Zoombik Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 Hmm skoda :-( Ale chtělo by to nějakej online závod... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KlaunCZ Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 Zoombik: vždyť i ve Forze 3 je snad normální online zavodění ne? To bude i ve 4 a Rivals je snad akorat navíc ne? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 Já právě nevím... F3 jsem hrál ještě na fatce jako pálenku bez XBL... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 Jak rikam, v F4 bude klasickej multa\k jak v F3 (online proti jinym zavodnikum) plus rivals coz jsou takovy challenge s prateli.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KlaunCZ Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 Tak v tom případě oznamuju že multiplayer normálně má :) edit: tak jsem byl o chlup pomalejší :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 ja teda nevim ale mam f3 a demo f4 a mne se ve vsem jevi a libi o mnho vic f4.us to menu je super.grafika je lepsi ve vsem interieri su lepsi maj vic detailu.proste je to bomba a klidne muzu rict ze us to demo se mi libi vic nes GT5.i fyzika je hoodne lepsi,taky ji vsude chvali v recenzich. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 Uz aby to vyslo lidi :-) Jeste 8 dnů a je to tu !!!! To se bude závodit jedna radost :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 Ještě si musím zajet na karlák ''na 2.0'' :D...snad pak nebudou nějaké problémy s tím vypalováním apod... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 zkoušeli jste zajet do depa? ja v prvnim kole rozšvihal auto a pak zajel do depa,auto zastavilo - stálo - a pak odjelo opraveny... (kromě kastle ) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 Napdalo me to, ale nezkousel jsem to :) Skoda ze se nedockame nejake hzke animace :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 taky jsem si říkal proč tam pár těch tajtrdlíků nedali... třeba v f1 je to moc pěkně udělaný.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 Ikdyz zase, jestli to opravuje lak atd. (coz predpokladam neni priklad F1, kde "musis" jet ciste), tak by vypadalo divne kdyby se tam najedno objevil, ovsem mohlo by se to prepnout do kokpitu a tam byt panaci, ale asi by to neviniklo jako v F1... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 lak to neopravuje,a když si das ten symbol auta vpravo tak mas celou kastli normalne ohraničenou červeně (ja to zrusil moc :) ) ale motor,převodovka,tlumiče.... no spíš mě to naštvalo... to není král automob.závodů.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 Aktualizovany seznam trati..... http://forzamotorsport.cz/forza4/trate Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ahi Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 Aktualizovany seznam trati.....http://forzamotorsport.cz/forza4/trate ta Spa tam proste chybi, to mi nikdo nevymluvi :( a tech novych teda popravde taky mohlo byt vice..no ale co uz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 No moc toho pravda neni......kdyz vezmu potaz kolik je tam recyklaci..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 cauky uz je nekde seznam aut co bude vehre pri koupi nepocitam DLC??Protoze ja nasel jen jeden a tam je jen necelich 100 aut proto me to zajima. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelcer Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 cauky uz je nekde seznam aut co bude vehre pri koupi nepocitam DLC??Protoze ja nasel jen jeden a tam je jen necelich 100 aut proto me to zajima. Podívej se tady, ale bacha na SPOILER! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 moc peknej seznam aut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 Dokonce i KIA Cee'd tu je... Škoda jen, že si nejde zajezdit s fábkou :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ahi Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 hmm...takze nakonec Maserati Granturismo 2008 neni :( tak to je zklamani :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelcer Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 hmm...takze nakonec Maserati Granturismo 2008 neni :( tak to je zklamani :( V 10:51 je tam GranTurismo S z roku 2010, to je taky dobré, ne? :) Ostatně od verze 2008 se nijak moc neliší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Megalogan Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 ta Spa tam proste chybi, to mi nikdo nevymluvi :(a tech novych teda popravde taky mohlo byt vice..no ale co uz Ten seznam ještě není kompletní podle oficiálních stránek ještě je doplní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2011 ZING RECENZE : http://www.zing.cz/recenze/572/forza-motorsport-4-sampion-mezi-zavodniky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2011 Velmi pekna recenze, ktera me opravdu navnadila, zing se posledni dobou cini, nejdriv vydali prvni ceskou recenzi rage a ted prvni forzy.... Jen me tam zarazila veta o autoviste, ze se da prozkoumat kazdy model....nebo bylo mysleno kazdy model z nabidky autovisty? Vim jak to bylo ve hre zamysleno, ale ta veta neni jednoznacna, v tom, ze bychom se prece jen dockali vsech vozu mi dala nadeji i cast, kde pise o odemykani....ale to si jen delam prehnane nadeje :D Hlavne ze tam je 458 italia a warthog :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.