Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Forza Motorsport 4

tekken90

Recommended Posts

• Odpovědi 1,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

Chápu dobře ten headtracking, že můžu řídit volantem a hlavou se "rozhlížet" po okolí? A v jaké vzdálenosti musím mít hlavu? metr je asi málo, co?

Ve specifikacích kinectu se uvádí minimální vzdálenost 1,8 m (to nemám ani náhodou), ale v těch videích prezentujících F4 headtracking

se mi zdá, že není tak daleko...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano, headtracking je tzv. sledování pohybu hlavy, takže Kinect bude sledovat kterým směrem se díváš a tak se budeš moct rozhlížet za jízdy do stran... Metr bude asi fakt málo, Microsoft píše na stránkách Kinectu že je potřeba aspoň 180 cm.

BTW: Taky se už těším na plnou verzi :) Objednal jsem limitovanou edici z Xzone, doufám, že tam přidají i ty kódy na stažení těch dalších aut, (je tam myslím Bugatti Veyron SS atd.), u třetí Forzy taky slibovali, a kódy jsem v balení nenašel :cry:

Odkaz ke komentáři

Ano, headtracking je tzv. sledování pohybu hlavy, takže Kinect bude sledovat kterým směrem se díváš a tak se budeš moct rozhlížet za jízdy do stran... Metr bude asi fakt málo, Microsoft píše na stránkách Kinectu že je potřeba aspoň 180 cm.

BTW: Taky se už těším na plnou verzi :) Objednal jsem limitovanou edici z Xzone, doufám, že tam přidají i ty kódy na stažení těch dalších aut, (je tam myslím Bugatti Veyron SS atd.), u třetí Forzy taky slibovali, a kódy jsem v balení nenašel :cry:

na stránkách píšou, že kódy na stažení bonusových aut tam jsou.. kdyby si je tam neměl, tak hru můžeš reklamovat?

Odkaz ke komentáři

na stránkách píšou, že kódy na stažení bonusových aut tam jsou.. kdyby si je tam neměl, tak hru můžeš reklamovat?

Teoreticky ano, ale je taky možné, že kódy jsou dostupné pouze v jiných zemích, i když proč by teda v popisu hry psali že tam budou... Uvidíme, necháme se překvapit.

Odkaz ke komentáři

Na headtracking jsem nejvic zvedavej....spolu s autovistou, ale kdyz nad tim premyslim, je tam spoustu novinek na ktere se tesim, napriklad novy druh kariery (kde se autori vtipne inspirovali pokemony) a taky na top gearovskou trat....a porad cekam na nejaky poradny nocni zavod...

Jinak, nevite co teda bude na coveru hry? To jako bude bmw jen na limitce a na beznych edici bude 458 italia? Ja teda M5 miluju, ale na obalu bych mel radsi italii...ta je proste sexy...

Odkaz ke komentáři

Chápu dobře ten headtracking, že můžu řídit volantem a hlavou se "rozhlížet" po okolí? A v jaké vzdálenosti musím mít hlavu? metr je asi málo, co?

Ve specifikacích kinectu se uvádí minimální vzdálenost 1,8 m (to nemám ani náhodou), ale v těch videích prezentujících F4 headtracking

se mi zdá, že není tak daleko...

Taky je možnost, že ta vzdálenost 1,8 m bude potřebná když budeš obhlížet vozy v Autovista módu, tam je to místo asi fakt nutné... Při jízdě bude stačit snad ten metr.

Odkaz ke komentáři

Teoreticky ano, ale je taky možné, že kódy jsou dostupné pouze v jiných zemích, i když proč by teda v popisu hry psali že tam budou... Uvidíme, necháme se překvapit.

Musí tam být, chcí svýho bavoráčka... Ty kody tam být musejí, jinak jim to hodím na hlavu, ale xzone je seriozní obchod a nedovolí si něco popisovat a proklamovat a pak to tam ve finále nedodat...

EDIT: DeSmond: Na obálce bude Ferrari 485... Naopak jsem rád, že celá krabice limitované edice je laděná do modra s BMW, to mě tak nějak přesvědčilo... Navíc když ta kovová krabička má design od BMW, je na obálce jejich vůz...

Odkaz ke komentáři

Jinak, nevite co teda bude na coveru hry? To jako bude bmw jen na limitce a na beznych edici bude 458 italia? Ja teda M5 miluju, ale na obalu bych mel radsi italii...ta je proste sexy...

Co jsem viděl, tak všude je limitka vyobrazená s M5kou a běžná s 458kou... Ferrari si pak užiješ v Autovistě :)

Odkaz ke komentáři

Na headtracking jsem nejvic zvedavej....spolu s autovistou, ale kdyz nad tim premyslim, je tam spoustu novinek na ktere se tesim, napriklad novy druh kariery (kde se autori vtipne inspirovali pokemony) a taky na top gearovskou trat....a porad cekam na nejaky poradny nocni zavod...

co?jak?............

Odkaz ke komentáři

Mě grafika příjde téměř stejná se 3kou. Sem tam nějakej rozdíl, ale úspěšnost v rozeznávání screenu z trojky a čtyřky bych asi neměl moc velkej úspěch. Jen ty modely aut mě příjdou něketrý lepší no :) .. hlavní pro mě ale je že se mi ve 4 s těma autama prostě nějako líp jezdí, nevim jeslti je to jen pocit ale je to tak :D

Odkaz ke komentáři

Mě se lbí více, 4ka... To více propracované a plnější a barevnější okolí tratí se mi líbí, naopak u F3 mi vadila ta chudost... Já jsem spokojeny... Akorát kokpity mi přijdou docela tmavé :cry:

Lidi, teším se, až se tu budeme navzájem vyzývat do "rivals", doufám, že to půjde i jako online závod... Nebo jaké máte info o MP?

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu