Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Forza Motorsport 4

tekken90

Recommended Posts

• Odpovědi 1,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

hra super, jen me mrzi ze tam nejsou nase skodovky:cry:

Octavia, Fabia i Felicie jezdila závody

budu se modlit za nejaky DLC

Škodovky neboudou skoro nikdy a nikde, jen výjimečně se objevily např. v World Rally Campionship. Společnost škoda-auto prohlásila, že nevyrábí přímo závodní modely, tudíš nebude poskytovat licence pro hry.

Bohužel, taky bych je rád...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hele, mam otázku - jak je ten ajch že musim na aukci vyhrát jednorožce (úplně šílenej ajch). Tak nestačilo by si koupit Forzu 3 a jedno z těch aut převést do F4 a dostat ten ajch? Forza 3 je hodně levná už, takže za těch 250,- mi to stojí...d

Jinak mam otázku, jaktože si nemůžu koupit car tokeny? Když na to najedu tak se mě to zeptá kolik car tokenů si chci koupit a pod tím by měl být "list" nebo seznam, ale nic tam není.

Odkaz ke komentáři

Zaleží jak ten import funguje on ti nedá všechny auta, ja jich měl hodně a importem sem dostal asi jen 10 aut a 60K creditů. Navíc to lambo je ve vip packu takže by sis musel koupit i vip dlc a podle mě je množství aut a creditu který ti to převede závislý na úrovni řidiče z forzy3, já měl max. lvl ale když má někdo míň tak mu to možná dá míň aut ale nevim jak to přesně funguje, protože já sem dostal dva ty jednorožce, jakej je ten druhej sem nezkoumal. A ke všemu sem dostal i Ford Focus RS kterýho sem ve Forze3 prodal.

Odkaz ke komentáři

prvni tabulka:

auta z tabulky ktera mate v garazi FM3 dostanete do FM4

post-31320-14687158310354_thumb.jpg

druha tabulka:

vozy za dosazenou uroven ridice FM3

vice info na:

post-31320-14687158308838_thumb.jpg

www.czechconsoleracing.cz

Forza Motorsport 4

Pod kapotou I.

Pod kapotou II.

Pod kapotou III. NOVÉ

Pod kapotou IV. NOVÉ

Odkaz ke komentáři

Nevíte jak vytáhnout fotky přes USB?...vytáhl jsem si přes USB soubor "(nick) FOTKY", ale nevím jak je z toho souboru vyextrahovat.

fotky je nejlepsi pri foceni poslat na web forzamotorsport.net a pak se na tom webu normalne daj stahnout z pc

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu