skolni.flakac Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 Jen jedna pro mě poměrně důležitá otázka. Projížděl jsem seznam závodů a nikde jsem nenašel žádný vytrvalostní závod jako byl např ve Forze 3, kde se jedilo třeba hodinu? Koukam jen špatně, nebo to tam opravdu není? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.voltr Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 Škodovky neboudou skoro nikdy a nikde, jen výjimečně se objevily např. v World Rally Campionship. Společnost škoda-auto prohlásila, že nevyrábí přímo závodní modely, tudíš nebude poskytovat licence pro hry.Bohužel, taky bych je rád... Společnost škoda-auto mě pěkně štve, stejně by mělo licence na škodovku dávat spíš VW, ty jsou aspoň rozumný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ahi Odesláno Říjen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 Jen jedna pro mě poměrně důležitá otázka. Projížděl jsem seznam závodů a nikde jsem nenašel žádný vytrvalostní závod jako byl např ve Forze 3, kde se jedilo třeba hodinu? Koukam jen špatně, nebo to tam opravdu není? nejsou tam ale pokud po nich touzis tak si dej world championship E class, 35 kilometru v Yarisu je tak na peknou pulhodinku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Říjen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 A když jsme u těch závodů. pro jich mám několik šedivejch. To je co? Odemkne se to po nějakým levelu? Mam nainstalovanej u B disc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ahi Odesláno Listopad 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2011 A když jsme u těch závodů. pro jich mám několik šedivejch. To je co? Odemkne se to po nějakým levelu? Mam nainstalovanej u B disc. seda znamena ze pro dany podnik nemas v garazi vhodny vuz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Listopad 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2011 November Speed Pack DLC je ke stazeni na netu. Je to 10 novych vozu: 2012 Lamborghini Aventador LP700-4 2012 Aston Martin Virage 2011 #2 Audi Sport Team Joest R15++ TDI 2011 Audi RS3 Sportback 1957 Chevrolet Bel Air 2012 Dodge Charger SRT8 2011 Ferrari #62 Risi Competizione F458 Italia 2013 Ford Focus ST 1992 GMC Typhoon 2011 Volkswagen Scirocco R Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2011 Ten seznam aut už dávno známe :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Listopad 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2011 Ten seznam aut už dávno známe :P Nejde o seznam, ale ze uz se to da stahnout :P Seznam tam je pro ty co jeste treba nevedi a chtej to sosat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2011 Tvl, já si to kupovat nebudu ale pokud to půjde tak si zvlášt koupím toho Aventádora, ten je luxusní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Listopad 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2011 Asi jediné, co mi na Forze vadí, jsou ty požadavky na HDD. Já mám 4GB a už tam nemám místo na 2 balíčky aut co jsem dostal ke hře. A ještě víc mi vadí, že se ani nemůžu podívat na replay... Takže po výplatě se jde pro nový HDD :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2011 Na Forze vadí? To by ti měl vadit spíš ten HDD, 4 je naprd, já mam xbox rok a už tam mam asi 100 GB :lol: (Ačkoliv to není ani nějak moc.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Listopad 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2011 Ano, vadí mi to na Forze, protože kvůli jiné hře bych větší HDD nepotřeboval. Jsem spíš sváteční hráč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Listopad 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2011 seda znamena ze pro dany podnik nemas v garazi vhodny vuz ne ne. vzloženě šedivý pole že to ani neukazuje nic. ani co potřebuju, ani kolik dostanu BZ prostě nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 Na Forze vadí? To by ti měl vadit spíš ten HDD, 4 je naprd, já mam xbox rok a už tam mam asi 100 GB :lol: (Ačkoliv to není ani nějak moc.) to já si nedokážu ani představit že bych neměl nainstalovanou hru na HDD a slimko by mi hučelo, mám 320GHDD a někdy je to málo:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadMarty Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 Lidi,daji se nejak nahrat vlastní polepy,nebo to fakt nejde???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nezbi Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 Dnes jsem chtěl finišovat poslední rok sezony ale uroveň se trochu zvedla :D uplně jsem se nervoval, soupeř je sakra těžkej :-/ zkoušel jsme to znova a znova,R1,R3,R2..pořád byl soupeř ode mně dobrejch 50 metrů a já ho prostě nedojedu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 Dej si amatér obtížnost před závodem, trochu to helpne ;). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ahi Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Dnes jsem chtěl finišovat poslední rok sezony ale uroveň se trochu zvedla :D uplně jsem se nervoval, soupeř je sakra těžkej :-/ zkoušel jsme to znova a znova,R1,R3,R2..pořád byl soupeř ode mně dobrejch 50 metrů a já ho prostě nedojedu :D ehm, mozna hloupa poznamka ale jestli jedes multiclass GT event tak vetsinou ty pred sebou nedozenes :) Dej si amatér obtížnost před závodem, trochu to helpne . ve world tour nejde nastavit obtiznost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 je to trochu mimo, ale pořásd uvažuju že nakonec do F4 půjdu a uvažuji o hře i s tím novým bezdrátovým volantem co má JRC. Máte někdo s tím volantem dobrý zkušenosti, já jsem zatím slyšel samí pozitivní....ale i tak se nemůžu rozhodnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Ale jde Ahi. Před závodem si tam můžeš nastavit obtížnost (jakože ovládání auta > amatér,normal,poloprofík,profík či expert. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ahi Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Ale jde Ahi. Před závodem si tam můžeš nastavit obtížnost (jakože ovládání auta > amatér,normal,poloprofík,profík či expert. to je jen pro zavody z event listu, ne pro karieru aka world tour Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Ajo máš pravdu, ted jsem si to spletl, a v tom Event Listu, jaká je tam předurčená obtížnost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nezbi Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 No zvedá se s každým vyhraným závodem a naopak, snižuje po prohraném :-) já jen vyhrával a ted jsem v Pr... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ahi Odesláno Listopad 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2011 presne akoratze se nezvysuje dost, aspon pro me nebyl problem vyhrat 90% zavodu a nikdy jsem neskoncil hur jak treti celou karieru na druhou stranu, jezdil jsem maximalne class S, na Rx nemam nervy protoze ta auta jsou bez assistu jen velmi obtizne riditelna :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Listopad 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2011 Zdravím, prosím vás, jak je o s těma DVD ?... na DVD1 je hra a na DVD 2 jsou auta, která se nainstalují? a nebo je to rozdělení na 50% kariérního postupu a na dvd2 druhých 50% ??? určitě to už někdo řešil, ale je to až moc příspěvků, na to abych to hledal. bude vděčnej za odpověď... děkuji ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.