DeSmond Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 To je nevyhoda toho, ze si proto dojdes, sice neplatis za postu, ale zase neni moc sance ze si zahrajes driv :( Ale tak co, budu mit rage, tak si pockam..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 Chápu dobře ten headtracking, že můžu řídit volantem a hlavou se "rozhlížet" po okolí? A v jaké vzdálenosti musím mít hlavu? metr je asi málo, co? Ve specifikacích kinectu se uvádí minimální vzdálenost 1,8 m (to nemám ani náhodou), ale v těch videích prezentujících F4 headtracking se mi zdá, že není tak daleko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelcer Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 Ano, headtracking je tzv. sledování pohybu hlavy, takže Kinect bude sledovat kterým směrem se díváš a tak se budeš moct rozhlížet za jízdy do stran... Metr bude asi fakt málo, Microsoft píše na stránkách Kinectu že je potřeba aspoň 180 cm. BTW: Taky se už těším na plnou verzi :) Objednal jsem limitovanou edici z Xzone, doufám, že tam přidají i ty kódy na stažení těch dalších aut, (je tam myslím Bugatti Veyron SS atd.), u třetí Forzy taky slibovali, a kódy jsem v balení nenašel :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 Ano, headtracking je tzv. sledování pohybu hlavy, takže Kinect bude sledovat kterým směrem se díváš a tak se budeš moct rozhlížet za jízdy do stran... Metr bude asi fakt málo, Microsoft píše na stránkách Kinectu že je potřeba aspoň 180 cm.BTW: Taky se už těším na plnou verzi :) Objednal jsem limitovanou edici z Xzone, doufám, že tam přidají i ty kódy na stažení těch dalších aut, (je tam myslím Bugatti Veyron SS atd.), u třetí Forzy taky slibovali, a kódy jsem v balení nenašel :cry: na stránkách píšou, že kódy na stažení bonusových aut tam jsou.. kdyby si je tam neměl, tak hru můžeš reklamovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelcer Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 na stránkách píšou, že kódy na stažení bonusových aut tam jsou.. kdyby si je tam neměl, tak hru můžeš reklamovat? Teoreticky ano, ale je taky možné, že kódy jsou dostupné pouze v jiných zemích, i když proč by teda v popisu hry psali že tam budou... Uvidíme, necháme se překvapit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 A máte zkušenost s touhle hračičkou? http://www.jrc.cz/hra_x360_kinect_zoom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 Na headtracking jsem nejvic zvedavej....spolu s autovistou, ale kdyz nad tim premyslim, je tam spoustu novinek na ktere se tesim, napriklad novy druh kariery (kde se autori vtipne inspirovali pokemony) a taky na top gearovskou trat....a porad cekam na nejaky poradny nocni zavod... Jinak, nevite co teda bude na coveru hry? To jako bude bmw jen na limitce a na beznych edici bude 458 italia? Ja teda M5 miluju, ale na obalu bych mel radsi italii...ta je proste sexy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelcer Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 Chápu dobře ten headtracking, že můžu řídit volantem a hlavou se "rozhlížet" po okolí? A v jaké vzdálenosti musím mít hlavu? metr je asi málo, co?Ve specifikacích kinectu se uvádí minimální vzdálenost 1,8 m (to nemám ani náhodou), ale v těch videích prezentujících F4 headtracking se mi zdá, že není tak daleko... Taky je možnost, že ta vzdálenost 1,8 m bude potřebná když budeš obhlížet vozy v Autovista módu, tam je to místo asi fakt nutné... Při jízdě bude stačit snad ten metr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 Teoreticky ano, ale je taky možné, že kódy jsou dostupné pouze v jiných zemích, i když proč by teda v popisu hry psali že tam budou... Uvidíme, necháme se překvapit. Musí tam být, chcí svýho bavoráčka... Ty kody tam být musejí, jinak jim to hodím na hlavu, ale xzone je seriozní obchod a nedovolí si něco popisovat a proklamovat a pak to tam ve finále nedodat... EDIT: DeSmond: Na obálce bude Ferrari 485... Naopak jsem rád, že celá krabice limitované edice je laděná do modra s BMW, to mě tak nějak přesvědčilo... Navíc když ta kovová krabička má design od BMW, je na obálce jejich vůz... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelcer Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 Jinak, nevite co teda bude na coveru hry? To jako bude bmw jen na limitce a na beznych edici bude 458 italia? Ja teda M5 miluju, ale na obalu bych mel radsi italii...ta je proste sexy... Co jsem viděl, tak všude je limitka vyobrazená s M5kou a běžná s 458kou... Ferrari si pak užiješ v Autovistě :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 Na 458 se do te autovisty obvzlaste tesim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 Na headtracking jsem nejvic zvedavej....spolu s autovistou, ale kdyz nad tim premyslim, je tam spoustu novinek na ktere se tesim, napriklad novy druh kariery (kde se autori vtipne inspirovali pokemony) a taky na top gearovskou trat....a porad cekam na nejaky poradny nocni zavod...Jinak, nevite co teda bude na coveru hry? To jako bude bmw jen na limitce a na beznych edici bude 458 italia? Ja teda M5 miluju, ale na obalu bych mel radsi italii...ta je proste sexy... co?jak?............ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelcer Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 co?jak?............ Tady píšou něco o té inspiraci http://www.zing.cz/novinky/7374/forza-4-inspirovana-pokemony-a-wow :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 kody vehre uz budou jelikoz uz je v cr xboxlive predtim jeste u nas nebylo proto tam ten kod nebyl i kdyz mel bejt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 Srovnani F4 z F3 http://www.gamereactor.eu/news/8950/Forza+3+vs+Forza+4/ No....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 Kdyz se podivam ,tak zasadni odlisnost nevidím akorat u F4 lesk a odraz auta je v lepsi provedeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 Me na nekterych (bez rozkliku) screenech prisla F3 dokonce lepsi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Celdon Shooper Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 To je snad jasný ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 Sry, myslel jsem F3....oprava :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Celdon Shooper Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 Akorát mě se třeba zrovna na druhym obrázku víc líbí ty hory v pozadí víc ve FM3, než FM4. Jak je to v FM4 takový moc detailní, tak mě to tam hrozně "ruší", to auto mi přijde jakože zaniká :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 no a me zase forza 3 nekde prijde lepsi hlavne oblohou a nektere i auta proste je to nake divne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KlaunCZ Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 Mě grafika příjde téměř stejná se 3kou. Sem tam nějakej rozdíl, ale úspěšnost v rozeznávání screenu z trojky a čtyřky bych asi neměl moc velkej úspěch. Jen ty modely aut mě příjdou něketrý lepší no :) .. hlavní pro mě ale je že se mi ve 4 s těma autama prostě nějako líp jezdí, nevim jeslti je to jen pocit ale je to tak :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ahi Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 me ta ctyrka teda prijde lepsi, az na ty stupidni odlesky od asfaltu ktere ale uz byly i ve trojce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 Mě se lbí více, 4ka... To více propracované a plnější a barevnější okolí tratí se mi líbí, naopak u F3 mi vadila ta chudost... Já jsem spokojeny... Akorát kokpity mi přijdou docela tmavé :cry: Lidi, teším se, až se tu budeme navzájem vyzývat do "rivals", doufám, že to půjde i jako online závod... Nebo jaké máte info o MP? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 No MP bude asi normalni MP jako u F3, Rivals budou podle me vzdycky hgosti, takze pojedes sam na cas proti ostatnim ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.