Zoombik Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 Burnito: A z jakého obchodu to máš? A na co přesně to kody jsou můžeš napsat prosím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brucounito Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 Nemůžu jmenovat slíbil sem ale hodně známý kamený obchod :D J.. a ty kody mají aktivovat. 1. bonusový balíček okruhů ( testovací okruh a okruh top gear) 2. startovací bonus balíček 3. balíček vozů a vip členství forza 4.balíček muscle cars. 5. schémata nástřiků pro bmw desing chalnege. tak a u kodu je první kod 1launch track pack 2. launch bonus car pack. 3. limited edition dlc content . přesně sem to opsal z té karty kody si necham :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 Tak chlapy mám forzu 4 limited edition doma ted sem ji přinesl z krámu kde jim dneska přišla oficiálně ji můžou prej prodávat od pátku. Jsou tam celkem tři kody na kartě na docela dost bonusů. knížečka je pěkná bohužel v angličtině. a fotky nejsou z realu ale focené ze hry podle mě z autovisty nebo tak. obal vypadá nádherně včetně obsahu ted už jen co ta hra Tak to hoď na warez ať nemusíme furt čekat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 tak napis dojmy z hrani dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brucounito Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 Rád bych napsal ale riskuji prej označení . s tou novou ochranou co to má . někdo mi to psal že když ji pustim dřív i když bude konzole offline tak mi to označí konzoli . lt 2.0 nemám . mám tne předtím tak nevim... počkám do zítra . sry chlapy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 no to je blbost ne kdyz v usa uz ta hra je v prodeji prece normalne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 Rád bych napsal ale riskuji prej označení . s tou novou ochranou co to má . někdo mi to psal že když ji pustim dřív i když bude konzole offline tak mi to označí konzoli . lt 2.0 nemám . mám tne předtím tak nevim... počkám do zítra . sry chlapy jestli chceš počkat, tak až do pátku. to je oficiální den vydání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 Tak to je hustý... týpek si domů přinese předčasně prodanou hru a má flash :D Jinak zde je recenze, pokud to tady ještě nebylo, jinak se omlouvám http://bonusweb.idnes.cz/zavody-forza-motorsport-4-ukazuji-jak-vypada-zavodni-hra-nove-generace-1mm-/Recenze.aspx?c=A111006_164459_bw-xbox360-recenze_vdp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 Presne jak řekl jaccomo...ale chapu tě.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 Tak to je hustý... týpek si domů přinese předčasně prodanou hru a má flash :D srry my bad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brucounito Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 Tak to je hustý... týpek si domů přinese předčasně prodanou hru a má flash :DJinak zde je recenze, pokud to tady ještě nebylo, jinak se omlouvám http://bonusweb.idnes.cz/zavody-forza-motorsport-4-ukazuji-jak-vypada-zavodni-hra-nove-generace-1mm-/Recenze.aspx?c=A111006_164459_bw-xbox360-recenze_vdp Tak třeba některá hra stojí za to koupit origoš a hlavně sem chtěl limitku :) a ne pak ty auta kupovat za body :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 Tak třeba některá hra stojí za to koupit origoš a hlavně sem chtěl limitku :) a ne pak ty auta kupovat za body :) Naopak, je to chválihodné a vzhledem k bonusům i pochopitelné. Spíš jsem to myslel tak, že je smůla, že to nemůžeš hrát, i když jsi měl takové štěstí, že hru již máš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 když už jste u těch videí... tak tady je unboxing limitky, ta knížka s auty vypadá nádherně :D Tak ted uz te predobjednavky limitky nelituji :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brucounito Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 Naopak, je to chválihodné a vzhledem k bonusům i pochopitelné. Spíš jsem to myslel tak, že je smůla, že to nemůžeš hrát, i když jsi měl takové štěstí, že hru již máš... Jo aha sry jestli sem rýpnul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 Tak ted uz te predobjednavky limitky nelituji :) já taky ne :) těším se na pátek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 Ještě že mám páteční odpoledne volné a na večer si nic neplánuji :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 To bych si tak pral, casu je malo a podzimní hra se zacinaji valit a kupit :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 Tjn... ještě mám stále v plánu se vrátit k L.A. Noire a Deus Ex, podzimní novinky alespoň mezitím klesnou na ceně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nunina Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 A právě se objevila verze: Forza.Motorsport.4.PAL.XBOX360-COMPLEX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 C4eva has created a new method that lets us burn 8.7GB data on a normal dual layer dvd. Previously we weren’t burning around 2-3% of the game data to discs and this way creating problems.We might not need LT+ 2.01 as forza’s 8.7GB backup is working fine on LT+ 2.0. <3 takže asi nebude ani 2.1 potřeba...prý to s tou metodou/softwarem funguje skvěle ale ještě se testuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 Podle xzone byl o F4 nevidany zajem a stala se nejprodavanejsi zavodni hrou, jen jsem nepochopil, jestli svym "u nas" znamena v xzonu nebo v CR :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 znamena to v xzone ale jestli kazdemu omilem poslou dva kusy tak se ani nedivim kurna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 znamena to v xzone ale jestli kazdemu omilem poslou dva kusy tak se ani nedivim kurna proč by měli posílat dva kusy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 Asi tak, tobe se to snad stalo? Jestli jo, tak gratuluji :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 desmond jo stalo ale bouzel samozrejme ne druhou zadarmo a co je horsi ze limitovanou edici nemaji uz tak ze me jdou sice dve domu ale nevyzvednuje a az se jim ten balik vrati tak my jednu poslou tak ze sem nasranej a diky nim si zatim tu forzu 4 vypalim jinak to nevidim a na ten singl aspon dohraji nez my prijde moje originalka pak jen s druheho xboxu prenesu data do slim kde flash neni hold to pekne dojebali teda :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.