FeebeE Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 Co myslíte,dojde to??? http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=97466 skladem je 0 kusů ale toho jsem si všiml až jsem to objednal :-D Tak píšou tam že termín 19.10. je platný když zboží objednám nyní!!!! i když je tam těch 0 kusů zkladem,uvidím. určitě to dojde. nemusíš mít obavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 Tak dle infa od jednoho člověka vypálená promo verze po 10 min.spadne a napíše že hrajete neorig.disk...zajímavý edit : sory dal jsem to do špatnýho topicu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 Co myslíte,dojde to??? http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=97466 skladem je 0 kusů ale toho jsem si všiml až jsem to objednal :-D Tak píšou tam že termín 19.10. je platný když zboží objednám nyní!!!! i když je tam těch 0 kusů zkladem,uvidím. Když hra ještě nevyšla tak je celkem logické, že je 0 kusů skladem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 Když hra ještě nevyšla tak je celkem logické, že je 0 kusů skladem... No máš asi pravdu :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 sem zvědav, jak se bude hrát s bezdrátovým volantem.(viz: http://www.jrc.cz/hra_x360_wireless_racing_speed_wheel_forza_4) Po zkušenostech, že jsem volant musel držet v ruce u Wii, tak bych si ho v životě nekoupil. Už mě z toho stálého držení začaly bolet ruce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ahi Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 sem zvědav, jak se bude hrát s bezdrátovým volantem.(viz: http://www.jrc.cz/hra_x360_wireless_racing_speed_wheel_forza_4) Po zkušenostech, že jsem volant musel držet v ruce u Wii, tak bych si ho v životě nekoupil. Už mě z toho stálého držení začaly bolet ruce. to je pro lidi co hraji tak 15-20 minut max a pak maji dlouhe pauzy :) normalni clovek si to nemuze koupit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 to je pro lidi co hraji tak 15-20 minut max a pak maji dlouhe pauzy :)normalni clovek si to nemuze koupit Taky si myslim,kdyby se spíš domluvili s Logitechem,než vymejšlet takovýhle kraviny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheChoosenOne13 Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 V některých recenzích ten volant docela i chválej, ale sám bych si ho taky nekoupil, možná kdyby byl tak za 500kč :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 V životě ne... Forza je "reálný simulátor" závodění a prznit to tím, že si do rukou vezmu thule hrůzu?! ANI OMYLEM! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 info firma turn 10 bude davat dalsi darky sem co si forzu 4 predobednali a zaroven koupili ten kdo umi dobre anglicky by to mohl prelozit bouzel ja to nejsem a tim padem vam tady nechci hazet preklad: http://forzamotorsport.net/en-us/preorder_incentives_program/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 je potřeba poslat kopii účtenky na ten email Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 info firma turn 10 bude davat dalsi darky sem co si forzu 4 predobednali a zaroven koupili ten kdo umi dobre anglicky by to mohl prelozit bouzel ja to nejsem a tim padem vam tady nechci hazet preklad: http://forzamotorsport.net/en-us/preorder_incentives_program/ z toho článku píšou konkrétně akorát o tom polepu... ale i cosi o autech.. no uvidíme vyzkouším v pátek :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 Forza.Motorsport.4.0800.NTSC.XBOX360-XPG tak si počkáme na reakce lidí, jestli jim to funguje jak má... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheChoosenOne13 Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 zrovna teď mi přišla sms z Xzone, limitka je na cestě, nemůžu se dočkat :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 zrovna teď mi přišla sms z Xzone, limitka je na cestě, nemůžu se dočkat :bash: posílají ti ji poštou nebo jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 Pokud by si někdo náhodou kupoval Forzu z CZC a nechtěl gold, piště PM, kupon odkoupim, na cene bychom se predem dohodli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheChoosenOne13 Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 posílají ti ji poštou nebo jak? jj, poštou, zítra snad přijde, ale jsem samozřejmě ve škole, tak si to budu muset vyzvednou až v pátek.. :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter_King Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 Já dnes přidal verzi Forza Motorsport 4 Promo Edition PAL XBOX360-iND na torrentleech.info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 Patek se nam blizi a tak Turn 10 vydal povedeny Launch trailer ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 Podle mě asi nejhorší co na forzu vyšel...Mě se nejvíc líbil ten jak unikl a nakonec ho vůbec nevydali...myslim že byl pro E3 nebo tak.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 Me se tenhle libi, kazdopadne nejlepsi trailer na F4 je podle me tenhle.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheChoosenOne13 Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 když už jste u těch videí... tak tady je unboxing limitky, ta knížka s auty vypadá nádherně :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 desmod stim si me moc potesil ve video klipu tedle pisne hraje muj syn jinak pisen od Kayne West:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 Kde je slintající smajlík? :-) Video dobré, jen tam nikde nevidím ty redeem kody... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brucounito Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 Tak chlapy mám forzu 4 limited edition doma ted sem ji přinesl z krámu kde jim dneska přišla oficiálně ji můžou prej prodávat od pátku. Jsou tam celkem tři kody na kartě na docela dost bonusů. knížečka je pěkná bohužel v angličtině. a fotky nejsou z realu ale focené ze hry podle mě z autovisty nebo tak. obal vypadá nádherně včetně obsahu ted už jen co ta hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.