FeebeE Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 Tohle by se mělo týkat complex verze která je uz v obehu... ja vcera koupil limitku a mam strach i tak..(na live), hral jsem pred tim pálenou,která házela chyby...a i když jsem vsechno smazal,tak jsem takovej nejistej... ten strach je oprávněný, protože ban můžeš dostat i za to, že máš flashnutou konzoli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 ten strach je oprávněný, protože ban můžeš dostat i za to, že máš flashnutou konzoli jj já vim.,a navíc jsem od min.roku flagnutej od AC Brotherhood , takže jen čekám až to přijde... Pak koupim slimko a necham ho jen na live... zkouseli jste nekdo zalozit autoklub?jak to funguje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miluek Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 Asi jak to vídím, tak si odpojím net z xboxu a budeto nejlepší :-), kdo se přidá;-) Jo a já si mislím že nedostaneš BAN když už máš origošku i když si to vymazal to bude dobrý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 Hodně se psalo o tom,že si xko umí pamatovat datum kdy jsi hru hrál,a já ji hrál před eu vydáním...vše jsem smazal,ale zůstali mi achievmenty,a bůhví co dalšího co jsem nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 4ceva:The CIV doesn’t exists! I’m playing Forza4 from almost 2 days, and nothing happens… The CIV was a check on a Jtag console, because of bad game rip! To fix this problem, has been relesed a 2.24 dashboard. No problems on LiteOn LT 2.0! Come on, be serious!!!! údajná slova 4ceva,na jeho stránkách jsem našel pouze: [Editor's note: to clarify, he means that his Forza 4 backup, burned using the in-progress custom PC DVD burner fw, is running fine on LIVE orza 4 backups on the current LT+ v2.0] takže 4ceva je s touto verzí na live,sice vypálenou přes ten program co vytváří ale verze hry je totožná... každopádne i tak si myslim,že je to risk... on to vypaluje přes ten svůj software a ten zapisuje i poslední 3 % co normální programy nezapíší. a ta ochrana na disku kontroluej schválně právě ty tři poslední procenta. TAKŽE TO NENÍ BEZPEČNÉ PRO NÁS jít na live... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 Takže pokud začnou vycházet hry které mají víc dat jako forza tak jsme v řiťi,resp.bez live.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miluek Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 Hodně se psalo o tom,že si xko umí pamatovat datum kdy jsi hru hrál,a já ji hrál před eu vydáním...vše jsem smazal,ale zůstali mi achievmenty,a bůhví co dalšího co jsem nenašel. To možná si našel ale je tu ta možnost pokuď si pri špuštění hry nedal aktulizovat tak o tobě MS neví. Ale pokuď si ji aktilizoval tak o tobě ví a měl bych strach. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 Onefootman... Napsal si blbinu...ten program od c4vy a spol umí využít všechen prostor na DVD a těžko bude mít hra víc jak 8,5/8,6...to by na to DVD pak nenarval ani MS...čili tohle není problém...spíše vidím problém v tom že to půjdu jen na některých vypalovačkách Miluek oni ví o každém XBOXU s flashem...chodit na live prostě není bezpečné ať děláš co dělaš...nějaký XBOXy se chovají divně takže je oni třeba nevidí...mě napřiklad zabanovali a o dva týdny později odbanovali a dali mi dárky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 diskuze se ubírá jiným směrem, osobně bych byl rád aby se tohle probíralo jinde, spíš bych si tady rád dočetl něco o forze :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miluek Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 Onefootman...Napsal si blbinu...ten program od c4vy a spol umí využít všechen prostor na DVD a těžko bude mít hra víc jak 8,5/8,6...to by na to DVD pak nenarval ani MS...čili tohle není problém...spíše vidím problém v tom že to půjdu jen na některých vypalovačkách Miluek oni ví o každém XBOXU s flashem...chodit na live prostě není bezpečné ať děláš co dělaš...nějaký XBOXy se chovají divně takže je oni třeba nevidí...mě napřiklad zabanovali a o dva týdny později odbanovali a dali mi dárky... To je zajímavý já myslel že tě za BANujou a máš smůlu, kdo by to byl řekl že tě můžo od BANovat a ještě ti dají dárky, jo ale jestli o mě ví tak proč mi už BAN nedali, a ty máš flešhlej Xbox nebo si ho neměl flashlej a obvinili tě křivě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 A co když začne Ms používat hd-dvd disky... pamatujete někdo ? nakonec vyhrál blue-ray a hd-dvd (ačkoli je přečte běžná dvd mechanika) se neprosadili- měli větší objem dat a pokud si někdo vzpomínáte tak celej tenhle projekt ms koupil.