DeSmond Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 rozdíl tam vidět je, ale nijak závratný. jako pokrok v grafice beru rozdíl mezi jedničkou a dvojkou. Jeste aby ne, kdyz jedno vyslo na xboxu a druhe na X360 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 tady dalsi zajimave video http://www.gametrailers.com/video/review-forza-motorsport/722008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 Komplet seznam aut : http://www.xboxweb.cz/hry/forza-motorsport-4/12935-forza-motorsport-4-seznam-aut.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 Taky si panove uvedomte, ze Xbox ma uz neco za sebou a ze nejdou delat zazraky do nekonecna, ale urcita drobna vylepseni jeste ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 Taky si panove uvedomte, ze Xbox ma uz neco za sebou a ze nejdou delat zazraky do nekonecna, ale urcita drobna vylepseni jeste ano. souhlasim..vcera jsem poslouchal podcast na eurogameru,kde se bavili o noví konzole,protože poslední dobou začínají prosakovat informace... Já už bych noví xko bral,ale když si vezmu , kolik zase bude stát a než to klesne...to bude ještě trvat dlouho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 Jeste aby ne, kdyz jedno vyslo na xboxu a druhe na X360 ;) proto je načase vyrukovat s novou konzolí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 Ja bych to jeste tak moc nehonil, klidne si pockam at to pak stoji za to a oznaceni Next-gen si to zase zaslouzi a PCkari budou zas slintat......aby to pak nedopdlo jak u Wii-U :) Kazdopadne bych rekl ze se to uz blizi, typoval bych to i mozna driv nez za tech deset let (ano vim ze to muze byt soubezne), tak 2013-2014, kazdopadne uz se na to tesim az zas budu pred televizi sedet s vyplaznutym jazykem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 Ja bych to jeste tak moc nehonil, klidne si pockam at to pak stoji za to a oznaceni Next-gen si to zase zaslouzi a PCkari budou zas slintat......aby to pak nedopdlo jak u Wii-U :) Kazdopadne bych rekl ze se to uz blizi, typoval bych to i mozna driv nez za tech deset let (ano vim ze to muze byt soubezne), tak 2013-2014, kazdopadne uz se na to tesim az zas budu pred televizi sedet s vyplaznutym jazykem :D Na mě je to pořád dlouho... Vánoce 2012 bych bral...když si vezmeš jak už teď začínaj vývojáři nadávat na malou ramku apod.tak si vem jak to bude vypadat v roce 2014..To 70 % her ani nevyjde na konzole,protože ty enginy budou už tak náročný,že to zkrátka současnej hardware neutahne...a nebo to vyjde a bude to vypadat příšerně... já ten jejich 10ti letej cyklus konzolí nechapu..když si vezmeš jak rychle to jde dopředu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 Jenze to je ten problem, ze dopredu to nepujde, protoze konzople tenhle prumysl tahnou, takze udavaji tempo (ano PCkari, brzdi vas). Ale me to porad staci navic, jak nektere nove hry uakzali, porad to muze vypadat skvele....A 2012 to je vazne, broz, to uz aby se to pomalu ohlasilo :) Ale zase si pak vemte jakej to bude skok a nejakej cas budou konzole zase na vrcholu zebricku (graficky, jinak samozrejme uz davno jsou). A my si zahrajeme fotorealistickou Forza 5, na ktere se pro novy hw uz udajne pracuje a vem si ze minamalne dva roky ji to potrva a to by mohla byt launch titulem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 Ale zase si pak vemte jakej to bude skok a nejakej cas budou konzole zase na vrcholu zebricku (graficky, jinak samozrejme uz davno jsou). A my si zahrajeme fotorealistickou Forza 5, na ktere se pro novy hw uz udajne pracuje a vem si ze minamalne dva roky ji to potrva a to by mohla byt launch titulem.... to s tebou naprosto souhlasím :) měl bych začít pomalu šetřit :D ale čím dřív tím líp. protože dneska co vyjde jenom na xbox, tak hraju na něm, ale jakmile je to i pro pc, tak hraju na notesu, protože z něj vyrazím hezčí grafiku než na konzoli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 To ja na notasu uz nehraju vubec, ikdyz bych z nej asi taky vyrazil lepsi vykon nema to pro me cenu, radsi si senu pred velkou televizi do pohodlnyho kresla, zapnu a strcim hru a hraju....navic ted kdyz jsem si koupil domaci kino to ma uplne novej rozmer (tesim se az vyturuju auta v F4, to bude hukot :)) Kazdopadne na komp jen obcas, kdyz jsem linu hru kupovat, ale vetsinou to ani nedohraju.....navic uz automaticky zapojuju gamepad :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 dneska hra vyšla že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 Ano, v americe, my si budem muset pockat do patku...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 Lidi tohle je super cena,že?? Když odečtete gold,tak FF4 je za petibábu :-) http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=97466 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 To je opravdu dobra cena a navic jeste gold, nemit objednanou limitku u xzone tak do toho jdu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 No já bych to klidně koupil,ale co budu dělat s tim goldem nevim... live mam čerstvě na rok... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 To ja taky, ale ten kod asi trvanlivost mit nebude a tri mesice goldu se vzdycky hodi ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 DeSmond: Já pravě teď dost zvažuji, co dělat... Právě jsem si koupil GOLD na 3 měsíce, takže je otázka, zda by mi ten kod z Forza 4 platil za tu dobu. Jinak předobjednávka se dá zrušit, tu krabičku zas tak nepotřebuju a se zohledněním gold kuponu je fakt ta limitka za dvojnásobek... Myslíte, že ten GOLD má omezenou platnost? Jinak ty bonusy z limitky se dají stáhnout jako DLC, nebo ne? Další věc je, která mě zařáží, že na xzone již není možnost předobjednat limitku... Že by už byla vyprodana ve světě pouze jako předprodej? To by bylo docela LOL... Bojím se, aby mi neřekli, že limiku nakonec nemají a že mi můžou dát o kilco levnější normalní verzi... EDIT: Taky koukám, že na xzone v popisu limitky nezmíňují ten novej bavorák M5, pouze american muscle... Myslíte, že je možné, aby tam nebyl, když v popisu u jiných dodavatelů je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 Ano, v americe, my si budem muset pockat do patku...... jj právě že na netu kolují oscanovaný obaly s diskama, tak se ptám. Jinak taky přemýšlím co a jak... ta limitka je lákavá, ale u czc hra samotná vyjde "skoro" zadarmo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 DeSmond: Já pravě teď dost zvažuji, co dělat... Právě jsem si koupil GOLD na 3 měsíce, takže je otázka, zda by mi ten kod z Forza 4 platil za tu dobu. Jinak předobjednávka se dá zrušit, tu krabičku zas tak nepotřebuju a se zohledněním gold kuponu je fakt ta limitka za dvojnásobek...Myslíte, že ten GOLD má omezenou platnost? Jinak ty bonusy z limitky se dají stáhnout jako DLC, nebo ne? Další věc je, která mě zařáží, že na xzone již není možnost předobjednat limitku... Že by už byla vyprodana ve světě pouze jako předprodej? To by bylo docela LOL... Bojím se, aby mi neřekli, že limiku nakonec nemají a že mi můžou dát o kilco levnější normalní verzi... EDIT: Taky koukám, že na xzone v popisu limitky nezmíňují ten novej bavorák M5, pouze american muscle... Myslíte, že je možné, aby tam nebyl, když v popisu u jiných dodavatelů je? No ja tu potrebu rusit to nemam, u xzone nakupuju rad a ty dve stovky naviz za limitkuza to taky rad dam a live mam ted jeste na rok :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 Taková pro vás banalita :-D gold sem nikdy neměl a koumám tu koupi F4+GOLD.Přes XBL bych mohl hrát i jiné hry než forzu že?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 Taková pro vás banalita :-D gold sem nikdy neměl a koumám tu koupi F4+GOLD.Přes XBL bych mohl hrát i jiné hry než forzu že?? jj mohl bys Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 Mě by zajímalo jak to tedy funguje s tim kinectem...Koupil jsem si od kamoše za litr kinect a akorat se mi na to prasi a zabírá to místo na tel... si říkám,že bych to mohl aspoň využít k tý forze...nebo to pošlu dál do světa.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 Co myslíte,dojde to??? http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=97466 skladem je 0 kusů ale toho jsem si všiml až jsem to objednal :-D Tak píšou tam že termín 19.10. je platný když zboží objednám nyní!!!! i když je tam těch 0 kusů zkladem,uvidím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 Co na to chces rict, funkce predpokladam znas ana samotnou funkcnost panuji dost odlisne nazory.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.