DeSmond Odesláno Říjen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2011 Nevite limitkari ten treti kod, ten s balickem veci z limitky? mam pocit, ze se mi to nestahlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2011 "vi"? Tady je vidět že jsi z Budweisu ty chovanče J.Ú. ;)sry za OT a hele další blbeček se ozval... založte si spolu ve forze autoklub... něco jako D.e.m.e.n.t Team by bylo celkem příhodný.. --- příště se starej o sebe,buď tak hodnej !!! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2011 Nevite limitkari ten treti kod, ten s balickem veci z limitky? mam pocit, ze se mi to nestahlo... ja to ted resil taky,najel download ale hrozne rychle to zkončilo... nevim co s tim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Říjen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2011 může to být chyba LIVE mě to taky dneska blbne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freeze Odesláno Říjen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2011 Když ste importovaly profil z forzy 3 tak vám to dalo všechny auta co ste měli ve trojce nebo jen pár? Já jich měl ve trojce kopec ale importlo se mi jich jen asi deset. Jinak ten kód sem ještě nezkoušel, ale u jiný hry mi to taky blblo tak sem to přes download history stáhnul znova a už to šlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2011 A co to nekde najít v xku? ja jsem takhle dlc nikdy moc nekupoval takze nevim,ale nekde by to uložený být mělo ne? Freeze : me to dalo pouze 40 tis.a cca 8 aut včetně Focuse RS , Camara a Veyrona Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freeze Odesláno Říjen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2011 Tak je to asi pro všechny stejný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ahi Odesláno Říjen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2011 jak je to u zavodnich superspecialu nevim ale vetsina aut ve forze jsou sportovni auta vyssi tridy a supersporty a u nich jsou abs a elektronika uplne bezne... nicmene ja jezdim jen se zapnutym abs, vse ostatni off jinak hra je super ale za cesky preklad bych nejradsi nekoho nakopal do kouli, uz v titulcich u uvodniho filmecku je chyba a proste celkove stoji za ♥♥♥♥♥... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Říjen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2011 Nevite limitkari ten treti kod, ten s balickem veci z limitky? mam pocit, ze se mi to nestahlo... Udělalo mi to to samý, ale pak jsem kontroloval, zda ta auta jsou ve hře ke koupi a jsou tam... Říkal jsem si, že to třeba je v jednom balíčku, který se stáhl předtím a toto je pouze "odblok"... každopádně ten obsah ve hře mám... DeSmond: Takže už jsi se dočkal, jo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2011 Udělalo mi to to samý, ale pak jsem kontroloval, zda ta auta jsou ve hře ke koupi a jsou tam... Říkal jsem si, že to třeba je v jednom balíčku, který se stáhl předtím a toto je pouze "odblok"... každopádně ten obsah ve hře mám...DeSmond: Takže už jsi se dočkal, jo :D jj, taky jsem je našel normalně ke koupi... takže to zmatlo nás všechny :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelcer Odesláno Říjen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2011 Udělalo mi to to samý, ale pak jsem kontroloval, zda ta auta jsou ve hře ke koupi a jsou tam... Říkal jsem si, že to třeba je v jednom balíčku, který se stáhl předtím a toto je pouze "odblok"... každopádně ten obsah ve hře mám... Taky mě to udělalo to stejné, stahování třetího balíčku se jakoby hned přerušilo... Bonusové auta tam každopádně mám, takže není co řešit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2011 Jaký máte pocit z kinectu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ahi Odesláno Říjen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2011 tyvole ja uz dve hodiny visim v autoviste :D pritom takova blbost ale strasne to tu hru ozivuje :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Říjen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2011 tak co kolikatej mate level ja 31 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelcer Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 Jaký máte pocit z kinectu? Je to příjemná změna, chodit kolem auta, prohlížet a interagovat s různými funkcemi, hlavně různé otvírání kapot, dveří atd. je super :) Malou výtku bych ale měl, zdá se mi to hodně citlivé, musíš pohybovat rukama opravdu hodně jemně a přesně. Ale co, zážitek je to pěkný :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miluek Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 Ahoj mám prosbu mám promo verzi hry Forza Motosport 4, a ptám se jestli můžu dát když tu hru zapnu dát aktulizovat, vylítávámi tam tabulka při zapnutí hry. Díky za radu, mám strach kvůli BANům Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brucounito Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 Zdravím nevíte kam se na fozamotosport.net ukládají fotky a videa ze hry? nikde to nevidim. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 Strach máš oprávněný. Jenom idioot se současným ripem Forza 4 leze na live. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 Strach máš oprávněný. Jenom idioot se současným ripem Forza 4 leze na live. 4ceva psal,že s complex verzí je na live a v že je to bezpečné - mě by zajímalo jak poznám že je to bezpečný,když abgx neni :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 4ceva psal,že s complex verzí je na live a v že je to bezpečné - mě by zajímalo jak poznám že je to bezpečný,když abgx neni :roll: complex verze mi unikla, pakliže to psal c4eva na svém irc kanálu, nebo na webu, můžeme to považovat za relevantní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 Já mám naopak ponětí že říkal že je to na vlastni riziko...onefootman hoď sem prosím odakz dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miluek Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 Strach máš oprávněný. Jenom idioot se současným ripem Forza 4 leze na live. A kdy budu moct aktulizovat hru? Jeto vůbec možné mě tam futr vylitava tabulka pri spusteni hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 65101]Já mám naopak ponětí že říkal že je to na vlastni riziko...onefootman hoď sem prosím odakz dík 4ceva: The CIV doesn’t exists! I’m playing Forza4 from almost 2 days' date=' and nothing happens… The CIV was a check on a Jtag console, because of bad game rip! To fix this problem, has been relesed a 2.24 dashboard. No problems on LiteOn LT 2.0! Come on, be serious!!!! údajná slova 4ceva,na jeho stránkách jsem našel pouze: [b'][Editor's note: to clarify, he means that his Forza 4 backup, burned using the in-progress custom PC DVD burner fw, is running fine on LIVE orza 4 backups on the current LT+ v2.0] takže 4ceva je s touto verzí na live,sice vypálenou přes ten program co vytváří ale verze hry je totožná... každopádne i tak si myslim,že je to risk... [/b] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 otázka je, zda-li takto upravený rip je už v oběhu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 Tohle by se mělo týkat complex verze která je uz v obehu... ja vcera koupil limitku a mam strach i tak..(na live), hral jsem pred tim pálenou,která házela chyby...a i když jsem vsechno smazal,tak jsem takovej nejistej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.