Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Forza Motorsport 4

tekken90

Recommended Posts

• Odpovědi 1,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

Chci se zeptat, jak vyslovujete nazev teto hry, [forza] nebo [forca]? Ja rikam [forca] a kdyz se s nekym o hre bavim tak mi dost casto nerozumi

http://en.wiktionary.org/wiki/forza ;)

Ale taky bezne pouzivam ceskou vyslovnost a rozhodne se za to nestydim...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hra super ale ten soundtrack je hrůza kromě kvalitních kousku od netsky, camo krooked nebo danny bird je to bída a to DnB miluju, dokonce tam maji některý songy nahraný špatně takže přeskakujou a jakoby se zasekávaj třeba konkrétně netsky-iron heart nebo včera mi tam pustili song kterej byl dokonce v půlce na půl minuty seklej tak jenom hučel a takovejhlech problémovejch songu je tam víc co sem si všiml.

Odkaz ke komentáři

Zdarec, dělal jsem flash 2.0 a vše jede v cajku, nicméně jsem se teď dostal ve world tour do experta a hodi mi to chybu že je disk nečitelný ať použiju oficiální disk. To samé se uděla když si dám volnou jízdu ve vozech Ferrari ale v ostatních ne. Špatně vypálený to asi nebude když jsem odehrál pár sezón. Nějaká rada?

Odkaz ke komentáři

Jo a v kariere world tour ma neco spolecneho s tim druhym seznam zavodu?? nebo to je uplne rozdilne jako by oddeleni ?? dik

je to tak napul, nektere zavody v kariere jsou i v event listu ale dost casto to v kariere vygeneruje kombinaci ktera tam neni

ja treba mam karieru dohranou a mam jako hotovy odskrtnuty jen asi 4 policka v event listu :)

Odkaz ke komentáři

Dotaz.

Hraju cca 2 - 15 minut a vyhodí mi to hlášku že má zkontrolovat DVD jestli není špinavý(nebo tak něco). Tak jsem to vypálil ještě jednou a zase to samý. Čím to je? Špatně jsem to vypálil. Špatná vypalovačka? Zašpiněná čočka na mechanice. Nebo ještě něco úplně jinýho?

Flash mám pochopitelně nejnovější 2.0 a žádná jiná hra mi to nedělá (např novýho Betmena hraju třeba 5 hodin v kuse a nic)

A taky mě dost překvapilo že dvd pracuje i během hraní hry z HDD, čehož jsm si předtím u jiných her nikdy nevšim, ale to přižazuji nové ochraně a přeplňování DVDček.

KDE JE TEDY CHYBA????

Odkaz ke komentáři

Dotaz.

Hraju cca 2 - 15 minut a vyhodí mi to hlášku že má zkontrolovat DVD jestli není špinavý(nebo tak něco). Tak jsem to vypálil ještě jednou a zase to samý. Čím to je? Špatně jsem to vypálil. Špatná vypalovačka? Zašpiněná čočka na mechanice. Nebo ještě něco úplně jinýho?

Flash mám pochopitelně nejnovější 2.0 a žádná jiná hra mi to nedělá (např novýho Betmena hraju třeba 5 hodin v kuse a nic)

A taky mě dost překvapilo že dvd pracuje i během hraní hry z HDD, čehož jsm si předtím u jiných her nikdy nevšim, ale to přižazuji nové ochraně a přeplňování DVDček.

KDE JE TEDY CHYBA????

http://console-forum.net/tema/130706-forza-4-pal-funguje-hranie-forza-4-na-live-nie-je-bezpecne

Odkaz ke komentáři

Tak i já sem si vyzkoušel Forzu konečně jsem našel čas k tomu abych si alespoň stahnul demo, a byl jsem unešen. Od Forzy 3 je to krásný pokrok dopředu, už co se týče pocitu z jízdy, jízdních vlastností a grafický posun je také krásný.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu