suchac500 Odesláno Listopad 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2011 1 dvd je skoro cela hra... 2 jsou bonusove auta + trate... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Listopad 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2011 takže postačí jen nainstalovat 2jkua už jí nemusím do mechaniky vkládat pak? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Listopad 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2011 ano........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigTomik Odesláno Listopad 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2011 jak u rychleho zavodu nastavim počet kol a soupeřu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHazy Odesláno Listopad 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2011 Je tu toho hodně, tak se omlouvám zda to tu někde je, chci se zeptat, jestli jde někde nejlepe na SR stahnout forzu4 v limited edition? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 Ten závod s levným autem proti celebritám z top gearu má tam nějakou zvláštní sekci , nebo prostě si mám dát volmé ježdění - horké kolo , vybrat si stejné auto jak mají v top gearu , jejich trat , zapsat si čas a pak porovnávat někde na internetu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 Reste, dej si rivaly a tam je to pro to speciální sekce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ahi Odesláno Listopad 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2011 jak u rychleho zavodu nastavim počet kol a soupeřu? ani jedno nastavit nejde pokud vim Ten závod s levným autem proti celebritám z top gearu má tam nějakou zvláštní sekci , nebo prostě si mám dát volmé ježdění - horké kolo , vybrat si stejné auto jak mají v top gearu , jejich trat , zapsat si čas a pak porovnávat někde na internetu ? je to jedno, bud pres rivals menu nebo normalne volny zavod a v Kia Cee'd projet nejdelsi verzi toho tracku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 a rivals menu je kde ? To jde jen přes komunitu ? ( připojením Xbox Live ). Já to totiž nikde nanšel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 U kariéry jak si vybíráš world tour, event list tak tam je ještě rivals. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Listopad 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 ahoj, mám problém... Forza 4 mi normálně jede, je pálena přes burner max na kvalitní dvd... jediné co mne štve je to, když si dám Mercedes - Benz SLS AMG v autovista a chci odemknout další auta v autovistě, tak se mi při načítání hry objeví loading a hra načítá pořád a pořád... vypne se mechanika při tom... hra se nesekne, jde skočit do dashboardu, ale loading je nekonečný... chtěl jsem nainstalovat disk 1 na hdd také, ale vyskočí mi zpráva při zapisování na hdd, že disk 1 je poškrábaný... prosím, co s tím ? děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MEGIl_ Odesláno Listopad 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2011 Zdravím, chci se zeptat, je možnost ve F4 přepnout si buď levostranné nebo pravostranné řízení?Ve 3 mě celkem rozčilovalo to,že 50% aut mělo pravostranné :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Listopad 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2011 taky mě to sere ale nejde.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2011 Nejde no, ale časem si zvykneš ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MEGIl_ Odesláno Listopad 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2011 Tak to je škoda, přitom si myslím, že by to nebylo těžké udělat a ta hra by byla úplně dokonalá.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 hraju jen z DVD 1 a chci se zeptat jestli to bude padat když vypálím to druhé? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dolza Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 Chci se zeptat vypalil jsem si frozu obe dvd a kdyz chcu nahrat dvd 2 na hdd tak to nejde poradi mi nekdo dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.voltr Odesláno Listopad 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 das do boxe dvd1 nabehne hra das instal disk2 otevres mechniku das dvd 2 ulozis na hdd das zpet dvd1 a hrajes popr. napis kde ses zasekl, nebo jestli ti to pise nejakou chybu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dolza Odesláno Listopad 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2011 Pokud dam disk 1 nabehne hra dam zpet do xbox dashboard dam Y instal game vytahnu disk a dam druhy tak se to vsechno zrusi a kdyz dam disk 2 a dam Y isntal to hdd tak to hodi chybu cosi se supportem ale dvd 1 jde nahrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MEGIl_ Odesláno Listopad 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2011 Jestli je to jak ve forze 3 tak dvd2 instaluješ ve hře.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dolza Odesláno Listopad 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2011 u forza 3 jsem disk 2 isntaloval normalne vlozil sje mdal jsem instal to hdd a bylo to tedka zkousim nahrat disk 1 a potom disk 2 pokud to nepujde napisu presne co to za chybu vyskakuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dolza Odesláno Listopad 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2011 Installation of this game isnt supported toto me vyzkoci kdyz chcu nahrat na hdd disk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MosQa Odesláno Listopad 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2011 Chtěl jsem se zeptat, mám nainstalované obě dvd(jede mi to v pohodě), ale nevím, kde můžu najít některé z bonusových aut z druhého DVD např. Bugatti Veyron SS, nebo BMW M5 2012...je nutné to nějak zpřístupnit, nebo by to mělo být k dispozici hned od začátku, poraďte prosím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slachta8 Odesláno Listopad 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2011 pokud vím tak Bugatti Veyron SS je v DLC a BMW M5 2012 si můžeš zdarma stahnout přes live. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.voltr Odesláno Listopad 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 Installation of this game isnt supported toto me vyzkoci kdyz chcu nahrat na hdd disk 2 jak jsem psal ten disk 2 nainstaluj primo ve hre do zadnyho DB nechod, v menu hry je mozmost instalace disku 2, to potvrdis otevres mechaniku das tam disk 2 nacte se potvrdis instalaci a je to. pokud mas palenku tak to mas asi blbe vypaleny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.