DeSmond Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 Asi zalezi na vkusu, ve hre jsem zatim nenarazil na misto, kdybyxh si rekl "zlata F3"......zrovna na tomhle videu se to muze zdat kvuli zvolene dobe, ale mam pocit ze v F4 je laguna Seca i vtomhle denni dobe ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 No jo, ale ty oblaky a pestrost těch barev, to v F4 není, ale rozhodně bych F3 za F4 nevyměnil, to je jasné :lol:. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 Jak rikam, neni to tam videt, protoze to je jina denni doba, jedno je v nejake prave poledne jedno pri zapadu slunce, to je pak jasne ze to bude vpyadat tak jak to vypada :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 Mam trochu hloupý dotaz, ale jaké auto doporučujete na drift? Zatím jezdím jen s mým oblíbeným Aston Martin DB5. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nezbi Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 Hraju pořád dokola rivaly :P jen nechápu že dělaj tak dobrý časy bez všech vyplejch asistentů :P jak se zlepšujete vy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 Já mam zaplé jen ABS jinak to je těžký :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 V réalu jsou nejlepší japonské auta + starší typ BMW M3. Ve FM 3 to šlo dobře se Skylinem. Samozřejmě musíš vypnout všechnu automatiku a stabilizaci :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 Mam trochu hloupý dotaz, ale jaké auto doporučujete na drift? Zatím jezdím jen s mým oblíbeným Aston Martin DB5. ja jezdim se skylinem r33 :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 S nissanem jezdím taky, skvělé auto - ale rád bych něco "jiného" krom japončáků, tipy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 jak jsem psal. BMW M3 , starší typ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheChoosenOne13 Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 Docela dobrej je taky Chevrolet Corvette ZR1, dělal jsem s ním ten achievement perfect drift score Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 Jop, vyzkoušim, já ho udělal z Bugatti Veyron SS :lol:. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 Mě se na Forze 4 líbí všechno víc oproti Forze 3, až na jednu věc - grafiku. Zvyš si jas,psalo se o tom tady už dávno a fakt je to pravda.Jako grafika je ve čtverce fakt o něco lepší :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DEniso Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 Zdravím hoši jenom když jsi koupím originálku a budu hrát na flešnutém x boxu online hrozí mi ban??? Děkuji za odpověd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 Zdravím hoši jenom když jsi koupím originálku a budu hrát na flešnutém x boxu online hrozí mi ban??? Děkuji za odpověd... hrozí a je jedno jestli je origo forza nebo kterákoliv jiná hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nezbi Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 Mám dotaz, proč někdy když projedu startem, hned se mi po projetí startu rosvítí vykřičník, když jsem žádnou hrubku neudělal? chvíli před projetím startu se rozbliká... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 Taky mám dotaz... jak je dlouhá ta World tour?Jezdím profesionální divizi jo a ty čtverečky jak to napíše zatáčka a jsou vyplněné třeba 2 ze 4 to znamená co? dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nezbi Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 No doufám že ta WT bude pokračovat i po tom co dojedu poslední čtverec :) ty čtverečky označují jak dobře si provedl to co je pod nima napsáno, to je ale logický ne?:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 World Tour je dlouhá 10 sezón, 10 "let". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ahi Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 Mám dotaz, proč někdy když projedu startem, hned se mi po projetí startu rosvítí vykřičník, když jsem žádnou hrubku neudělal? chvíli před projetím startu se rozbliká... vykricnik znamena 'neciste' kolo cili kolize, vyjeti z trati a bohuzel i draft cili cisty kola se daji jezdit jen pokud jses prvni nebo sam :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nezbi Odesláno Říjen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2011 vykricnik znamena 'neciste' kolo cili kolize, vyjeti z trati a bohuzel i draft cili cisty kola se daji jezdit jen pokud jses prvni nebo sam :) No jo ale vykřičník se ukáže i když jsem na prvním místě a hned jak projedu startem chápeš?Takže jsem žádnou chybu nestihl udělat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanous Odesláno Říjen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2011 Panove, potrebuju poradit....kde v kariere nastavim obtiznost???? Myslim, tim kvalitu souperu. Nastaveni sem nasel a krom automaticke prevodovky jsem vse povypinal, ale porad vyhravam zavody o 200m a vice. Ve volne jizde, jsem nastaveni kvality souperu nasel a tam mam vzdy problemy, ale celou amaterskou tour sem vyhral s prstem v **** a nejak me to moc takto nebavi jezdit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ahi Odesláno Říjen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2011 Panove, potrebuju poradit....kde v kariere nastavim obtiznost???? Myslim, tim kvalitu souperu. Nastaveni sem nasel a krom automaticke prevodovky jsem vse povypinal, ale porad vyhravam zavody o 200m a vice. Ve volne jizde, jsem nastaveni kvality souperu nasel a tam mam vzdy problemy, ale celou amaterskou tour sem vyhral s prstem v **** a nejak me to moc takto nebavi jezdit. nastavit to nejde a neda se s tim nic delat, ja celou karieru nedojel hur jak treti a 95% zavodu jsem vyhral :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D3mon3k-CZ Odesláno Říjen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2011 mozna se to tu resilo na predchozich 75ti stranach, ale OMG NENI PORSCHE !!! :((( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Říjen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2011 mozna se to tu resilo na predchozich 75ti stranach, ale OMG NENI PORSCHE !!! :((( Nejsou a nebudou, pokud by tě to zajímalo, přečti si více zde http://games.tiscali.cz/tema/herni-autovalky-boj-zavodnich-her-o-licence-znamych-znacek-57304 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.