rockyzz Odesláno Říjen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2011 Jj, Porsche nejsou, ale je tam za ně malá "náhrada" aka značka RuF - mrkni se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CROM Odesláno Říjen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2011 Ahoj lidi nevíte někdo co to znamená - viz. obrázek. Ještě se mi to nestalo (nenapsalo to). Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Říjen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2011 crom > XDG3 hry nemas projizdet agbx!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l.trta. Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 Ahoj je potrebny k tomuhle volantu co doporucuji ke Forza 4 Kinect?? [h=2]X360 Wireless Speed Wheel (XBOX 360)[/h]Mate nekdo stim zkusenosti???Je to lepsi jak gamepad?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 OMG proč by měl k volantu potřeba kinect?! To je ale otázka...(jasně že ne!) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l.trta. Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 OMG proč by měl k volantu potřeba kinect?! To je ale otázka...(jasně že ne!) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l.trta. Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 Video me nakonec odpovedelo na otazku ohledne kinect Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CZLimitlessCZ Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 Tohle funguje bez Kinectu! Je to jako gamepad potřebuješ jenom baterky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.voltr Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 hra super, jen me mrzi ze tam nejsou nase skodovky:cry: Octavia, Fabia i Felicie jezdila závody budu se modlit za nejaky DLC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 hra super, jen me mrzi ze tam nejsou nase skodovky:cry:Octavia, Fabia i Felicie jezdila závody budu se modlit za nejaky DLC Škodovky neboudou skoro nikdy a nikde, jen výjimečně se objevily např. v World Rally Campionship. Společnost škoda-auto prohlásila, že nevyrábí přímo závodní modely, tudíš nebude poskytovat licence pro hry. Bohužel, taky bych je rád... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nezbi Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 Taky by mohli udělat nějaký DLC zdarma dneska každej jen rejžuje :-/.Jo ještě něco, dnes jsem si koupil Gallardo,jedu v karieře nějakej závod a všimnu si že za mnou je taky Lambo tak pauznu hru a divim se že za mnou je nějaký Gallardo S který ve hře neni :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 Gallardo S jsem ve hře taky neviděl, tak třeba že by bylo v DLC? ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ithatha Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 Zvyšuje se té inteligenci aut obtížnost? ... Přijde mi to celkem lehké. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freeze Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 Gallardo Superleggera je jedno auto z tzv. jednorožců de koupit jen na aukci od turn10 nebo importem savu z forzy3 kde jste ho mohly získat z vip packu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 Hele, mam otázku - jak je ten ajch že musim na aukci vyhrát jednorožce (úplně šílenej ajch). Tak nestačilo by si koupit Forzu 3 a jedno z těch aut převést do F4 a dostat ten ajch? Forza 3 je hodně levná už, takže za těch 250,- mi to stojí...d Jinak mam otázku, jaktože si nemůžu koupit car tokeny? Když na to najedu tak se mě to zeptá kolik car tokenů si chci koupit a pod tím by měl být "list" nebo seznam, ale nic tam není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 rockyzz tobě stojí dávat 250 za achivement? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 Ale né, já si to koupím za 250, udělám nějaké ajchy tam a Forza 3 poletí zase o dům dál. Ted chci jen vědět, jestli ten ajch dostanu i za to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freeze Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 Zaleží jak ten import funguje on ti nedá všechny auta, ja jich měl hodně a importem sem dostal asi jen 10 aut a 60K creditů. Navíc to lambo je ve vip packu takže by sis musel koupit i vip dlc a podle mě je množství aut a creditu který ti to převede závislý na úrovni řidiče z forzy3, já měl max. lvl ale když má někdo míň tak mu to možná dá míň aut ale nevim jak to přesně funguje, protože já sem dostal dva ty jednorožce, jakej je ten druhej sem nezkoumal. A ke všemu sem dostal i Ford Focus RS kterýho sem ve Forze3 prodal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.voltr Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 prvni tabulka: auta z tabulky ktera mate v garazi FM3 dostanete do FM4 druha tabulka: vozy za dosazenou uroven ridice FM3 vice info na: www.czechconsoleracing.cz Forza Motorsport 4 Pod kapotou I. Pod kapotou II. Pod kapotou III. NOVÉ Pod kapotou IV. NOVÉ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nezbi Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 když si je ted koupim ve F3 jak je dostanu do F4 jako?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 Nějak v tom menu u nastavení nebo komunity je ta možnost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nezbi Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 koukám že všechny auta jsou z nějakého stahovatelného balíčku a ty nemám :-) tak to mám smůlu :P ale DÍKY :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ithatha Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 Nevíte jak vytáhnout fotky přes USB?...vytáhl jsem si přes USB soubor "(nick) FOTKY", ale nevím jak je z toho souboru vyextrahovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.voltr Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 Nevíte jak vytáhnout fotky přes USB?...vytáhl jsem si přes USB soubor "(nick) FOTKY", ale nevím jak je z toho souboru vyextrahovat. fotky je nejlepsi pri foceni poslat na web forzamotorsport.net a pak se na tom webu normalne daj stahnout z pc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ithatha Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 nj, bohužel nemám golda :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.