zpravodajstvi takze se mi to dost slejva, kazdopadne nevidim duvod tomu neverit.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Parádní demo, akorát mi to přijde o hrozně lehčí jako Forza, jakoby to už nebylo to co to bylo, taky máte takovej pocit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Zalezi asi jak si to nastavis.... Jinak z mim madcatz volantem mi to prijde hratelnejsi nez ve Forze 3, tedy co se subaru tyce, kdyz jsem zkusil s volantem 458 italia, tak se mi to priserne pretacelo..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 rozkyzz lehčí?? vypni asistenty a uz to tak lehké nebude (: btw: mam V2 od MS a řídí se perfekte F4 hlavne dobra odezva :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Celdon Shooper Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Tak jsem si to teda konečně taky zahrál. Jak tu někdo psal, že to vypadá úplně stejně jako trojka - tak to jsou kecy v kleci. Rozhodně nejmarkantnější rozdíl jsou asi odlesky a odrazy, ty dělají fakt hodně a hra vypadá moc pěkně. I když občas působí až nepřirozeně - viz sníh. Kostrbatá grafika (hlavně okolí) neni nijak hrozná, jenom je servírovaná přímo pod nos - např. když jednoduše zpracované stromy zasahují do půlky trati, tak jsou prostě víc vidět, než když jsou daleko za tratí na kopci. Na fyziku si nestěžuju, přijde mi zábavná a auta jsou tak něják živější. Co se modelu poškození týče, auta se moc nerozpadnou, ale zábavnost při kolizích dohání fyzika. U těch bouraček mi spíš vaděj zvuky - při nárazu ve 100 km/h do zdi se ozve zvuk jako když někdo mlátí seno. V demu mi přišlo, že okolí trati je až moc barevný, trochu mě to rušilo.. ale objektivně je to dobrá věc. A ty scenérky se mi líběj, až na to místo kde je vidět dolu do údolí, tam se to něják divně mlátí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Super je system damage jen škrtneš o jiné auto a už lak dole ve F3 musel býti vetsi naraz aby byl lak dole (-: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Tak jsem si to teda konečně taky zahrál. Jak tu někdo psal, že to vypadá úplně stejně jako trojka - tak to jsou kecy v kleci. Rozhodně nejmarkantnější rozdíl jsou asi odlesky a odrazy, ty dělají fakt hodně a hra vypadá moc pěkně. I když občas působí až nepřirozeně - viz sníh.Kostrbatá grafika (hlavně okolí) neni nijak hrozná, jenom je servírovaná přímo pod nos - např. když jednoduše zpracované stromy zasahují do půlky trati, tak jsou prostě víc vidět, než když jsou daleko za tratí na kopci. Na fyziku si nestěžuju, přijde mi zábavná a auta jsou tak něják živější. Co se modelu poškození týče, auta se moc nerozpadnou, ale zábavnost při kolizích dohání fyzika. U těch bouraček mi spíš vaděj zvuky - při nárazu ve 100 km/h do zdi se ozve zvuk jako když někdo mlátí seno. V demu mi přišlo, že okolí trati je až moc barevný, trochu mě to rušilo.. ale objektivně je to dobrá věc. A ty scenérky se mi líběj, až na to místo kde je vidět dolu do údolí, tam se to něják divně mlátí :) Souhlasím se zvuky narazu, t jsem se trosku smal :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 To snad není pravda, já dnes asi nikam "nepojedu"... Koupím 3 měsíční GOLD a než stačím sosnout demo, spadne XBL, omg :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Hele na preview dema na EG říkali že každá trať má své podmínky...a v demu je ''podmínky : brzké odpoledne'' čili když tam nebude noc tak alespoŇ ráno,odpoledne,zápas slunce :¨) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 To snad není pravda, já dnes asi nikam "nepojedu"... Koupím 3 měsíční GOLD a než stačím sosnout demo, spadne XBL, omg :roll: Tak koukám, že problém není jen u mě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Hele na preview dema na EG říkali že každá trať má své podmínky...a v demu je ''podmínky : brzké odpoledne'' čili když tam nebude noc tak alespoŇ ráno,odpoledne,zápas slunce :¨) alespoň něco než nic :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Novys106 Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 když se stim autem rozjíždíš tak nic moc ..je to jak spomalenej film..grafika o něco lepší...ale asi zůstanu u NFS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 když se stim autem rozjíždíš tak nic moc ..je to jak spomalenej film..grafika o něco lepší...ale asi zůstanu u NFS NFS :D :D :D aspon neco me dneska rozesmalo :-) jo bez hrat NFS, to jsou good auta :blejt: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 NFS :D :D :D aspon neco me dneska rozesmalo :-) jo bez hrat NFS, to jsou good auta :blejt: no a co? :D každý je holt na něco jinýho :) někdo rád jezdí čistou lajnu a někdo chce divočinu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 A nekdo rad NFS :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.