Zoombik Odesláno Říjen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2011 limitka bývá většinou oemzená, právě proto to je limitka a distributoři tím nutí hráče k okamžité koupi... V prosinci by snad ale mohla být, i když těžko říct. Třeba na Xzone byla vyprodaná ještě před vydáním pouze z předobjenávek :D Ale už zařizují další dodávku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Říjen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2011 Nevíte, jestli limitka je nějak kusově omezená? Na podzim vychází hodně pecek a já chci i forzu, ale až na vánoce - novej rok. Tak co myslíte? No jestli není tak slovo ''limitovaná'' ztrácí význam :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ithatha Odesláno Říjen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2011 Co vím, tak Limitované Edice jsou kusově omezené proto se jmenují limitované :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2011 v hodně obchodech už ji nemaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2011 No tak já beru slovou limitovaná, nebo speciální u her né tak že je nějak omezená (limitovaná) ale v něčem speciální. Koukněte třeba ted, na PC furt seženete limitku CoD4 nebo CoD5 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2011 Dotaz k top gear trati... Jde tam nejak jezdit proti casovkam celebrit a jak se da hrat traba ten bowling? Dik ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Říjen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2011 Dotaz k top gear trati... Jde tam nejak jezdit proti casovkam celebrit a jak se da hrat traba ten bowling? Dik ;) na časovky celebrit sem nenarazil a kuželky srážíš v závodech world tour Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2011 Takze to tam nejde nejak nastavit tyhle hry jako kuzelky ci fotbal? Proste jako rychly zavod? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Safadi Odesláno Říjen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2011 Zdar, kde se prosim nastavuje ta cestina?? nemuzu to za boha najit :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ithatha Odesláno Říjen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2011 Musíš mít v xku nastavený region: Czech republic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ahi Odesláno Říjen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2011 Musíš mít v xku nastavený region: Czech republic tip: kdyz si nastavite region UK, zbavite se desiveho ceskeho prekladu ! (coz jsem nevedel) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skype Odesláno Říjen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2011 Díky všem za dnešní fotbálek :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2011 Díky všem za dnešní fotbálek :wohow: jj taky děkuji,bylo to fajn :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2011 Pokud vím tak časi celebrit tam nejsou, ale můžeš si je najít na webu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2011 Zvlastni nekde jsem cetl ze jo, asi to autor myslel trochu jinak...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Říjen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2011 Poměrně zajímavý článek: http://games.tiscali.cz/tema/herni-autovalky-boj-zavodnich-her-o-licence-znamych-znacek-57304 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2011 Tak dneska mi kámoš půjčil Forzu a tenhle týden objednávám, fakt Pecka a už mam i oblíbené nadupané auto - Nissan GT-R. Ale smēju se nápisu na obalu: "Better with Kinect sensor". Jezdí se s tím jako by jsi snad byl opilej vietnamec a jen samotné vybírání auta je záležitost na 7 minut :lol:. Takže byl by tu nēkdo, kdo by dal bowl, fotbálek nebo závod v Kia Cee'd na trati Top Gearu? o_O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skype Odesláno Říjen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2011 Se mnou počítej :) dneska fotbálek v osmi byl super záležitost ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2011 Heh ja zkousel kinect jen chvilku,ale asi se mi zblaznil a neslo to vubec pouzivat..nejdriv jsem vubec nemohl prijit jak vubec spustit kinect v autoviste (spousteni pres zapnuti hry mi prijde stupidni) a pak se to nedalo vubec ovladat pac me to nejak blbe chytlo a rotoval jsem jen neovladatelne strasnou rychlosti porad dokola.....a headtracking to nebralo vubec, porad to po me chtelo at hejbu hlavou ale nereagovalo to.....jediny co teda bylo zatim funkcni bylo rizeni s kinectem, coz je fajn pro male deti maximalne na nejakou party, ale jinak taky nevyuzitelne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2011 Kinect je v týhle hře fail. U toho snad není ani brzda. A co ty DeSi? Dáš tenhle týden fotbálek? :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Říjen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2011 Kinect je fail v kazdy hre :) Headtracking paradoxne horsi nez s PS Eye, prohlizeni auta nepouzitelne, rizeni kinectem je sice asi nejlepsi ze vsech kinect zavodnich her, ale..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheChoosenOne13 Odesláno Říjen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2011 Mě kinect funguje v pohodě, autovista je s tim super. Headtracking není špatnej, ale asi ho nebudu používat, bych si připadal jako magor, kdybych pořád natáčel hlavu sem a tam... Řízení s kinectem je opravdu jen pro malé děti, docela blbost... Jediný čím mě opravdu naštvali je, že nemůžu hrát online. Nemám veřejnou ip adresu a tak mě vůbec nejde závodit. Jinak všechny ostatní online funkce (rivals, kluby, zprávy,..) mě jedou, ale samotný závody ne. Tak se budu muset zítra domluvit s providerem.. Ale zvláštní je, že ostatní hry co jsem zatím hrál online tak mě všechny fungujou (GoW3, Crysis2, Halo 3, Kinect Sports,...) Edit: jinak fotbálek pak určitě taky dám, až to rozjedu... :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2011 Mě kinect funguje v pohodě, autovista je s tim super. Headtracking není špatnej, ale asi ho nebudu používat, bych si připadal jako magor, kdybych pořád natáčel hlavu sem a tam... Řízení s kinectem je opravdu jen pro malé děti, docela blbost...Jediný čím mě opravdu naštvali je, že nemůžu hrát online. Nemám veřejnou ip adresu a tak mě vůbec nejde závodit. Jinak všechny ostatní online funkce (rivals, kluby, zprávy,..) mě jedou, ale samotný závody ne. Tak se budu muset zítra domluvit s providerem.. Ale zvláštní je, že ostatní hry co jsem zatím hrál online tak mě všechny fungujou (GoW3, Crysis2, Halo 3, Kinect Sports,...) Edit: jinak fotbálek pak určitě taky dám, až to rozjedu... :?[/QUOT Nezkoušel jsi se dneska připojit do klubu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2011 Ja myslim, ze ten kinect je tam hodne pouzitelny, ale musi si s tim clovek pohrat a dobre to nastavit, verim ze az si tu praci s tim dam, tak to bude stat za to... 2Rocky: Kdyz budu mit cas, tak rad..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2011 Kinect je fail v kazdy hre :) Headtracking paradoxne horsi nez s PS Eye, prohlizeni auta nepouzitelne, rizeni kinectem je sice asi nejlepsi ze vsech kinect zavodnich her, ale..... Souhlas, ten Kinect je tragicky nepřesnej a to ovládání v té forze na kinectu asi dēlali zhulený japonci na záchodē, jinak si to nedokážu vysvētlit. :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.