Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Forza Motorsport 4

tekken90

Recommended Posts

Hodně se psalo o tom,že si xko umí pamatovat datum kdy jsi hru hrál,a já ji hrál před eu vydáním...vše jsem smazal,ale zůstali mi achievmenty,a bůhví co dalšího co jsem nenašel.

Chcete mi jako říct, že když mám neflashnutý Xko, originální hru tka můžu schytat ban za to,, že mi hru prodali o den dříve a já ji aktualizoval a spustil?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 1,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

Chcete mi jako říct, že když mám neflashnutý Xko, originální hru tka můžu schytat ban za to,, že mi hru prodali o den dříve a já ji aktualizoval a spustil?

v tomto případě ne, protože již byla předtím vydána verze fifa 12 ke stažení přes EA SEASON TICKET, takže už se hrálo i před vydáním hry... nostress

Odkaz ke komentáři

opravdu užitečný příspěvek... vi chodíte do tý školy v Jedličkově ústavu spolu ? inteligence nula,je to drzý,neví to co kecá a ještě je to sprostý...

Obávám se toho , že mám větší inteligenci než ty. Přečti si po sobě co jsi napsal a pak tu o někom piš , že mluví sprostě.....Nikdo ti nic sprostého neřekl a ty si začal nadávat. To se pozná ta inteligence....

Odkaz ke komentáři

ja se jmenuju stejne jako tady,taky se rád přidám,pokud to někdo zorganizuje...

ok, jdu si tě přidat, dám cigárko a pošlu ti invite ale hráči forzy nás za tuto komunikaci asi ukamenují, srry hoši :)

Obávám se toho , že mám větší inteligenci než ty. Přečti si po sobě co jsi napsal a pak tu o někom piš , že mluví sprostě.....Nikdo ti nic sprostého neřekl a ty si začal nadávat. To se pozná ta inteligence....

běž se hádat jinam

Odkaz ke komentáři

Mam jen takovej nápad... co kdyby někdo šikovnej vytvořil nějaký logo (klubu) který by jsme potom umístili na záď auta? až by jsme pak soutěžili s jinym týmem tak by jsme se i líp poznali - třeba při předjetí,a prezentovali se zároveň.. a tak... co myslíte?

Odkaz ke komentáři

Mam jen takovej nápad... co kdyby někdo šikovnej vytvořil nějaký logo (klubu) který by jsme potom umístili na záď auta? až by jsme pak soutěžili s jinym týmem tak by jsme se i líp poznali - třeba při předjetí,a prezentovali se zároveň.. a tak... co myslíte?

Dobrej nápad, ale mě se to moc netýká... loga moc nedávám

Odkaz ke komentáři

jdeš zahrát ten fotbal ?

Odkaz ke komentáři

romik Tak teď nevim, co dřív... :) určitě (pošli invite),a pak dame ten club?

EDIT : můžu to logo zkusit udělat (zítra) a buď se bude líbit nebo ne,a nebo zkuste něco vymyslet, nemusí to bejt nic extra,hl.aby to splnilo účel...

Odkaz ke komentáři

Zdravím

Právě jsem to vypálil. Strčim dvd do mechaniky, dám play. Objeví se jen černá obrazovka a spadnu z5 do dashboardu. Je to tím že mám flash jen 1.92? Děkuji za odpověď

'Pre XGD3 zálohy je potrebný flash - iXtreme LT+ 2.0'

STAČÍ CHVILIČKU HLEDAT.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu