onefootman Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 to souhlasím. na velkých televizích je hra zubatá. jinak by to bylo super Takže myslíš že mi co mame větší tv ( já 116 ) že to máme zubatější? :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 Takže myslíš že mi co mame větší tv ( já 116 ) že to máme zubatější? :roll: to asi ne, zubatý to máme všichni stejně :) jenom to má někdo ve velkým a vidí kostičky i ze dvou metrů :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piszkot Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 XGD3 Hry se nemají projíždět v abgx 360 to platí i pro Forza 4, podle mého soudu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 No a jak to teda vypadá s tim releasem? ja myslel že už to bude dnes ke stažení...a nikde nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 XGD3 Hry se nemají projíždět v abgx 360 to platí i pro Forza 4, podle mého soudu... Současný abgx stejně xgd3 neumí,tak k čemu by ti to bylo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 No a jak to teda vypadá s tim releasem? ja myslel že už to bude dnes ke stažení...a nikde nic... ke stažení to bezproblémů je, ale ze serverů jako filesonic, fileserve atd a na ty nemám účet :/ musíme počkat do odpoledne, až naběhnout uploadeři jako Lukas a nahodí to na share-rapid a jemu podobné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 ale umi ten AP2.5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 ke stažení to bezproblémů je, ale ze serverů jako filesonic, fileserve atd a na ty nemám účet :/ musíme počkat do odpoledne, až naběhnout uploadeři jako Lukas a nahodí to na share-rapid a jemu podobné Já mám optiku,tak to stahnu na free sloty a mam to za cca 1.5 hod - ale nemam linky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 je zbytečný tu polemizovat nad tím, jestli abgx použít nebo ne. Píšou, že se použít má (kvůli AP 2.5). Počkejte si, až to potvrdí někdo, kdo PAL verzi hraje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 Já mám optiku,tak to stahnu na free sloty a mam to za cca 1.5 hod - ale nemam linky já mám linku 100/100 ale jako free z těhle serverů stahuju cca 100kb/s :D ale jak myslíš, linky ti pošlu do pmky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 onefootman uz mas tak stahuj kdyz myslis ze to budes mit rychle ale ver nato jestli mas optiku je to jedno jo kdyby si mel premium tedle serveru tak je to neco jineho jinak mas pm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 Jj díky,koukam na to.... mě stahuje 250 ale 35 linků....to bude na dlouho - asi taky radši počkám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=Trolik= Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 A nevite jak to tedy je s tim PAL releasem? Bezi to tedy na SLimce 2.0? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piszkot Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 Současný abgx stejně xgd3 neumí,tak k čemu by ti to bylo... Mě k ničemu, já to přes abgx360 neprojíždím ale tady to někdo někomu radil tak jsem napsal že se to dělat nemá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 Mě k ničemu, já to přes abgx360 neprojíždím ale tady to někdo někomu radil tak jsem napsal že se to dělat nemá no určitě nebude bezpečný s tim lízt na live.... EDIT : probíhá upload na Console - Power Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 ********************************************************************** Forza.Motorsport.4.Promo.Edition.PAL.XBOX360-iND ********************************************************************** ---------------------------------------------------------------------- General Information ---------------------------------------------------------------------- Release Date...: 2011-10-11 Filename.......: Forza.Motorsport.4.Promo.Edition.PAL.XBOX360-iND Type...........: GAME Platform.......: Xbox 360 Region.........: pal ---------------------------------------------------------------------- Game Info ---------------------------------------------------------------------- IXTREME LT+ 2.0 The wheels keep spinning in one of the most acclaimed racing simulation games available. Forza 4 increases the immersion with compatibility with the Kinect motion control camera. Through the power of Kinect, players will be able to step through the TV screen and jump into the driver's seat while the engaging controller-based experience will let you take on the bone-jarring physics, unparalleled levels of customization, and rosters of dream cars and tracks. Offering gameplay that will electrify racing fans and excite car lovers and novices alike, the popular racing franchise returns. ---------------------------------------------------------------------- Burning XGD3 Info With ImgBurn 2.5.6.0 ---------------------------------------------------------------------- 1. Go to Tools > Settings 2. Go to Write tab and ensure Layer Break is set to Calculate Optimal 3. So on the startup screen again, press Write image file to disc 4. Choose your .dvd file in source and press Write 5. YouÆll get a message, choose Write Until end of disc (Truncate) 6. Follow the above steps and your disc should burn with no errors ---------------------------------------------------------------------- Ripped With XBOX Backup Creator .345 with new 0800 V3 & dae.bin ---------------------------------------------------------------------- z toho plyne, že by se to mělo prostě jenom vypálit a hotovo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 Well MS not being stupid, they saw the same news about 2.0 that we saw. they knew that the burned xgd3 would only burn to 97% and not contain the last couple 100 mb's of data. so the next big game to come out (forza 4) they changed up the integrity verification, and it now checks the last 3% of the disc. We obviously can't burn to that last 3%(yet, at least) and this is why it fails and most likely gives a flag.I would highly suggest either going back to 1.91 completely, or not playing newer xgd3 discs at all until a new firmware is made. Takže to vlastně momentálně nejde hrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 jakub prosimte jde to hrat pouze se uz nikdy stou konzoli nepripojis k netu no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 asi těžko když to vyhazuje tu hlášku o neoriginálním disku jde o toto. ''they knew that the burned xgd3 would only burn to 97% and not contain the last couple 100 mb's of data. so the next big game to come out (forza 4) they changed up the integrity verification, and it now checks the last 3% of the disc.'' Jinak i kdyby tak pro většinu lidí není ''normální'' hraní bez live Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 ok tak pak my vysvetli todle Weird thing is, this PAL release seems to have no issues except for one SLIGHT bug in the auto vista mode, where 4 cars are randomly unlocked, even tho, in the retail release all the auto vista cars should be locked by default and upon trying the challenge for the glitched cars causes a DRE, but NO corrupt game errors, I've been playing for almost 7 hours now with no problem except the tiny auto vista one, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 co ti mám vysvětlit to co jsem postnul já potvrdilo už asi 30 lidí na xbox36iso... a v tvém příspěvku nějak nevidím zmínku o flagu...takže bych řekl že to bude jen nějaký fanda co té problematice momentálně nevěnuje čas...ten co postnul to co jsem kopíroval dělal i pár testů o funkčnosi XGD 3 kopií No tak či tak se bude dělat nějaký 2.0 fix takže radši počkam až to bude bez problémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 já bych to vyzkoušel, ale u prvního dvd chybí ten soubor .dvd... mám ho vytvořit přes abgx? edit/ ne nechybí, jenom se nezobrazuje v rarech. jdu pálit. potom dám vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 já bych to vyzkoušel, ale u prvního dvd chybí ten soubor .dvd... mám ho vytvořit přes abgx?edit/ ne nechybí, jenom se nezobrazuje v rarech. jdu pálit. potom dám vědět FeebeE asi jo kdyžtak vypni autofix ať to nic nemění... jinak ty jsi na live? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 jakubisko a odkud myslis ze sem to skopiroval podivej se dotoho relaise s hrou kde je umi 31 stran prvni post co tam kdo dal nastahnuti jinak taky xbox360iso:-DDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 FeebeE asi jo kdyžtak vypni autofix ať to nic nemění...jinak ty jsi na live? nn na live nechodím. jenom minimálně jako silver Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.