Zoombik Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 Hodně se psalo o tom,že si xko umí pamatovat datum kdy jsi hru hrál,a já ji hrál před eu vydáním...vše jsem smazal,ale zůstali mi achievmenty,a bůhví co dalšího co jsem nenašel. Chcete mi jako říct, že když mám neflashnutý Xko, originální hru tka můžu schytat ban za to,, že mi hru prodali o den dříve a já ji aktualizoval a spustil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 Kdo by zahrál fotbálek?:) hoďte sem svůj gamertag :) dám taky můj gamertag: ChattyFc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 Chcete mi jako říct, že když mám neflashnutý Xko, originální hru tka můžu schytat ban za to,, že mi hru prodali o den dříve a já ji aktualizoval a spustil? v tomto případě ne, protože již byla předtím vydána verze fifa 12 ke stažení přes EA SEASON TICKET, takže už se hrálo i před vydáním hry... nostress Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 Já hraju na Live. Také me už napadlo založit "console-forum klub", ujme se toho někdo? ja se jmenuju stejne jako tady,taky se rád přidám,pokud to někdo zorganizuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 opravdu užitečný příspěvek... vi chodíte do tý školy v Jedličkově ústavu spolu ? inteligence nula,je to drzý,neví to co kecá a ještě je to sprostý... Obávám se toho , že mám větší inteligenci než ty. Přečti si po sobě co jsi napsal a pak tu o někom piš , že mluví sprostě.....Nikdo ti nic sprostého neřekl a ty si začal nadávat. To se pozná ta inteligence.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 ja se jmenuju stejne jako tady,taky se rád přidám,pokud to někdo zorganizuje... ok, jdu si tě přidat, dám cigárko a pošlu ti invite ale hráči forzy nás za tuto komunikaci asi ukamenují, srry hoši :) Obávám se toho , že mám větší inteligenci než ty. Přečti si po sobě co jsi napsal a pak tu o někom piš , že mluví sprostě.....Nikdo ti nic sprostého neřekl a ty si začal nadávat. To se pozná ta inteligence.... běž se hádat jinam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 Mam jen takovej nápad... co kdyby někdo šikovnej vytvořil nějaký logo (klubu) který by jsme potom umístili na záď auta? až by jsme pak soutěžili s jinym týmem tak by jsme se i líp poznali - třeba při předjetí,a prezentovali se zároveň.. a tak... co myslíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skype Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 Já bych se taky přidal :) Gamertag: PaTaK CZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 Mam jen takovej nápad... co kdyby někdo šikovnej vytvořil nějaký logo (klubu) který by jsme potom umístili na záď auta? až by jsme pak soutěžili s jinym týmem tak by jsme se i líp poznali - třeba při předjetí,a prezentovali se zároveň.. a tak... co myslíte? Dobrej nápad, ale mě se to moc netýká... loga moc nedávám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 Mam jen takovej nápad... co kdyby někdo šikovnej vytvořil nějaký logo (klubu) který by jsme potom umístili na záď auta? až by jsme pak soutěžili s jinym týmem tak by jsme se i líp poznali - třeba při předjetí,a prezentovali se zároveň.. a tak... co myslíte? jdeš zahrát ten fotbal ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 romik Tak teď nevim, co dřív... :) určitě (pošli invite),a pak dame ten club? EDIT : můžu to logo zkusit udělat (zítra) a buď se bude líbit nebo ne,a nebo zkuste něco vymyslet, nemusí to bejt nic extra,hl.aby to splnilo účel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 onefootman: tak zkus, muzes zalozit i klub a pak dej vedet, my se pridame, dam sprchu a jdu "krouzit" :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 onefootman: tak zkus, muzes zalozit i klub a pak dej vedet, my se pridame, dam sprchu a jdu "krouzit" :-D OK tak mi dejte pár minut...zkusim to založit.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 Nechtle jsi jit hrat s romikem fotbal? :D Jinak ja si v prvni chvili myslel, ze myslis ten ve Forze, nekde jsem snad cetl, ze tam je nejaky specialni mod nebo co.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dana.317 Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 Ahoj, myslíte si že FM4 je lepší než GT5 na PS3? Jestli ano tak v čem, GT5 jsem už hrála tohle ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 dana, tak forza je hlavne o komunite.. a o zabave.. v multaku jsou zabavne mody typu, kocka a mys, virus, top gear fotbal apod. tady to u GT moc neni.. dalsi je udelat si s kazdym autem, temer vse co chces Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 CLUB ZALOZEN údaje : jméno clubu - console forum club značka clubu - cfmc (console forum motor club - ostatní značky byli plné) jdu rozesílat pozvánky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 CLUB ZALOZENúdaje : jméno clubu - console forum club značka clubu - cfmc (console forum motor club - ostatní značky byli plné) jdu rozesílat pozvánky Super, díky, můj tad máš v podpisu, hod si mě pls do přátel a pak zasli pozvanku, diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dana.317 Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 GT5 mi přišlo šíleně nudné. Kolize a inteligence jezdců katastrofa.:blejt: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 Super, díky, můj tad máš v podpisu, hod si mě pls do přátel a pak zasli pozvanku, diky napiš mi to do pm,nevim jestli to číslo čtu správně,dík - hned na to jdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 napiš mi to do pm,nevim jestli to číslo čtu správně,dík - hned na to jdu pozvánky odeslány...jinak kdo bude chtít můžete o členství zažádat,vyhledejte název klubu a následně požádejte o členství Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 tak v autovista je celkem 25 aut ne dvacet jak se psalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 Zdravím Právě jsem to vypálil. Strčim dvd do mechaniky, dám play. Objeví se jen černá obrazovka a spadnu z5 do dashboardu. Je to tím že mám flash jen 1.92? Děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 ZdravímPrávě jsem to vypálil. Strčim dvd do mechaniky, dám play. Objeví se jen černá obrazovka a spadnu z5 do dashboardu. Je to tím že mám flash jen 1.92? Děkuji za odpověď 'Pre XGD3 zálohy je potrebný flash - iXtreme LT+ 2.0' STAČÍ CHVILIČKU HLEDAT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 Nevíte, jestli limitka je nějak kusově omezená? Na podzim vychází hodně pecek a já chci i forzu, ale až na vánoce - novej rok. Tak co myslíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.