-od tý doby žádný info... edit : jinak co me teda ve forze trosku zklamalo jsou pohledy - vlevo , vpravo , dozadu - radsi bych koukal skrz sklo nez takhle.,to mi moc realisticky nepripada...asi by to bylo pro jízdu mene pohodlny,ale urcite realnejsí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miluek Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 Ahoj kdy ofocoalně vyšla v EU Forza 4? Já jí začal hrát 13.10. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 A co když začne Ms používat hd-dvd disky... pamatujete někdo ? nakonec vyhrál blue-ray a hd-dvd (ačkoli je přečte běžná dvd mechanika) se neprosadili- měli větší objem dat a pokud si někdo vzpomínáte tak celej tenhle projekt ms koupil.-od tý doby žádný info...edit : jinak co me teda ve forze trosku zklamalo jsou pohledy - vlevo , vpravo , dozadu - radsi bych koukal skrz sklo nez takhle.,to mi moc realisticky nepripada...asi by to bylo pro jízdu mene pohodlny,ale urcite realnejsí. MS hd-dvd projekt nekoupil, vyvijel ho.. na xko je i hd-dvd mechanika (resp. drive se prodavala, jako externi) a potom to MS zrusil s tim ze vyhralo blue ray.. osobne bych opravdu neocekaval nejakou dalsi zivotnost tohoto media Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DARK SPIRIT Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 Hra v EU vyšla oficiálně včera, tedy 14.10.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 MS hd-dvd projekt nekoupil, vyvijel ho.. na xko je i hd-dvd mechanika (resp. drive se prodavala, jako externi) a potom to MS zrusil s tim ze vyhralo blue ray.. osobne bych opravdu neocekaval nejakou dalsi zivotnost tohoto media Díky za přesnější info HRAJETE NEKDO NA LIVE?CO ZALOZIT KLUB A ZKUSIT SI ZAZAVODIT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skype Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 Budou tady tase nějaké hotlapy jako v trojce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheChoosenOne13 Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 Tak jsem si privezl nakonec limitku :) , z jrc 1290,- a v zadu v knížce 3 nálepky na auto...Tak si zítra zajedu na myčku a plácnu to na svýho focuse .... :) - hl.to logo Fm tak pak řekni jak ty nálepky na autě držej, to kdyžtak dám strejdovi ať si to dá na 350Ztko :) , já ještě auto bohužel nemám.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 Hodim sem foto,chtěl jsem dneska , ale od rána sedim a hraju F4 :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skype Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 Nevíte proč mi to někdy v modu rivalové hned po projetí startu hodí "pošpiněné" kolo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 Avatar kolekce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 jj já vim.,a navíc jsem od min.roku flagnutej od AC Brotherhood , takže jen čekám až to přijde... Pak koupim slimko a necham ho jen na live... Zkoušel sis nechat udělat unflag ? Předpokládám ale, že od té doby už jsi updatoval dashboard, což je v této situaci kámen úrazu. Přepíšou se ti soubory v nand paměti (secdata.bin) a unflag už je poté neproveditelný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 romik presně jak jsi napsal - už jen čekám kdy mi MS setne hlavu :roll: , dík za zájem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skype Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 Kdo by zahrál fotbálek?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 Kdo by zahrál fotbálek?:) ja,ale az tak za 20 min.jestli pockas - vecerim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 Díky za přesnější infoHRAJETE NEKDO NA LIVE?CO ZALOZIT KLUB A ZKUSIT SI ZAZAVODIT Já hraju na Live. Také me už napadlo založit "console-forum klub", ujme se toho někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.