mendlik18 Odesláno Červenec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2011 DeasMond:kdyz mi sezenes original od MS dam ti kinect+2000Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červenec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2011 Kdyz ho sezenu necham si ho ;) Ikdyz ta nabidka je lakava :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Červenec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2011 No je na bazos.cz ho jeden typan prodaval 1200kč o hry na vymenu nemel zajem a bohuzel sem se snazil co to dalo ale nebyly v tu chvíli peníze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Srpen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2011 Studio Turn 10 podepsalo exkluzivní dohodu, která dělá z titulu Forza 4 Motorsport oficiální hru závodů American Le Mans + čerstvá galerieDestructoid hlásí, že můžeme ve hře očekávat 26 licencovaných vozů Le Mans, a k tomu oficiální tratě včetně Sebring, Road Atlanta, Road America a Mazda Raceway Laguna Seca.Pokud se navíc osobně podíváte na akce Le Mans, budete si moci zahrát Xbox360 verzi titulu ještě před říjnovým vydáním. A to se vyplatí. Zdroj: zing.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Srpen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2011 Nevíte , jestli bude možnost závodit na trati TOP GEARU proti celebritám , které v TV jezdí kola na čas všichni ve stejném autě ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Pásek Odesláno Srpen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2011 Tak to by bylo super :D, ale o tom pochybuju :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Srpen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2011 mě by stačili jen časy s auty co tam zajel stig :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2011 Presne s tim bych se taky spokojil jak uz jsem psal vysse.....ale nezlobil bych se ani za celebrity :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DARK SPIRIT Odesláno Srpen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2011 mně stačí už jenom ta trať, ostatní je bonus :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 Na druhou stranu potencial te trati by byl dost nevyuzity, kdyby tam nebyli alespon ty stigovi casy... a dost by si tim podle me splhli jak u hracu tak u recenzentu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Srpen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2011 Bylo by to fakt super , kdyby tam byli obě možnosti toho závodění. Po závodě by se objevila ta tabulka s časy a někam nás to tam zařadilo :D Otázka k Forze 3 : Dá se ta hra nějak dohrát ? Dneska jsem po obrovském přemlouvání dokončil šampionat R1 a taky jsem se dostal na 50. úroveň. Ale ta hra jede pořád dál... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Srpen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2011 je tam velký seznam závodů ... dojet forzu na 50level je jen 25% celé hry takže pokud chceš 100% tak se připrav na marator jak prase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Srpen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2011 Ty vole... Já pro sebe tu hru označuju jako dohranou. To je šílené ta délka. Už i tohle bylo strašně přemlouvání a na konci jsem si v polovině závodů najímal řidiče. Doufám , že ve 4 to udělají zajímavější a nějakým způsobem dohratelné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2011 Jak bys to chtel udelat zajimavejsi, jsou to zavody a porad to bude to same, krom toho cim rychlejsi auta, tim to pro me vzdycky bylo zajimavejsi......treba takove Rally di Positano s 908, to je posusnanicko :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cSI Odesláno Srpen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2011 Zdravím chtěl bych se zeptat jako FM 3 sem hrál demo na xku a objednal jsem si 4 protože to jsou snad ty nejlepší zavody na xku , chtěl bych se ale zeptat jak to tam chodi? Jsou to normlani zavody podle realu , jako treba DTM , GTR , a nebo jsou to trate navrhnuty po statech , ktere se normlane nejedzí? a jaky typ trati tam asi bude ? hlavně by mě šlo o to zda se tam objevi typu silverstone , masarykuv atd :) ? pokud možno zda by jste me napsali info jak to chodi ve Forza Motorsport . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2011 Trate jsou podle realu, silverstone tam bude urcite a masarykove pocyhybuji, ikdyz treba v shiftech byl, ale bude tam toho dost to se neboj :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cSI Odesláno Srpen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2011 Trate jsou podle realu, silverstone tam bude urcite a masarykove pocyhybuji, ikdyz treba v shiftech byl, ale bude tam toho dost to se neboj :) oki díky moc :) a jinak kdybych nedostal tu limited version ( sice uz to mam predobjednany ) tak se to da stahnout asi z xbox live ze? ty pridavky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.voltr Odesláno Srpen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2011 DeasMond:kdyz mi sezenes original od MS dam ti kinect+2000Kč http://aukro.cz/volant-s-pedaly-wireless-racing-wheel-xbox-360-i1767657176.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Srpen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 No s těma tratěma to tak žhavé nebude 80% budou opět předělávky z trojky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Srpen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 http://aukro.cz/volant-s-pedaly-wireless-racing-wheel-xbox-360-i1767657176.html ''prodam volant na xbox360 s pedali a trafem jen nemam už uchyceni na stul to jse zlomylo.je to funkčni ale nedavam na to žadnou zaruku jelikož když jsem to tu kdysy prodaval tak kupujici si stěžoval že je ve volantu při hrani vule a na takove blbce tu fakt nemam čas !!proto za tuto super cenu a jen na nahradni dily!!!!!'' Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 No s těma tratěma to tak žhavé nebude 80% budou opět předělávky z trojky... Stejne jako tomu bylo u trojky? ''prodam volant na xbox360 s pedali a trafem jen nemam už uchyceni na stul to jse zlomylo.je to funkčni ale nedavam na to žadnou zaruku jelikož když jsem to tu kdysy prodaval tak kupujici si stěžoval že je ve volantu při hrani vule a na takove blbce tu fakt nemam čas !!proto za tuto super cenu a jen na nahradni dily!!!!!'' Vetsina lidi umi cist :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Srpen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2011 Jasne je to, že to budou (teda doufám) nejlepší auta na xko :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2011 Nejlepsi auta na xko urcite a rekl bych ze i nejlepsi vubec (alespon co se simulatoru tyce, so long GT5 :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PauL cZ Odesláno Srpen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2011 ty top gear tratě budou beeeeesssstttt !!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2011 Myslim ze to bude jedna Top Gear trat...nebo se pletu? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.