FeebeE Odesláno Říjen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 Na to abych to rozjel budu potřebovat 2.0? Sorry ale nechce se mi to tady celé hledat a číst stačí si přečíst příspěvek o jeden výš a je to snad jasný ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 Bylo už od začátku jasne že to bude ve formatu XGD3,kdyz je to na 2 DVD a ma zabrat 3/4 roku hraní 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Říjen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 Tak co hoši kdo z vás už má LT 2.0 a čeká jen na release?:Djá musím ještě an reflash :( ale není čas--- Já už ho mám a jede to v klidu.Zkoušel jsem zatím jen Driver San Francisco XGD3 a jede to dobre,pálil jsem to pomocí toho nového IMGBURNu a šolich :-) No ale je to opravdu jisté že forza 4 bude XGD3 ?? jako forza 3 byla taky na 2 DVD ale to druhé DVD mělo po nainstalování jen 1.9 gb ........ Třeba když bude na 2 DVD tak nemusí být xgd3 a pojede i na LT+ 1.91.To bude vědět Anubis1 jak to je,když už to hraje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Říjen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 Je to XGD3, ISO DVD1 ma cca 8,1gb a DVD2 3,1gb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 Krabbio ale F3 nemohla byt XGD3 protoze ten format jeste nebyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Říjen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 Krabbio ale F3 nemohla byt XGD3 protoze ten format jeste nebyl Asi jsem to špatně napsal,jasně že nebyla XGD3 ale myslel jsem to tak že to druhé CD mělo necelé 2 gb ale Anubis to potvrdil :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Říjen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 Pro ty co budou hrat verzi JTAG tak se stava ze obcas hra spadne. Je to tim ze je tam nova CIV (Content Integrity Verification) coz potvrdil i C4eva. Bude tedy potreba udelat novy Freeboot a tam tuto kontrolu zakazat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endriko1468625508 Odesláno Říjen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 zdravim až Forza 4 oficialně vijde a začně se hrat na live. kde se oběvi info o nějakych Turnajich a soutěžich? Je to trochu brzo se ptat ale rad bych měl jasno kde se to da najit. Dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 O oficialni souteze se bude starat samotny turn 10, takze info najdez ve hre predpokladam.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Celdon Shooper Odesláno Říjen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 Dá se někde ve FM3 nastavit "Ovládání normální/simulace", jako je to ve FM4? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelcer Odesláno Říjen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 Dá se někde ve FM3 nastavit "Ovládání normální/simulace", jako je to ve FM4? Pokud vím, tak ve Forze 3 jde v hlavním menu - položce nastavit obtížnost, změnit jen nastavení automatické brzdy, zapnutí/vypnutí ABS, TCS atd., simulace jde volit pouze v opotřebení gum a ubývání paliva. EDIT: Ve volném závodě je to úplně stejné, volba ovládání normální/simulace, je nově přítomna právě jen ve Forze 4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Říjen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 Vyslo dalsi DLC Launch Bonus Car Pack JTAG je v nem '65 Mustang GT Coupe, Koenigsegg Agera, Lexus SC300, RUF RGT-8, and the Telsa Roadster Sport. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Říjen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 ve Forze se dá nastavit ubývání paliva ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelcer Odesláno Říjen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 ve Forze se dá nastavit ubývání paliva ? Jo, jak jsem psal, v nastavení obtížnosti zadej u položky palivo/poškození/pneumatiky simulace a schválně zkus zajet nějaký vytrvalostní závod :) Pak se nelekni, až auto nepojede :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Říjen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 Na simulaci to mám pořád a právě jezdím třeba závody R1 , které jsou dlouhé třeba 65 km , ale nikdy se mi nestalo , že by benzin došel , dokonce i opotřebení pneumatik bylo minimální ( a bohužel i po tom co jsem třeba driftoval s M3.).... tobě se to stává ? To mi právě ještě chybí k té realističnosti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelcer Odesláno Říjen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 Na simulaci to mám pořád a právě jezdím třeba závody R1 , které jsou dlouhé třeba 65 km , ale nikdy se mi nestalo , že by benzin došel , dokonce i opotřebení pneumatik bylo minimální ( a bohužel i po tom co jsem třeba driftoval s M3.).... tobě se to stává ? To mi právě ještě chybí k té realističnosti... S těma pneu máš pravdu, nic moc se neopotřebovávají... Ale jel jsem třeba s M3 GT2 vytrvalost na Road Americe a palivový ukazatel mě zoranžověl, už zbývala tak menší čtvrtinka nádrže, takže jsem zajel do depa kde se palivo doplnilo... Je možné, že by to vydrželo až do konce závodu, ale já jsem radši zajel do boxů. BTW: Ve Forze 2 se mě zdálo to opotřebení pneu daleko výraznější, to když jsem jel třeba vytrvalost s Viperem CC, tak sakra po pár kolech bylo znát, jak to auto už čím dál méně drží... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Říjen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 jo jo fm2 v tomto byla dobra... pamatuju si vytvrvalosti zavody.. a min. 3-4 jsem do toho depa proste musel :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drag01 Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 Tak super no, příští týden znovu na reflash. Chodím k flasherovi pomalu víc než do školy. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endriko1468625508 Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 kdy ma oficialně vyjit forza 4 unas? v demu pišou 11.10.2011 , na eurogemer a na strankach forzy piši 14.10.2011, a v obchodě playcentrum piši 12.10.2011. Jsem z toho zmateny, diky za odpověd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DARK SPIRIT Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 pokud vím, 11.10. US a EU je 14.10. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endriko1468625508 Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 tak proš naše obchody maji dostupnost od 12.10 ? když to oficialně vychazi 14.10.2011 rano v 00:01 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 na xzone je dostupnost od 14. října. možná v jiných obchodech mají uvedeno dřívější datum pro ty, kteří si hru nechají poslat domů poštou. takové hry se rozesílají o něco dřív Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 Je mozny, ze to vypustej driv, naposled jsem taky takhle sel pro neco do xzone o den driv..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelcer Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 Věřím že to pošlou o něco dřív... Přece jen, 14. je pátek a nerad bych, aby hra přišla až po víkendu. Snad to do toho pátku stihnou poslat.:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 Pokud to mas mit postou tak to poslou tak abys to nejpozdejc 14. mel, ovsem posta je nevyspitatelna, takze to nikdy neni 100%ni.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.