Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Forza Motorsport 4

tekken90

Recommended Posts

• Odpovědi 1,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

"vi"? Tady je vidět že jsi z Budweisu ty chovanče J.Ú. ;)

sry za OT

a hele další blbeček se ozval... založte si spolu ve forze autoklub... něco jako D.e.m.e.n.t Team by bylo celkem příhodný.. --- příště se starej o sebe,buď tak hodnej !!! :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když ste importovaly profil z forzy 3 tak vám to dalo všechny auta co ste měli ve trojce nebo jen pár? Já jich měl ve trojce kopec ale importlo se mi jich jen asi deset.

Jinak ten kód sem ještě nezkoušel, ale u jiný hry mi to taky blblo tak sem to přes download history stáhnul znova a už to šlo.

Odkaz ke komentáři

jak je to u zavodnich superspecialu nevim ale vetsina aut ve forze jsou sportovni auta vyssi tridy a supersporty a u nich jsou abs a elektronika uplne bezne...

nicmene ja jezdim jen se zapnutym abs, vse ostatni off

jinak hra je super ale za cesky preklad bych nejradsi nekoho nakopal do kouli, uz v titulcich u uvodniho filmecku je chyba a proste celkove stoji za ♥♥♥♥♥...

Odkaz ke komentáři

Nevite limitkari ten treti kod, ten s balickem veci z limitky? mam pocit, ze se mi to nestahlo...

Udělalo mi to to samý, ale pak jsem kontroloval, zda ta auta jsou ve hře ke koupi a jsou tam... Říkal jsem si, že to třeba je v jednom balíčku, který se stáhl předtím a toto je pouze "odblok"... každopádně ten obsah ve hře mám...

DeSmond: Takže už jsi se dočkal, jo :D

Odkaz ke komentáři

Udělalo mi to to samý, ale pak jsem kontroloval, zda ta auta jsou ve hře ke koupi a jsou tam... Říkal jsem si, že to třeba je v jednom balíčku, který se stáhl předtím a toto je pouze "odblok"... každopádně ten obsah ve hře mám...

DeSmond: Takže už jsi se dočkal, jo :D

jj, taky jsem je našel normalně ke koupi... takže to zmatlo nás všechny :)

Odkaz ke komentáři

Taky mě to udělalo to stejné, stahování třetího balíčku se jakoby hned přerušilo... Bonusové auta tam každopádně mám, takže není co řešit.

Odkaz ke komentáři

Jaký máte pocit z kinectu?

Je to příjemná změna, chodit kolem auta, prohlížet a interagovat s různými funkcemi, hlavně různé otvírání kapot, dveří atd. je super :) Malou výtku bych ale měl, zdá se mi to hodně citlivé, musíš pohybovat rukama opravdu hodně jemně a přesně. Ale co, zážitek je to pěkný :)

Odkaz ke komentáři

65101]Já mám naopak ponětí že říkal že je to na vlastni riziko...onefootman hoď sem prosím odakz dík

4ceva:

The CIV doesn’t exists! I’m playing Forza4 from almost 2 days' date=' and nothing happens…

The CIV was a check on a Jtag console, because of bad game rip! To fix this problem, has been relesed a 2.24 dashboard.

No problems on LiteOn LT 2.0! Come on, be serious!!!!

údajná slova 4ceva,na jeho stránkách jsem našel pouze:

[b'][Editor's note: to clarify, he means that his Forza 4 backup, burned using the in-progress custom PC DVD burner fw, is running fine on LIVE orza 4 backups on the current LT+ v2.0]

takže 4ceva je s touto verzí na live,sice vypálenou přes ten program co vytváří ale verze hry je totožná... každopádne i tak si myslim,že je to risk...

[/b]

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu